Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

lütfen üzülmeyin,ablam ilk bebeğini 30 yaşında doğurdu,ama daha öncesinden 1 kez düşük yapmıştı,hamileliği süresince hep yattı,çünkü ayağa kalktığı anda kanaması oluyordu çok zor bi hamilelik geçirmişti bebekte zaten 36 haftalık dünyada geldi.maşallah şimdi 12 yaşında çok sağlıklı bir yeğenim var.neyse bu kadar zor bir hamilelikten sonra 2.bebeği hiç istemiyordu hatta 35-36 yaşında bir kez hamile kaldı ama dinlenmediği ve dikkat etmediği için bebek düşmüştü.39 yaşında 2.bebeğini istedi ve hamile kaldı,hiç sorunsuz problemsiz,kanamasız süper bir hamilelik yaşadı ve 40 yaşında 2. bebeğini dünyaya getirdi.şu anda 3 yaşında ve çok sağlıklı minik yeğenim:) lütfen endişenlenmeyin zamanı gelince inşallah olacaktır yaşın önemi günümüzde gittikçe azalıyor.60-70 yaşında insanlar anne oluyorlar.moral bu işlerde en öenmli etken bence..

canım valla kan çekti seni :)) ne güzel birisiyle bunları konuşabilmek ohh be dünya varmış, evet inş anne olacağız hepimiz inanıyorum , çok moral verdin sen bana yaaa süpersin,

bak şimdi, ben epeydir bütün aktarcı , bahartcı, marankisi, saracoğlusu hepsini araştırdım, aksu vitale baktım, yani epey bir efro sarfettim bu konuda, en son rahmetli annemin telefon defterinde bana yıllar evvelinden ankaradan bir baharatcıdan özel yaptırdığı ama benim ozamanlar gençlikten bunlara itibat etmediğim den ötürü hiç ilgilenmediğim bir telefon nosu gördüm. ankara da istanbul baharat diye bir yer,webden araştırdım, sonra tanıdıklara sordum, oranın sahibi yıllarını bu ilme adamış kitaplar yazmış şu anda 70 yaşlarında bir bey, oğulları sanıyorum işletiyor ama mustafa amca bakıp hazırlıyor kürleri,
epey bir hastalıpa yarar sağlamışlar, birisinin ses telindeki nodül küçülmüş, miyomu küçülmiş, bebek işinde özellikle yaptığı özel karışımlar ile çoğu kişi hamile kalmış,
tabi bende yumurta kapıya dayandıya allahhh deyip hemen aradaım, benden tahlil istediler, fsh amh , felan onları gönderdim sonyapılanı ve durumumu anlattım,

herkese özel farklı şeyler yapılıyor bundan emin olabilirsin,
bana özel bir karışım geldi, kaçkar balından ve pekmezlerden yapılan, arı sutu polen ve mustafa amcanın özel tohumları yumrtalık kalitesi ve rezervi için
ayrıca bak yaz bunları,
civan perçemi yaprağı, lavanta çiçeği, biberiye yaprağı, hayıt tohumu, meyan kökü, sarı kantaron çiçeği, kırk kilit otu, adaçayı, böğürtlen yaprağı, çay olarak geldi ufak paketlerde,bunların hepsini bir kapta karıştır ve günde 3 öğün tok karna, bir fincan için , bir tutamı al kaynamış suya at dedi, adam yazmış tek tek ne yapılacağını anlatmış.
regl döneminde bitki çayı içmeyeceksin kanamayı artırır dedi, macunu bebek olduğunda da devam edeceksin aç karna dedi,

şimdi valla deniyorum, sende şu çayları en azından iç canım ya ne çıkar denemekten,

birde bak son zamanlarda hep bitkisele döndü olay, yeşil çay da içebilirsin, kollaı gazlı birşey içme demiş, çay yani sonuçta , herşey doğadan, şamanlar paganlar hep bitgisel ilaç yapmışlar ya:)

hadiii güzel haberlerimizi yazcaz inş burada, canımmm çok sevgilerrr

benim annem bana 40 yaşında hamile kalmış canım
ayrıca inanki yumurta varsa sperm sorunsuzsa olmayacak değil yeterki allah yazmış olsun bunu kaderinde kısmetinde anne olmak var olsun yeterki gerisi iyi bir doktorla halloluyor.

ben de varım arkadaşlar. ilk evliliğimi 28 yaşımda yaptım bir ay sürdü hepsi. uzunn süre düşünmedim.sonra istedim olmadı. ve 39 a girmek üzere evlendim. şimdi 40 ı bitirmek üzereyim. iki sene oldu. evlendiğimde hamile kaldım ancak gelişmedi. kürtajla alındı ve bir daha kısmet olmadı. çok şey yiyip içtim. iki kez tüp denedim. ama olmadı. ümidimi kaybetmedim elbette ancak yüce rabbim nasip ederse olacak. bahtı açık, hayırlı ve uzun ömürlü olacaksa hismet etsin güzel allahım cümlemize.
ben de varım bu formu bence ihmal etmeyelim. güzel bir form olmuş. ve hepimize uğurlu olsun...

hoşgeldin canımm,
bende yeniyim, benimde 2 denemem oldu ama kalbi gelişmedi 2 kürtaj, off yani, deniyoruz bakalım gene otlar , kürler, çaylar , şubatta regl olunca gideceğim bakalım ne diyecekler , endişe ve korku içindeyim y agene bir sorun çıkarda başlayamaz ve yumurta gelişmezse diye valla, sinirleirm kaldırmıyor artık vallahi,

sevgiler canım iyi hafta sonları olsun

walla aynen benim de kanım ısındı. dur kız ben de deniyim şu çayları otları

evet ben de gazlı içeceklere dikkat ediyorum. haftada 1 içiyorum kola. 1 bardak o da..maksat nefsim körelsin. ben kilo vermeye çalışıyorum yavaştan. ilaçlardan ve hamilelikten çok kilo aldım. boğaz açıldıydı tabi...şimdi güzel ve yavaştan kilo veriyorum. sadece porsiyonumu azalttım. kan yapıcı kuru yemiş ve kuru meyvelerden de yiyorum.

metabolizmayı ve bağışıklık sistemini bozmadan ve sadece yürüyüş yaparak güzel kilo verdim. walla umarım benim zaten az olan yumurtalara kıran girmez

gerçi kilo vermek yumurta kalitesini artırırmış...

umarım hepimiz için herşey yolunda gider.

Yüce Mevlam, tez zamanda hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin...

afferim dene şu çayları bakim:)),
ya benimde kilo vermem lazım ama nedense bir tülü başlayamadım, deli gibi abur cubur nerde ben orda:),
halbuki n egüzel sporada kayıtlıyım gitsemya , yok bu ara hiçç istemedim nebilim, havada çok soğuk ,
sanırım havadan pek spor yapasım yok, ama kılo eğer etkiliyorsa yumurtayı hemen başlayım bak bunu bilmiyordum, ama sorma zaten tek tük çıkıyor onlarıda kaybedersek neyleriz:)))
arada sırada yaz buraya öptüm seniii canımmm

selam,

canım evet fazla kilo yumurta kalitesini olumsuz etkiliyormuş. Kadn Hastalklar, Gebelik Hamilelik, Cinsellik, Ksrlk Hakknda En Doru Bilgiler doktornevra.com.GEBELK HAMLELK GEBE HAMLE DOUM KRTAJ JNEKOLOG bu siteyi takip ediyorum. güzel bir site. bu ve bunun gibi birçok sitede yazıyor bunlar. hamile kalmadan önce ne şişman ne de zayıf olacağımız bir kiloda olursak hem hamile kalmak kolaylaşıyormuş ve hem de yumurta kalitesi artıyormuş. kilolu kadınların zayıfladıktan sonra daha kolay hamile kaldıkları ispatlanmış. aşırı kilo vermemek de gerekiyormuş. çünkü metabolizamanın ve bağışıklık sisteminin olumsuz etklenmemesi gerekiyormuş.

ben ayda 3-4 kiloyu hedefledim. 70 gündür yapıyorum. 7 kilo verdim. almamaya çalışıyorum.

canım yazarım tabi sen de yaz.

umarım..haberleşelim lütfen. birbirimize destek oluruz. özellikle hormonları kullanırken insan çok duygusal oluyor. dokunsalar ağlayack gibi oluyorsun..

görüşmek dileğiyle.

sevgilerimle

Selam

Allahın ıznı ıle dun tüp bebeğe başladım. İlk ignemi dün aksam oldum persembe aksamına kadar sabah aksam gobekten ıgnelerım var. Doktorum cok tatlı cok seker bırı hıc panık yapma heyecan yapma dedı. Allah emeklerımızı bosa cıkartmayacak ınsallah.(TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARIMIN ) Bu arada 2 cm bır kıst vardı onu kucuk bır operasyon ıle patlattı oyle basladık hormon ıgnelerıne canım acıdı bıraz ama yeter kı bır bebegım olsun herseye deger...Sevgiler..

merhaba,

senin adına çok sevindim. emeklerinin dualarının karşılığını hayırlı ve sağlıklı bi evlat olarak alırsın umarım. Allah gönlüne göre versin. tabii ki çok rahat ol. öyle olmak gerekiyor. rahat olursan kazancın bir bebek olacak.

herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle.

kendine çok iyi bak. Güzel haberlerini bekliyoruz.

sevgilerimle

lenova merhaba canım,
evet insan duygusal oluyor biraz ama sana sunu söyleyebilirim, aklından bu olayı silip atarsan çok daha başarılı olursun, birşeylerle mesgul ol ki sürekli bunu düşünme, sen göbekten oluyorsun ben hep kalçadan olmuştum ve bir süre sonra oturamaz olmuştum çok feciydi 10o tane olmuşum düşün, ama hiç gık etmedim bebek için dedim, ki ben iğneden hala daha çok korkarım bu yaşda olmama rağmen:)
çok çabuk geçiyor günler n emutluki baişayabilmişsin inan bu da çok önemli birşey.
allah tamamına erdirsin canımmmmmmmm

sen diyorsun 7 kılo süper bir rakam afferim sana, darısı bana hadi bakalım,
senin şu an durum ne? nediyor dr ? ben şubat reglimi bekliyorum ama çok endişeliyim , ya başlayamazsak diyeeee offffffffffffffff,

sen diyorsun 7 kılo süper bir rakam afferim sana, darısı bana hadi bakalım,
senin şu an durum ne? nediyor dr ? ben şubat reglimi bekliyorum ama çok endişeliyim , ya başlayamazsak diyeeee offffffffffffffff,

doktor eşimin ilaçları bırakmasını bekliyor. eşimin sedefe bağlı artriti var. çok ağır ve spermlerde şekil bozukluğu yapan ilaçlar kullanıyor. ilacı bırakalı 1 ay oldu. 2 ay sonra gidicem..mart sonunda regl olup gidicem...ben endişelenmiyorum. sen de endişelenme..endişe olumsuzluk getiriyor...düşünsene eşimin normalden çok daha fazla sayıda spermi var. ancak kullandığı ilaçlar şekil bozukluğu ve hareket bozukluğu yapıyor...benim yaş 41'e dayandı...bu şartlarda karşılaşacağımız şşeyler belli.

Yüce Allah'tan hayırlı ve sağlıklı evlatlar diliyorum. Allah'ım ben benim gibilere tattırsın bu duyguyu. Kucaklarımızı evlatsız boş bırakmasın Yüce rabbim.

yumurtan olmaz diye mi korkuyosun..korkma...şubatın kaçı gibi gitcen doktora...

canımmmmm merhaba,
analdım ,çok zor bir durum seninkide, bizde işte ben berbatım eşim iyi durumda, o da yazık beni teselli ediyor , dün progesteron sonucunu aldım geçen hafta perşembe ölçtülerdi 1 mi 0.1 mi ne tabi iyi değil, başladım ağlamaya, eşimde güçlü olucaz hep ayakta kalıcaz sakın ağlama diyor, insan daha da eziliyor,

şu an karnım ağrımaya başladı regl olucam yakın yani, geçen ay 8 ınde olmuştum bu ayda o tarihlere yakın belki hafta sonuna denk gelir, 2 . gün gimek için okadar heyecan ve endişe varki sorma, benimde yaşım seninle aynı ve bu seferde dr, negatif birşey derse diye okadar korkuyorumki sana anlatamam, valla sinirleirm bzouluyor ağlıyorum evde kendi kendime, bir evlat sahibi olsaydım dğünya mı duracak mı diyorum , sonra toparlıyorum Tanrım, Allahım sen yardım et nolur diyorum,

yani çok gıcık bir süreç, bu aralar gideceğim işte dr. ümit özekciye, o da bugün bllomberg haberturk de saat 19 da tv ye çıkıyor, istersen bak sende, bana fikirlerini söylersin,

nolur dua et, içimde ki heyecanı ve endişeyi anlatamam sana,

cok tsk ederım canım ınsan calısınca pek gün ıcınde vakıt bulamıyorum düşünmeye ama yıne de elımden geldıgınce rahat olmaya calısıyorum sonucta hersey Allahtan.. Allah herkesın gonlundekını versın

sevgıler

e negüzel bak, allahtan bir işin var o da çok güzel birşeylerle meşgul ol ki bu dönem daha rahat geçsin, :)))) güzel gelişmeleri paylaşırsın inşallah canımmmm

bak sakın üzülme. ama ağla rahatlarsın...hedefimiz var. Allah hayırlısını ve sağlıklısını versin demiyor muyuz hep. ama önce biz sağlıklı olmalıyız. bak ben dünden beri hastanelerdeyim. ayların acısı şimdi çıkıyor. kurdeşen döküyorum. hayatımda ilk kez. her tarafım kırmızı lekelerle dolu. hep kafaya taktım içime attım. eşim fazla üzülmesin diye doğru dürüst ağlayamadım bile...biz sağlıklı olmalıyız. inan yumurtlama bile moral motivasyonla iyi oluyor.. mutsuz olunca hormonlar bozuluyor. dua et. Yüce Allah şüphesiz herşeyin en hayırlısını verendir. Bildiği vardır. şükredelim Allah'a bize verdikleri için.

çok hayırlı güzel sonuçlar alacağız Allah'ın izniyle..

Seni kucaklıyorum. kendine çok ama çok iyi bak emi.

sevgilerimle.

yapma..

ya çok üzüldüm canımm, hay allah yaaa , tabi bir süre sonra bizden çıkıyor eminim, çok ama çok geçmiş olsun, kısa bir tatil yapsanız ne güzel olur , ah bende çok istiyorum ama işlerden mümkün değil,
evet hep hayatı zindan ettik valla, ben bu sefer biraz zor toparlanıyorum farkındayım, ne spora giidyorum ne rejime ne birşey evde yaydım çok lazım gibi,

evet Allaha şükretmek lazım, dün dua okudum ben ilk defa:), bugün gene okuycam ,
sanada okuycam , sende kendine iyi bak, ben de sana söz veriyorum artık stress yok :)

iyiki varsınzzzzz:)))

duanın gücüne çok inanıyorum. bir nevi de psikolojik rahatlama. evet stres yok. toparlanmalısın. en kısa sürede. diyet yapmazsan bile abur cuburu kes. normal yediklerini yiyip yarısını ye. çok faydasını görüyo insan. dağılma. bunun hiçbirimize faydası yok. iyi ki sizler de varsınız.

görüşmek dileğiyle.

segilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…