Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

Lenovacim, ne desem bilmiyorum bisey demeye de gerek yok, alkan ve yagmursesi cok cok guzel anlatmislar, aciklamislar... Ben doktora ilk kontrolum icin gittigimde koca koca iki yumurtam vardi bu nadir gorulen bir seydi, normalde tek yumurta oluormus tedavisiz, ve esimden kaynakli bir sorun oldugu icin mecburen mikro yaptirdim, doktorum cok umitli olmasina ragmen en az 7-8 tane olgun beklemesine verilen onca igneye onca ilaca ragmen benden sadece 4 olgun yumurta ekde edebildik onlarin da sadece ikisi dollendi ama tutunma olmadi, tabii ki ben de yikildim... O zaman doktorum asiri stressli oldugum icin az yumurta olustugunu soyledi hakliydi da asiri stressliydim, hala daha oyleyim... Su an maddi durumum elverse ve esimin sorunu cozulebilse ben alkanin dedigini dusunmeden yaparim, yikilip, uzulup ahla vahla kaybetcek zamanim yok cunku ben de 36 ya girmek uzereyim ve yumurtalik rezervlerim alarm zillerini caliyor?...

Senin durumunu cok asupiri derecede icsellestirmistim, neden bilmem seni seviyorum, senin bebegin tutunsa acayip sevincektim, hatta kendimce lenova hamile kalirsa gidip bakkaldan 7 tane cikolata alayim, ordaki cocuklara dagitayim diye niyetlendim. Ama yine de yapcam insaallah... Su anda benim de gozyaslarim akiyor... Senden hic tanimadigin bir kardesin olarak rica ediyorum, nolursun yikilip kendini birakma. Artik olmuyo nasilsa deme bu isin pesini birakma... Allah tan hicbir zaman umuidimi kesmedim, sen de oylesin biliyorum... O zaman bizim yikilip umudumuzu kesmek gibi bi durumumuz olamaz... Allah yardimcin olsun, en kisa bir zamanda en hayirlisindan saglikli bir evlat nasip etsin... Hepimize ve oncelikle de bu yas kaygisi yasayan bizlere... Maalesef burda biraz bencilim, once bize ver yarabbim diyorum... Seni cok seviyorum, Allah baska uzuntu yasatnmasin. Daha da bisey diyemiyorum

Yağmur sesi merhaba,umarım sen ve bebişin çok iyidir.Ben de birkaç güne kadar tedaviye yeniden başlıyorum.Benim rol modelim sensin ve senin gibi bu yıl ben de hamile kalıcam.Kendine çok iyi bak sevgiler...

biz iyiyiz canım çok şükür duacınızım gerçekten işallah rabbim sizlere de verir.
ben tüp bebek tedavimden iki ay sonra kendiliğinden hamile kaldım biliyorsunuz. pes etmek için erken bence.donasyon için menapoza kadar zaman var nede olsa. şimdilik devam bence arkadaşlar. kürlere tedavilere devam.allahtan ümit kesilmez.

sevgılı arkadaslarım,

vermıs oldugunuz tam destek ıcın cok ama coooook tesekkur ederım.

aglamaya zırlamaya ara vermıstım mesajlarınızı okuyunca yemınle moralım daha düzeldi.
bıraz once regl oldum.. doktor 1 hafta ıcınde olursun demıstı ama ben oldum bıle..

dediğiniz gibi pes etmemeye karar verdım. bir ümit devam edecegım yoluma..
şimdi alkan59 arkadasıma soruyorum

sogan suyuna bu aksam baslayayım mı? 9 gun sabah aksam ıctıkten sonra ıncır kürünemi geçeceğim.

arısutu bal polen bugun ıtıbarıyle baslayacagım.

yarın doktorumu arayıp randevu alacagım . reglının 7 veya 8 gunu gel mutlaka dedı..

yuruyuselere baslayacagım yarın ıtıbarıyle..

alkan59'cum progestoron ne zaman bakılmalı onu anlamadım?

optum hepınızı cok sevıyorum..

sevgıler

Lenovacim, uzuldum ama simdi yazdiklarini okuyuncada sevindim. Doktorlar bizim gibi, yumurta rezervi az kadinlara ilk once mucadeleci olacaksiniz diyor. Sen de lutfen pes etme, Rabbimden, senin icin bir mucize diliyorum canim cani gonulden. Ari sutu bal polen kullan , bende kullandim. Cq enzim q10, bayan vitaminleri var firmalarin onlardan kulan canim. Ben etkilerini gordum , umarim sende gorursun canim.

Lenova cım sana yazdıktan sonra kalktım gittim yemek yapmaya başladım.Henüz adetimin 25.günü olmasına rağmen yeniden başladığını hissettim.Bir kaç damla ama başladı işte.Üzüldüm desem yalan olur bir an önce başlayayım çünkü Tekirdağ dayım ben ve dr için İstanbul a gidip gelicem.Günler uzunken başlayalım yani.Yarın 1.günüm sayılacak ve cumartesi sabahı aç karnına hormon tahlilleri sonra doğru dra.Bu ay biz seninle birlikte ilerliycez hayırlısıyla inşallah.Ben soğan suyumu yaptım soğusun yatmadan içicem.Yemekten önce bir kaşık tarçınlı bal karışımımı yedim aktardan almıştım.Aısütü bal poleni de yatarken bir kaşık.Bu ayın sonunda kimbilir kaç kilo olurum .(52 kiloyum)Soğan suyu,incir suyu bal polen karışımının en güzel anlatımını yağmursesi yapmıştı.Aklımda kaldığı kadarıyla ilk 10 gün sabah akşam soğan suyu ve her gün 2-3 kuru incir.10 günden sonraki günlerde de incir suyu içeriz.Aslında bana kalsa soğan suyu ve incir suyunu her gün içerim ama acaba yanlış olurmu bilmiyorum.inşallah yağmur sesi okur yazdıklarımızı da bize doğru bir reçete verir.Ne bulursak yiyelim içelim arkadaşım ya:)))Bir de hayıt suyu vardı sahi ya.Onu da mı içsek naapsak.Hatta ben kalkıp gidip çeyrek çaybardağı koyup içeyim.Bi şey söyliim mi en berbatı hayıt suyu yemin ederim:))Lenova cım son olarak şunu yazayım sonuç ne olursa olsun sağlık olsun arkadaşım.Herrr şeyin başı sağlık ve tabiki huzur.Moralini düzelttiğine çok sevindim.Pozitif düşünelim herşey pozitif olsun.Kendine iyi bak sevgiler...

progesteron tahlilini adetimin 13.günü kan vererek yaptırmıştım ben.Sanırım 13.14.günler bakılıyor.Bende şu kalan yumurtaların sayısını öğrenmek için iyapılan tahlili merak ediyorum.Topiklerde okumuştum tam adını ve hangi günlerde yapıldığını bilmiyorum.Yumurta rezervini belli ediyormuş.Doktordan Öğrenip onuda yaptırmak lazım aslında...

AMH tetsi, anti mullerian hormon

canım benim senden mail gelmeyince buraya gelip atmış olduğun maillere bakayım dedim ve üzücü haberi aldım. gerçekten çok üzüldüm, senin ne kadar üzüldüğünü tahmin bile edemiyorum. tüm düşündüklerinde sızlandıklarında sonuna kadar haklısın, önce bunu böyle düşün. sen haklısın ve hemiz anne olmayı sonuna kadar hakediyoruz.
senden ricam daha önce bahsettiğim hipnoz terapiye bu aralar mutlaka ama mutlaka gitmen.. ben o kadar çok faydasını gördüm ki anlatamam, dahası var mı, hamile kaldım :) yumurta sayım 3'e katladı, tüm dünyaya olan algım değiştiğinden eşimin 1 adet olan sperm sayısı 2 milyon oldu !! ben bütü bunları yaydığım negatif enerjiyi pozitife çevirerek yaptığıma inanıyorum, birşey kaybetmezsin sadece biraz para ve bir kaç saat.
Bu hayatta yaşadığımız herşey önceki hayatlardan ve çocukluğumuzda biliçaltımıza işlenen saçma sapan şeyler yüzünden ... ! eğer sürekli tekrar eden şansızlıklar vs var ise bunları biz çekiyoruz. ben çocukluğumdan beri doktordan çıkamadım 35 yaşındayım bir sürü ameliyatlar ( hepsi farklı nedenlerden, 10 yaşımdan beri) kanser ve buna bağlı olarak kemoterapiler, radyoterapiler, tüp bebek tedavileri, hala da sağlığım sürekli hamileliğimi tehdit ediyor. sürekli doktordayım. ama birşekilde bir döngü oldu artık hastalanmıyorum, başıma abuk subuk işler gelmiyor. çünkü çocukluğumdan beri sevgisiz kaldığım, üzüldüğüm sevgi istediğim her zaman hastalık yaratıyormuşum, bunu biliçaltım söyledi. en büyük 2 mutluluğum düğünüm ve hastanedeki çocukken hastanede geçirdiğim günlerim çıktı ! ve böyle mutlu olduğumu düşündüğüm için böyle olmuş senelerce sürünmüşüm..herkesin bir nedeni var, siz de o nedeni bulabilirsiniz. anne olmamak için de binlerce neden var, beni onlarca sebebim çıktı, hastalıktan korkuyormuşum, çocuğumun hastalığından korkuyormuşum, kayınvalidemi sevmiyormuşum, doktora gitmek istemiyormuşum.. vs vs bunların hepsini tek tek temizlediler.. ve temizlendikten sonra ilk denemede hamile kaldım. uzun uzun yazıyorum seni ikna etmek için daha da uzun yazarım.
kendine çok iyi bak, hamile olsaydın yasak olacak ne varsa hepsini ye !!! ben öyle yapmıştım sonucum negatif çıktığında..
durmak yok , yola devam !!!!!!
Happynews

soğan suyuna reglinin 7 günü başlayıp 15 gün yaptıktan sonra incire başlayacaksın incirde 21 gün+7 gün ara+21 gün şeklinde olacak. soğan ve inciri aynı zamanda yapmayacaksın.

arı sütü bal poleni sürekli içebilrsin bir zararı yok, sabah akşam aç karna hayıt içebilirsin. yada aslan pençesi civan perçemi hayıt karışık içebilirisn. ace plus selenyum kullanabilirisn.selenyum ve e vitamini anti oksidan özelliğe sahip, b vitamini kompleksi önemli. birde çinko.

Son düzenleme:
Benim reglim bu gece başladığı ve 3.günden itibaren ilaçlara başlanacağı için çok vaktim yok.soğan suyunu ancak 10 gün içip inciri de geri kalan 5 yada 6 gün içebilirim çünkü yumurtalar eğer olursa tabi 16 gün toplanacak sanırım.Çünkü ilkinde öyle olmuştu.Yumurtalar toplandıktan sonra incir kürünün bir faydası olurmu bilmem.o yüzden 10 gün soğan 5-6 gün de incir kürü yaparım diye düşündüm.Lenova canım okuyorsan ve bu ay sadece yumurta takibi yapacaksan sen kürleri tam yap.yani15 gün soğan kürü sonrada hemen incire başla.Ama soğan kürü yaparken kuru incirde ye.yağmursesinin yazısında öyle okumuştum.12.günü de git baktır yumurta var mı diye.Toprak su verdiğin bilgiler için teşekkürler...

Sen bilirsin ama tedavi sırasındayken bu kürleri yapmasan iyi olur.....Çünkü soğan suyu kürü aynı zamanda rahim duvarının incelip kalınlaşmasında önem taşıyor...

progesteron tahlili adetin 21. günü yapılır...............Yanlış günde yaptırmışsın tahlili...

Son düzenleme:

sen bu ay hemen tüp bebeğe başlayacaksın yanlış anlamadıysam, o zaman soğan kürünü yapma, inciri yapsan birşey olmaz ama soğan kürü rahmi inceltebilir. aslında bu kürleri tedavi düşünüyorsak ena z 3-4 ay önceden yapmak daha uygun çünkü her ay ortaya çıkan yumurtalar taa aylar öncesinden belli oluyormuş, yani regli ile birlikte oluşmuyormuş 6 ay önceden belliymiş ve o zamandan başlıyormuş rezervlerden çıkıp bu hale gelmesi.
bence sen daha çok rahmi tutunamsı iin rahmi kuvvetlendirici şeyler yap.

lenova canım denemkten başka çaremiz yok.tabi gücümüz yettiğince inşallah bizimde yazımızda çokuklu aile vardır hayırlısıyla.bencede kistin yoksa soğan kürüne ihtiyacın yok.ben bal polen propolis çörek otu ve giseng karışımı almıştım aktarda yaptırıyoprsun.

Canım tedavı oncesı yoktu kistim miyomum var bır tane3,5 santım ama doktorum hamılelıge bu asamada engel degıl dıyordu sadece sag tüpümün yolunu tıkamıs durumda cıkmıstı hsg fılmımde sol tüp acık.. ben tedavı le bırlıkte arısütü bal polen ve ıncır kürü yapmıstım 2 yumurtadan 1 tanesı 8hücreli olarak transfer edılmıst ama bılıyorsun olmadı. Dün doktorum reglının 7 veya 8 gunu gel bakalım dedı. acaba polıpten mı tutunmadı bakalım dedı.. ama transfer oncesı rahım cok ıyı durumdaydı cok umutluydı doktorum rahım kalınlıgı 12mm di .Doktorumda üzülde ve sasırdı cok ümitliydim ama ALLAHIM OL DEMEYEGINCE OLMUYOR(
ben bu sabah arısütü bal polene basladımgecen sefer 3-4 km yuruyordum şuan kıst varmı onu bılmıyorum. o yuzden kararsızım acaba sogan suyumu yapsam incir kürümü bilemedım bıldıgım ıkısı aynı anda olmuyor
bırde tarcın corek otu bal karısımınıda yapsam mı sen nedersın ne yapmalıyım sence?
bır yandan da aklıma takılan eşimde bır sorun yok ama 1 aydır tansıyon ve kolestrol hapı kullanıyor bır arkadasımdan tansıyon hapları sperm kalıtesını bozuyor dıye duymustum. ne yapsam adama ıcıermesem mı acaba 3-5 ay daha??:)

toprksu cnm hangi ilaçlara başlayacaksın

bana olbiol,elevit, çinko ve b vitamini verdi doktor. ben çinko ve elevit dışında dieğrlerini bir de ek olarak ace plus selenyum ve demir ahpı kullanıyordum şimdi bunların yanıda çinkoyada başladım. b vitaminini hap olarak alıyordum iğne olarak verdi. 5 tane var içinde, 2 güne bir vurulacağım bitincede 2 haftada bir vurulacağım.
eşimede folbiol verdi.

LENOVA bence soğanı yap sonra incire başla. soğan sadece kistler için değil rahmide temizliyor, benim son 2 hamileliğimde soğan kullandığım aydan sonra oldu tesadüf mü bilmiyorum tabii. ama en azından rahmi temizler.

bal tarçın çörek otu da yap ama onu sürekli içmeyin diyorlar reglinle başlayacaksın 12 gün kullanacaksın. arı sütü bal poleni sürekli yapabilirisn.
dün doktor eşim için folbiol kullansın dedi, aynı bizim gibi onlarında kullanamsı gerekiyormuş.

bugün internetten dinledim tüp bebek öncesi beslenme diye, dioksin içeren besinlerden , hayvansal gıdalardan mümkün olduğunca uzak durun özellikle tavuk ve kırmızı ettedn dedi. onlardan alacağınızı başka şeylerden alın dedi. bir de omega 3 ün çok önemli olduğunu söyledi. aklıma gelenler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…