Yağmur sesi merhaba,umarım sen ve bebişin çok iyidir.Ben de birkaç güne kadar tedaviye yeniden başlıyorum.Benim rol modelim sensin ve senin gibi bu yıl ben de hamile kalıcam.Kendine çok iyi bak sevgiler...
sevgılı arkadaslarım,
vermıs oldugunuz tam destek ıcın cok ama coooook tesekkur ederım.
aglamaya zırlamaya ara vermıstım mesajlarınızı okuyunca yemınle moralım daha düzeldi.
bıraz once regl oldum.. doktor 1 hafta ıcınde olursun demıstı ama ben oldum bıle..
dediğiniz gibi pes etmemeye karar verdım. bir ümit devam edecegım yoluma..
şimdi alkan59 arkadasıma soruyorum
sogan suyuna bu aksam baslayayım mı? 9 gun sabah aksam ıctıkten sonra ıncır kürünemi geçeceğim.
arısutu bal polen bugun ıtıbarıyle baslayacagım.
yarın doktorumu arayıp randevu alacagım . reglının 7 veya 8 gunu gel mutlaka dedı..
yuruyuselere baslayacagım yarın ıtıbarıyle..
alkan59'cum progestoron ne zaman bakılmalı onu anlamadım?
optum hepınızı cok sevıyorum..
sevgıler
progesteron tahlilini adetimin 13.günü kan vererek yaptırmıştım ben.Sanırım 13.14.günler bakılıyor.Bende şu kalan yumurtaların sayısını öğrenmek için iyapılan tahlili merak ediyorum.Topiklerde okumuştum tam adını ve hangi günlerde yapıldığını bilmiyorum.Yumurta rezervini belli ediyormuş.Doktordan Öğrenip onuda yaptırmak lazım aslında...
AMH tetsi, anti mullerian hormon
Kaçıncı gün yapılıyor biliyor musun canım?
sevgılı arkadaslarım,
aglamaya zırlamaya ara vermıstım mesajlarınızı okuyunca yemınle moralım daha düzeldi.
bıraz once regl oldum.. doktor 1 hafta ıcınde olursun demıstı ama ben oldum bıle..
sogan suyuna bu aksam baslayayım mı? 9 gun sabah aksam ıctıkten sonra ıncır kürünemi geçeceğim.
yarın doktorumu arayıp randevu alacagım . reglının 7 veya 8 gunu gel mutlaka dedı..
sevgıler
sevgılı arkadaslarım,
sevgıler
Benim reglim bu gece başladığı ve 3.günden itibaren ilaçlara başlanacağı için çok vaktim yok.soğan suyunu ancak 10 gün içip inciri de geri kalan 5 yada 6 gün içebilirim çünkü yumurtalar eğer olursa tabi 16 gün toplanacak sanırım.Çünkü ilkinde öyle olmuştu.Yumurtalar toplandıktan sonra incir kürünün bir faydası olurmu bilmem.o yüzden 10 gün soğan 5-6 gün de incir kürü yaparım diye düşündüm.Lenova canım okuyorsan ve bu ay sadece yumurta takibi yapacaksan sen kürleri tam yap.yani15 gün soğan kürü sonrada hemen incire başla.Ama soğan kürü yaparken kuru incirde ye.yağmursesinin yazısında öyle okumuştum.12.günü de git baktır yumurta var mı diye.Toprak su verdiğin bilgiler için teşekkürler...soğan suyuna reglinin 7 günü başlayıp 15 gün yaptıktan sonra incire başlayacaksın incirde 21 gün+7 gün ara+21 gün şeklinde olacak. soğan ve inciri aynı zamanda yapmayacaksın.
arı sütü bal poleni sürekli içebilrsin bir zararı yok, sabah akşam aç karna hayıt içebilirsin. yada aslan pençesi civan perçemi hayıt karışık içebilirisn. ace plus selenyum kullanabilirisn.selenyum ve e vitamini anti oksidan özelliğe sahip, b vitamini kompleksi önemli. birde çinko.
Benim reglim bu gece başladığı ve 3.günden itibaren ilaçlara başlanacağı için çok vaktim yok.soğan suyunu ancak 10 gün içip inciri de geri kalan 5 yada 6 gün içebilirim çünkü yumurtalar eğer olursa tabi 16 gün toplanacak sanırım.Çünkü ilkinde öyle olmuştu.Yumurtalar toplandıktan sonra incir kürünün bir faydası olurmu bilmem.o yüzden 10 gün soğan 5-6 gün de incir kürü yaparım diye düşündüm.Lenova canım okuyorsan ve bu ay sadece yumurta takibi yapacaksan sen kürleri tam yap.yani15 gün soğan kürü sonrada hemen incire başla.Ama soğan kürü yaparken kuru incirde ye.yağmursesinin yazısında öyle okumuştum.12.günü de git baktır yumurta var mı diye.Toprak su verdiğin bilgiler için teşekkürler...
progesteron tahlilini adetimin 13.günü kan vererek yaptırmıştım ben.Sanırım 13.14.günler bakılıyor.Bende şu kalan yumurtaların sayısını öğrenmek için iyapılan tahlili merak ediyorum.Topiklerde okumuştum tam adını ve hangi günlerde yapıldığını bilmiyorum.Yumurta rezervini belli ediyormuş.Doktordan Öğrenip onuda yaptırmak lazım aslında...
Benim reglim bu gece başladığı ve 3.günden itibaren ilaçlara başlanacağı için çok vaktim yok.soğan suyunu ancak 10 gün içip inciri de geri kalan 5 yada 6 gün içebilirim çünkü yumurtalar eğer olursa tabi 16 gün toplanacak sanırım.Çünkü ilkinde öyle olmuştu.Yumurtalar toplandıktan sonra incir kürünün bir faydası olurmu bilmem.o yüzden 10 gün soğan 5-6 gün de incir kürü yaparım diye düşündüm.Lenova canım okuyorsan ve bu ay sadece yumurta takibi yapacaksan sen kürleri tam yap.yani15 gün soğan kürü sonrada hemen incire başla.Ama soğan kürü yaparken kuru incirde ye.yağmursesinin yazısında öyle okumuştum.12.günü de git baktır yumurta var mı diye.Toprak su verdiğin bilgiler için teşekkürler...
lenova canım denemkten başka çaremiz yok.tabi gücümüz yettiğince inşallah bizimde yazımızda çokuklu aile vardır hayırlısıyla.bencede kistin yoksa soğan kürüne ihtiyacın yok.ben bal polen propolis çörek otu ve giseng karışımı almıştım aktarda yaptırıyoprsun.
toprksu cnm hangi ilaçlara başlayacaksın
Canım tedavı oncesı yoktu kistim miyomum var bır tane3,5 santım ama doktorum hamılelıge bu asamada engel degıl dıyordu sadece sag tüpümün yolunu tıkamıs durumda cıkmıstı hsg fılmımde sol tüp acık.. ben tedavı le bırlıkte arısütü bal polen ve ıncır kürü yapmıstım 2 yumurtadan 1 tanesı 8hücreli olarak transfer edılmıst ama bılıyorsun olmadı. Dün doktorum reglının 7 veya 8 gunu gel bakalım dedı. acaba polıpten mı tutunmadı bakalım dedı.. ama transfer oncesı rahım cok ıyı durumdaydı cok umutluydı doktorum rahım kalınlıgı 12mm di .Doktorumda üzülde ve sasırdı cok ümitliydim ama ALLAHIM OL DEMEYEGINCE OLMUYOR(
ben bu sabah arısütü bal polene basladımgecen sefer 3-4 km yuruyordum şuan kıst varmı onu bılmıyorum. o yuzden kararsızım acaba sogan suyumu yapsam incir kürümü bilemedım bıldıgım ıkısı aynı anda olmuyor
bırde tarcın corek otu bal karısımınıda yapsam mı sen nedersın ne yapmalıyım sence?
bır yandan da aklıma takılan eşimde bır sorun yok ama 1 aydır tansıyon ve kolestrol hapı kullanıyor bır arkadasımdan tansıyon hapları sperm kalıtesını bozuyor dıye duymustum. ne yapsam adama ıcıermesem mı acaba 3-5 ay daha??:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?