Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

Arkadaşlar uyardığınız için teşekkür ederim.Özel mesaj atma hakkım yokmuş bazı arkadaşlara yazdım ama gitmedi.Evet tedaviye pazartesi günü başlayacağım ve kürleri yapmıyacağım.dün gece ve bu sabah soğan suyu içmiştim ama paydos demek ilaçlarla olumsuzluk yapıyor öğrendiğim çok iyi oldu teşekkür ederim.Tayf cım sana ve bebeklerine sağlık diliyorum.Hayırlısıyla dünyaya gelip anneleriyle ve babalarıyla çoook uzun ve mutlu yaşasınlar inşallah...Herkese sevgiler...

merhaba toprakcım evet haklısın soğan kistler ve iltahap için iyi yumurtalıkta ve rahimde varsa kist felan onları temizliyor.benim demek istediğim,soğanın kürü başka şey için incir başka şey için.

Canım benim üzüldüm hem de çok,o kadar ümitliydim ki,ama her şerde bir hayır vardır bilirsin,bunda da vardır bir hayır arkadaşım rabbim sana ve eşine sağlık versin,bir daha denersin,sonuna kadar devam.Uzun zamandır yazma fırsatım olmadı,ama bulabildiğim her fırsatta siteye girip seni takip ettim,dua ettim.Senin yaşadıklarınla birebir aynı şeyleri yaşıyoruz,seni o kadar iyi anlıyorum ki,ama elimizden de birşey gelmiyor dua edip hayır dilemekten başka.Ben hala ümitliyim senden ,buradaki herkesten,inşallah rabbim bizim dualarımızı da boşa çıkarmaz.
Bende de durumlar aynı,biliyorsun temmuzda gittiğimde oluşan bir embriyoyu dondurmuşlardı,üzerinden iki regl dönemi geçince ara dediler.İkinci regl dönemi bayrama geldi,gitmedim,şimdi yine regl oldum bugün üçüncü gün ve ben hala ne doktorumu aradım ne de gittim.Neden bilmem elim bir türlü gitmiyor telefona,içimden gelmiyor,korkuyorum belki,belki değil kesin yine aynı şeyleri yaşamaktan,maddi manevi yıkılmaktan,bilemiyorum,zaten işlerim o kadar yoğun ki ayrılmam çok zor şu dönemde.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum,İnsanların sürekli ne zaman gideceksin demelerinden bıktım,belki bende ki savunma,onlar sordukça inadına gidesim gelmiyor.
İşte böyle,koca bir yazı öyle böyle geçirdik,şimdi de bilmiyorum yaa,yarın ararım belki doktorumu,bakalım ne diyecek,çoooooooooooooook sıkıldım çok,hiçbirşey düşünmek istemiyorum,deli gibi çalışıyorum,bebek düşünecek zamanım bile olmuyor,böyle kaçıyorum herhalde bende.Eşimde hiç bahsetmiyor,sormuyor bile ne yapacağız,ne zaman gideceğiz diye,o da yoruldu sanırım.Yaş oldu 42,bazen bundan sonra bebek senin neyine,hayatını yaşa diyorum,sonra televizyonda gördüğüm bir bebek bile içimi acıtıyor,hangisi gerçek duygum bilemiyorum.En son baktırdığımda fsh 33 çıkmıştı,bir daha onu bile ölçtürmedim,doktora da gitmedim,doktorun verdiği coraspin ve dhea dışında hiçbirşey kullanmadım,onlar da bitti,bir daha da almadım.Anladığınız gibi herşeye boşvermiş durumdayım,o dondurulmuş olmasaydı bir daha doktora da gitmezdim.Şimdi mecburen gideceğim,offffff allahım sen bu yolda çaba sarfeden herkese yardım et ne olur.
Kızlar iyiki varsınız yaaa,bunları sadece size anlatıyorum ve rahatlıyorum,hepinizi seviyorum,artık daha sık girebilirim herhalde nete,görüşmek üzere iyi geceler.

pes etmenin zamanı değil. her anı değerlendirmelisin. işleri başkası da yapabilir. deheayı bitirdikten sonra mutlaka gitmelisin sende yumurta vardır şuan boşa gitmesin.sevgiler...

canım benım bende senı merak edıyordum. soyledıklerınde cok ama cook haklısın . elımız kolumu baglı hıssedıyorum. cok uzgunum ama elımden gelen hıc bırsey yok 28 eylulde doktora gıdecegımgel konusalım dedı reglımın 7 gunu olacak o gun yumurta varmı dıye bakacak heralde ama pek sanmıyorum olacagını(( cok caresızım kendımı hafta ıcı ıse haftasonları da ev ıslerıne verdım hıc bır arkadasımı gormek ıstemıyorum.

sen bır de benım doktoruma gorunsene cok ıyı cok ılgılı bır doktor kendı hamıle kalamamıs gıbı uzuluyor durumuma.. cok guvenıyorum kendısıne ama sorunun kendım oldugunu da bılıyorum maalesef yasımız geregı sansımız cok ama cok azzz ama ALLAHTAN UMIT KESILMEZ CANIM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..
Bızı habersız bırakma..sevgıler

nasılsın Lenova?biraz daha iyisin umarım.bende daha yeni kendime geliyorum.ama hırsla araştırma yapıyorum ne yapabilirim diye.umut dünyası...

nasılsın Lenova?biraz daha iyisin umarım.bende daha yeni kendime geliyorum.ama hırsla araştırma yapıyorum ne yapabilirim diye.umut dünyası...

ehh ıste canım karmakarısıgım aslında ne yedıgımı ne ıctıgımı ne konustugu bılıyorum bende senın gıbıyım arastırma yapıyorum ama artık eşim ınternetı yasaklayacak yakında ıyıcene paranoya oldun dıyor bırak akısa dıyor.
bır yandan yumurta donasyonunu arastırıyorum bu fıkre de yakın olmak ıstıyorum. bunu yaptıranlrın psıkolojık durumlarını merak edıyorum.. gercı eşim sıcak bakmıyor bende bılmıyorum tatlım dualarım yumurtamın olması yıne bolunmesı ve saglıklı embrıyo transferııle bebısımın olması... ama bılemıyorum umarım allahım dualarımızı duyup kabul eder..

sevgıler

:)))) benim eşimde.hemde uzun süredir dilinde.bende birden yok olursam şaşırma.

Kızlar pazartesi tedaviye başlayacaktım ama koca bir kist engel oldu(dr git bu ay bekleyelim dedi.Üç şık var birisi doğum kontrol ilacı kullanmak diğeri şırıngayla bi şekilde alınması diğeride kendi haline bırakıp gitmesini beklemek dedi.Benim için en uygun olanının bir dahaki adeti beklemekmiş.Karı koca kös kös döndük evimize.Şimdi sormak istediğim şu sizlere kür mür yapmıycam çünkü büyük ihtimal geçen ay içtiğim soğan ve incir suları yumurtanın çatlamamasına sebep oldu.Yani ne bileyim buralarda okuduğum yazılardan onu çıkardım.Acaba kist için ne yapmalıyım ve önümüzdeki aylarda tedavi eğer yapılırsa diye deaha yı içsemmi,acaba o da kistte sebep olurmu.Neyse yazımı okursanız ve cevap yazarsanız tşk ama yazmazsanızda boşverin önemli değil .Bu iş beni aşmaya başladı o yüzden de yakında vazgeçersem şaşırmıycam.Herkese sevgiler....

iki tüp bebek denemesinden sonra bir aşıla olmuştum.tuhaf gelecek biliyorum.neyse kist vardı.ilaç verdi doktor.bir sonra ki ay gitmişti.yumurta takibi yaptırırken klomen kist yapıyordu.ilaçsız gitmesi uzun sürüyordu.keşke yazdıklarımın bi faydası olsa.

günaydın
alkan canım daha önce bende de iki kez kist olmuştu aynen seninki gibi benim dr da bu seçenkeleri söyledi.hatta en son olan 4cm likti.bende üç gün soğan kürü yaptım kontrole gittiğimde geçmişti.şimdide bende var ama klomen kullandığım için soğan kürü yapmadın aynı anda olmasın diye.bakalım yarın benim kontrolum var bakacaz geçmişmi duruyormu.duruyorsada öbür yumurtalıkta kaç tane olmuşsa onu alacak dr sonra ben yine soğan kürü yaparım.çok zor biliyorum öyle hemen pes etme ne olur.bende ilk seferlerde heyecanla gider gelirdim.şimdi zoraki, ama bebek için değer eminim.ben kaç defa rüyamda kendimi hamile gördüm sanki gerçekti,rüya olduğu halde bebeğin hreketlerini his ediyordum muhteşem bişeydi.rüyası böyleyse gerçeği nasıl yaşayan bilir.onun için vazgeçme ne olur unutma pes etmeyenler kavuşuyor.

üzüldüm canım. insan tam kendini haızrlamışken engel çıkması moral bozucu. incir belki nedne olmuş olabilir ama soğanın kistler üzerinde olumlu etkisi oldğunu düşünüyorum. benim son aşılamamda 4 kistim olmuştu,hemde boyutlaru 4-5 cm arasında değişiyordu. doktor doğum kontrol hapı verdi kullanmadım. öğrenir öğrenmez hemen soğan suyu yapmıştım 2 hafta sonra kontrole gittiğimde 3 ünün yok olduğunu, kalan 1 tanesininde küçüldüğünü 2,5 cm olduğunu görmüştük. birde soğanla beraber civanperçemi de içiyordum hergün.

ben inciri yaparken önce normal sadece incir kaynatıyorum sonra da yumurtlama dönemine yakın 1 hafta kala içine havuçta atıyorumki yumurtaları çatlatsın diye. havuç atınca çatlamasına yardımcı olur diye okumuştum. kür bitene kadarda havuç atmayı bırakıyorum ne olur ne olmaz hem çatlasın hem de kist olmasın diye.

dhea hiç kullanamdım fikrim yok.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim arkadaşlar...Napalım kader.Herşey olacağına varır.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.Daha 2 gece önce lenovaya tavsiye ediyordum gel arkadaşım birlikte kürlere başlayalım diyordum ama Şimdi bu soğan suyu ,incir suyu meselesini rafa kaldırdım ben.Korktum çünkü..Hayatımda iki kuru inciri yemeyen,bırakın öyle hayıt suyu mayıt suyunu çay ve kahvenin dışında hatta nane limon suyunu daha içemeyen içerken öğüren ben son iki aydır her bir şeyi yedim içtim.Vücut bunlara yabancı.Bir şekilde tepki verdi al sana yumruk kadar kist.Demek o kürler yumurtaları büyüttü ama çatlayamadı kaldı.Ama ben dedim adama al bunları bak ne güzel büyümüşler işte diye.Gerek yok gerisi geliyor nasılsa dedi.Gerisi kist olarak geldi:))Doğum kontrol ialacını vermedi yumurtalığı tembelleştirir dedi.Şeytan diyor git al bir kutu iç.Ama eşimde alma dinle drunu diyor.Ne biliim işte iki ucu moklu değnek:)Adetimin 3.günü olduğu için bu sabah kalkıp gidip hormon testi için kan verdim geldim.Bakalım onlarda durum ne.Burası dertleşme,paylaşma yeri ve inanın ben burdaki arkadaşlardan gittiğim 4 dr dan öğrendiğimin 4 katından fazla bilgiler öğrendim.En azından yalnız olmadığımı biliyorum bu bile çok güzel.Hiç bir şey hayatın sonu değil aslında ve hayat gerçekten güzel...Kendimize iyi bakalım sevgiler...

canım kıstının olmasına uzuldum. bende tam 3 kez kıstler yuzunden baslayamamıstım. ılkınde doktorum patlattı tedavı basladı ama yumurta olmadı dıger ıkısın de ıse dogum kontrol hapı verdı gıttıgımde kıstler yok olmustu ama gene yumurtlar gelısmedı.. zaten o doktoru bıraktım. bende dogum kontrol hapı ıstemeye ıstemeye ıcmıstım. sımdı carsamba doktora gıttgımde korkuyorum senın gıbı kıstımın olmasından doktorumu aradım sogan suyu ıcsem mı dıye hayoır oyle seylere gerek yok rahmın kalınlıgını etkılıyebılır olursa patlatırız dedı sıkma canını deyıp moral verdı ben sadece arısutu bal polen sabah aksam bır kasık yıyorum ve gunde 2 tane kuru ıncır baska bırsey yapmıyorum..,tbaı yuruyuse baslayacam yarın zaten ayı gıbı oldum:) 73 kıloyum bu ıslere baslamadan once 64 kıloydum ılaclar benı mahfettı ama hıv umrum degıl yeterkı bır bebısım olsun nasılsa verırım sonrasında..

ayrıca doktorunun senı 1 ay bekletmesı tuhaf bızım yasımızdakı ınsanlar ıcın 1 gun bıle degerlı sen amerıkanda bır doktora gıdıyordun sanırım beklemek ıstemedıgını soyleseydın keske ya gıtmezse bır ay sonra gıttıgınde ne olacak pekı ? bakalım hormon degerlerın ne cıkacak haberlerını beklıyorum .. opuyorum kocaman

merhaba bende kistler yüzünden çok çektim2-3 değil defalarca tedavim ertelendi bu yüzden ilk klomen kullandıktan sonra olmuştu 4 ay d.kontrol hapı kullandım anca geçti sonra aşılama öncesi yumurtalarım daha iyi olsun diğe bal çörekotu tarçın karışımı yedim 10 günden fazla yine kist olmuştu 3 ay yine hap kullandım geçti aşılamadan sonra oldu 4 3 ay d. kontrol hapı kullandım
fash ım yüksek çıkmıştı sadece 5 gün hayıt suyu kullandım kist olur diğe bıraktım kist olmuştu 3. tüp bebek tedavim öncesiydi kistleri aspire edildi 4. tüp denemesinde yalnış tedaviden çok fazla ilaç yüklemesi oldu bir sürü kistim oldu tedavim ertelendi 2 ay d. kontrol hapı kullandım geçmedi sonra soğan kürü yaptım kistimin biri 8 cm e çıktı kanamalarım oldu sonra 3 ay nerdeyse kanamam hiç olmadı o kistler toplamda 8 aya küçüldü 2 küçük kistle tüp tedavisine yeniden başladılar zaten kötü bir tedaviydi yine olmadı
uzun süredir ekstra hiçbirşey kullanmıyorum kürlerden çok çektim kendi haline bıraktım hormonlarımın hepsi düzeldi ekimde başka bir yere yeni bir tüp bebek tedavisi için gidecektim allahıma şükürler olsun mucizem geldi hamileyim şimdi 7. haftamdayım inşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla hayırlısıyla bebeğime kavuşurum
yumurta takibi aşılama yarım kalanla 5 tüp bebek denemesi ikisi tedavilerden önce normal gebelikle düşük biride 2. tüp denememde ki hamileliğimdeki kaybım her seferinde gittiğim uzun yollar ama herşeyi bıraktığım bir zamanda hamile olduğumu öğrendim
36 yaşındayım ve inşallah herşey yolunda gider bazen bitkisel kürler herkese yaramıyor bana yaramayı bırak mahvetti en iyisi biraz oluruna bırakmak ve gerçekten sağlıklı beslenmek
inşallah kistlerin kısa bir sürede geçer ve tedaviye başlayıp evladınıza kavuşursunuz dr dan tedaviye başlayamayıp defalarca geri döndüğüm için seni çok iyi anlıyorum allah her konuda kolaylıklar versin....

beskerebs,Maiumut,topraksu, lenova Eylül,yazılarınız için çok teşekkür ederim.Demekki bu kist başa bela bi illet tanışmış olduk:))Yok arkadaş,dediğim gibi soğan,incir hikaye oldu bende.Eylül canım,senin kist ,aşılama tüp bebek hikayeni okurken surat düşüktü bende.Ama yazının sonunda birden aydınlandı yüzüm valla.Allah inşallah sağlıkla doğurmanı ve büyütmeni nasip etsin.Ve aynı Allahım bizi de sevindirsin.Sevgiyle kalın...

hormon testlerını aldın mı merak ettım habersız bırakma bızı umarım hersey yolundadır? sevgıler
Lenovacım,iyiyim teşekkür ederim.Test sonuçlarımı aldım doktora maille gönderdim ama arayıp konuşma fırsatım olmadı aslında canımda istemedi.Dur bak yazayım
Tsh 2,33-serbest T4: 9,14-serbest T3: 4,48-Lh :4,33-FSH:2,02-Estradiol:496,58(bu tavan yapmış) Progesteron :0,65- total testesteron:0,22
İşte böyle canım,sanırım kist E2 yi yükseltmiş.Ama var ya ben artık kürlerden korkar oldum canım.Sadece şimdilik arısütü bal polen karışımını sabah aç karnına birde yatarken yitorum okadar.Biesteron deha spariş verdim eczaneye yarın istanbuldan gelecek burada yok.Birde presed istedim onuda deneyelim hatırı kalmasın:))yapmadık demeyelim.Sen nasılsın umarım iyisindir.Kendine iyi bak sevgiler...

eylül canım demek hamilesin vallahi çok sevindim. taa istanbul a gelmiştin tedavi için. inan çok sevindim. alalhım tamamına erdirsin işallah...

eylül canım demek hamilesin vallahi çok sevindim. taa istanbul a gelmiştin tedavi için. inan çok sevindim. alalhım tamamına erdirsin işallah...

yağmursesi canım teşekkür ederim evet hamileyim ve mucize gibi oldu bana o kadar çektiğim sıkıntılardan sonra kendiliğinden geliverdi defalarca trabzona gittikten sonra istanbulada gelmiştim memoriale en kötü iki tedavim orda olmuştu ama allahım bu kadar sıkıntıdan sonra mucizemi gönderdi inşallah herşey çok güzel gider ve hayırlısıyla sağlıcakla kavuşuruz bebeğimize
allahım herkese kolaylıklar versin ve herkese mucizesini göndersin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…