LENOVA bence soğanı yap sonra incire başla. soğan sadece kistler için değil rahmide temizliyor, benim son 2 hamileliğimde soğan kullandığım aydan sonra oldu tesadüf mü bilmiyorum tabii. ama en azından rahmi temizler.
bal tarçın çörek otu da yap ama onu sürekli içmeyin diyorlar reglinle başlayacaksın 12 gün kullanacaksın. arı sütü bal poleni sürekli yapabilirisn.
dün doktor eşim için folbiol kullansın dedi, aynı bizim gibi onlarında kullanamsı gerekiyormuş.
bugün internetten dinledim tüp bebek öncesi beslenme diye, dioksin içeren besinlerden , hayvansal gıdalardan mümkün olduğunca uzak durun özellikle tavuk ve kırmızı ettedn dedi. onlardan alacağınızı başka şeylerden alın dedi. bir de omega 3 ün çok önemli olduğunu söyledi. aklıma gelenler bunlar.
Arkadaşlar uyardığınız için teşekkür ederim.Özel mesaj atma hakkım yokmuş bazı arkadaşlara yazdım ama gitmedi.Evet tedaviye pazartesi günü başlayacağım ve kürleri yapmıyacağım.dün gece ve bu sabah soğan suyu içmiştim ama paydos demek ilaçlarla olumsuzluk yapıyor öğrendiğim çok iyi oldu teşekkür ederim.Tayf cım sana ve bebeklerine sağlık diliyorum.Hayırlısıyla dünyaya gelip anneleriyle ve babalarıyla çoook uzun ve mutlu yaşasınlar inşallah...Herkese sevgiler...