• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

Canim insaallah oyledir, soylemistim di mi adak adadim senin niyetine, kendi capimda, insaallah hamile oldugunu ogrenirsem adagimi hic bekletmeden yapicam...

Ben sana cok kiziyorum aslinda keske gununde yapaydin, negatifse bile 1 kere uzulmus olcaktin, pozitifse de ( insssssaaaaalllahhhh) bebisi de uzuyosun:((( ve yipraniyosun bosuna...

cok haklısın canım dayanamadım ama 2 kere uzulecem bu durumda:(( umarım bır mucıze olur..benım ıcın yapmıs oldugun adaga cok tesekkur ederım.. bırebır tanısmamıs bıle olsak sızler benım en yakınımsınız ınanın ısımlerınızı bılmesemde rumuzlarınızla allaha dua edıyorum:))) umarım dualarım kabul olur..

bu arada kendı derdıme dustum sen nasılsın ne durumdasın su an?

cok haklısın canım dayanamadım ama 2 kere uzulecem bu durumda:(( umarım bır mucıze olur..benım ıcın yapmıs oldugun adaga cok tesekkur ederım.. bırebır tanısmamıs bıle olsak sızler benım en yakınımsınız ınanın ısımlerınızı bılmesemde rumuzlarınızla allaha dua edıyorum:))) umarım dualarım kabul olur..

2011 ağustos-eylülde tüp bebek ayptıracaklar topiğinde ayşeyldz diye arkadaş senin gibi 3.gün transferi ve sabredemeyip 8.gün kan testi yaptırdı, değeri 1,6 çıkmıştı, kaç gündür üzülüp duruyordunegatif diye bugün 11 yada 12.günüydü testi tekrarlamış ve 68 çıkmış yani hamile. .sana moral oslun diye okuyunca onu hemen sana yazdım.

Son düzenleme:

Aynen oyle iste, insaallah sen beni hic dusunme simdilik ben akisina biraktim, dogal yolla deniyorum, morfoloji moral ve para durumunu duzeltip tekrar deniycem insaallah;))) ya cok da guzel haberler geliyor bak 8. Gun dusuk cikip 12. Gun guzel cikanlar da var... Tek duam, su anda sen bi pozitifi gor:))) daha ne guzel muhabbetler edicez insaallaaah:))) bebisleri alip o ilk seni sinir eden prof bozuntusuna gidip havamizi aticaz:)))))

ben de ayni sekilde inanin ki hep dualarimdasiniz, babam rahatsiz biraz ondan bile daha once buradaki, forumdaki arkadaslara dua etmeye basladim:)))

Aynen oyle iste, insaallah sen beni hic dusunme simdilik ben akisina biraktim, dogal yolla deniyorum, morfoloji moral ve para durumunu duzeltip tekrar deniycem insaallah;))) ya cok da guzel haberler geliyor bak 8. Gun dusuk cikip 12. Gun guzel cikanlar da var... Tek duam, su anda sen bi pozitifi gor:))) daha ne guzel muhabbetler edicez insaallaaah:))) bebisleri alip o ilk seni sinir eden prof bozuntusuna gidip havamizi aticaz:)))))

ben de ayni sekilde inanin ki hep dualarimdasiniz, babam rahatsiz biraz ondan bile daha once buradaki, forumdaki arkadaslara dua etmeye basladim:)))

ınsallah canım ınsallah babana acıl sıfalar dılıyorum dualarım senınle ve babanla.. .Sizlerde benım ıcın cok onemlısınız hatta bebeklerımızı dogurup bıraraya gelecegımız gunlerı ıple cekıyorum ınsallah:))

2011 ağustos-eylülde tüp bebek ayptıracaklar topiğinde ayşeyldz diye arkadaş senin gibi 3.gün transferi ve sabredemeyip 8.gün kan testi yaptırdı, değeri 1,6 çıkmıştı, kaç gündür üzülüp duruyordunegatif diye bugün 11 yada 12.günüydü testi tekrarlamış ve 68 çıkmış yani hamile. .sana moral oslun diye okuyunca onu hemen sana yazdım.

topraksu sabahın en guzel haberıçok teşekkür ederim. ınsallah canım benım bende hamıleyımdır... Allah yüzüme baksa ınan maddı manevı bır daha nasıl toparlayıp 2yi denerim hadi onu bırak bu tek yumurta için 1,5 yıl ugrastım tekrar nasıl olacak onu da bılemıyorum. Yanı Allahım duysun sesimi..isteyen herkesın sesını duysun yavrularımıza kavustursun bızı

topraksu sabahın en guzel haberıçok teşekkür ederim. ınsallah canım benım bende hamıleyımdır... Allah yüzüme baksa ınan maddı manevı bır daha nasıl toparlayıp 2yi denerim hadi onu bırak bu tek yumurta için 1,5 yıl ugrastım tekrar nasıl olacak onu da bılemıyorum. Yanı Allahım duysun sesimi..isteyen herkesın sesını duysun yavrularımıza kavustursun bızı

lenovacım test gününü bekleseydin iyi yapardın be hayatım..bu işler hiç belli olmuyor yavrucum yaaaa....bu kadar sebrettin bir kaç gün daha sabret lütfen...8. gün daha çok erken diil mi test günü için..bak benim bi arkadaşım test günü yapmıştı değeri sadece 30 du..düşün test gününden 6 gün önce yapsaydı 3- 3,5 filan çıkacaktı..anla yaniii...22 sinde senden güzel haber almayı bekliyorum inatla...

ınsallah canım ınsallah babana acıl sıfalar dılıyorum dualarım senınle ve babanla.. .Sizlerde benım ıcın cok onemlısınız hatta bebeklerımızı dogurup bıraraya gelecegımız gunlerı ıple cekıyorum ınsallah:))

ah be lenovacım, buna mı üzülüyosun da kendini heder ediyosun, inşallah hamile kalırsın, ancak kalmazsan sakın üzülme..de ki bu embryo bana kalitesiz olduğu için tutunamadı, eğer kaliteli olsaydı tutunurdu, bak ben 7 haftalıkken kaybettim kürtaj oldum, çok canı yanıyor insanın, ikincisinde tutmadı ve ben tutmadığı için sevindim, ya tekrar aldırmak zorunda kalsaydım...üzülme demekle olmuyor, ateş düştüğü yeri yakar, ancak bu tüp bebek işinin cilveleri bunlar...bu yaşa kadar bekleyip çocuk yapmaya kalkınca bunlar oluyor maalesef...

daha bebeğinin tutunup tutunmadığını bile bilmiyosun ve üzülüyosun...bekle zamanı gelince sevin...

kendine çok iyi bak..

sevgilerimle,

heyecanlıyım ıcım pır pır edıyor cok umıtlı degılım ama buradakı arkadaslarımın yasadıgı sonuclarda bana azda olsa bır ısık oluyor.

Umarım bende sızlere yarın ıyı haberler verebılırım.

Sevgıler

heyecanlıyım ıcım pır pır edıyor cok umıtlı degılım ama buradakı arkadaslarımın yasadıgı sonuclarda bana azda olsa bır ısık oluyor.

Umarım bende sızlere yarın ıyı haberler verebılırım.

Sevgıler

bizde en az senin kadar heyecanlı bir şekilde sonucunu bekliyoruz. inşallah iyi olacak.

maalesef kızlar hamile degılım degerım 0,01 şu an gözyaşlarımı durduramıyorum..

Allahın hikmetinden sual olunmaz ama artık çok yoruldum hiç birşeye gücüm kalmadı kolum kanadım kırık olarak devam edecegım bu hayata,,,

hepiniize bana vermıs oldugunuz destek ıcın cok tesekkur edıyorum..

sevgiler

Allahın hikmetinden sual olunmaz ama artık çok yoruldum hiç birşeye gücüm kalmadı kolum kanadım kırık olarak devam edecegım bu hayata,,,

sevgiler

:(

Allahım sana doğal yoldan mucizesini göstersin inşallah canım....

sevgiler

canım ne diyeceğimi bielemiyorum çok üzüldüm. değerinin 8.gün 2 küsür olması umutlandırmıştı. Allah'tan ümit kesilmez mucizelere inan canım. inşalah bir gün seni de bulur o mucize.

Son düzenleme:

sevgiler

seni çok iyi anlıyorum.üç tüp bebek bir aşılama sayısız yumurta takibi.her başarısızlıkta insan büyük yıkım yaşıyor.ama kısa bir süre sonra yine içinde ümitler yeşeriyor.ben negatif sonucu aldım hemen ertesi gün başladım araştırmaya.boş durarakta olmuyor.kendine biraz zaman ver.bitti demek için daha erken bence.üzülme lütfen.sevgiler

seni çok iyi anlıyorum.üç tüp bebek bir aşılama sayısız yumurta takibi.her başarısızlıkta insan büyük yıkım yaşıyor.ama kısa bir süre sonra yine içinde ümitler yeşeriyor.ben negatif sonucu aldım hemen ertesi gün başladım araştırmaya.boş durarakta olmuyor.kendine biraz zaman ver.bitti demek için daha erken bence.üzülme lütfen.sevgiler

üzülmemeye calısıyorum canım ama benım en buyuk sorunum yumurta olmaması yasım 41 ama yasıma gore yumurtalar cok yaslı ve bıtmıs durumdaymıs. her ay 2-3 yumurta olsa hıc uzulmeyecem. reglımde duzensızlestı ıyıcene doktor bır hafta sonra olursun dedı reglının 7 veya 8 gunu mutlaka gel bana dedı ama bılemıyorum... bılıyorsun benım ılk tup bebek denemem ve bu yumurtayı bulabılmek ıcın 1,5 senedır ugrasıyorum aldıgım onca hormon ılacı aldım. Ama tek yumurta:( doktorum zaten kısa protkol denenmıs olmamıs uzunu ben denedım tek yumurta yakaladık bır ıkı tane daha protokol var tüp bebekte onları da deneyecegım olmazsa demıstı ve bu arada yumurta donasyonunu da düşün ıstersen dedı..

bilmiyorum arkadasım cok üzgünüm ama elimden hiçbir şey gelmiyor..

lenova deniz bulut diye bir arkadeaş var..bilmem tanırmısın...onda da yumurta sorunu vardı..42-43 yaşlarındaydı..tüp bebekte başarı elde edemedi..sanırım kimyasal mı olmuştu ,yoksa kalp atışı mı yoktu tam hatırlayamadım ama kısa bir zaman sonra kendiliğinden hamile kaldı ve doğurdu..Umudunu yitirme canım...

üzülmemeye calısıyorum canım ama benım en buyuk sorunum yumurta olmaması yasım 41 ama yasıma gore yumurtalar cok yaslı ve bıtmıs durumdaymıs. her ay 2-3 yumurta olsa hıc uzulmeyecem. reglımde duzensızlestı ıyıcene doktor bır hafta sonra olursun dedı reglının 7 veya 8 gunu mutlaka gel bana dedı ama bılemıyorum... bılıyorsun benım ılk tup bebek denemem ve bu yumurtayı bulabılmek ıcın 1,5 senedır ugrasıyorum aldıgım onca hormon ılacı aldım. Ama tek yumurta:( doktorum zaten kısa protkol denenmıs olmamıs uzunu ben denedım tek yumurta yakaladık bır ıkı tane daha protokol var tüp bebekte onları da deneyecegım olmazsa demıstı ve bu arada yumurta donasyonunu da düşün ıstersen dedı..

bilmiyorum arkadasım cok üzgünüm ama elimden hiçbir şey gelmiyor..

bir hafta içinde daha doğru karar verirsin.şimdi düşünmeme çalış.yıpratma kendini lütfen.

sevgiler

Lenova bu ayı iyi değerlendir bence,çünkü ilaçların etkisi devam ediyor.Hastalanmadan ya da ilk günden itibaren sabah akşam soğanı kaynat iç,9.günden itibarende incir kaynat iç,arısütü bal polen karışımını da ye sabah akşam.Bu ay yumurta takibini yaptır bence.Hiç belli olmaz yumurtalar oluşur büyür.Aynı şey 2 ay önce bende oldu .Tüp bebek için tedavi oldum sadece 2 yumurta oluştu.Toplandı biri boş diğeride eh işte ve döllenemedi.Hemen o ay başladım kürlere .tedavide ve öncesinde hiç bir şey yapmamıştım sadece iğneleri oldum okadar.Neyse ben kürleri yaptım ve 12. gün druma kontrole gittim koca koca 3 yumurta olmuş.Gözlerine inanamadı valla.Toplayalım bunları dedim gerek yok gerisi gelecek nasıl olsa bu ay doğal dene belki kendiliğinden hamile kalırsın dedi.Bir de progesteron tahlili yap faksla bana bakalım sağlıklı yumurtlama olmuş mu dedi.tahlili yaptırdım sonuç iyi çıktı.Ama ne yazıkki ben 21.gün adet oldum.Diyeceğim o ki dr yumurtalarımı toplasaydı bir ümit olabilirdi belki.Keşke ısrar etseydim.Tüp bebek tedavisinin etkisi bir kaç ay devam ediyor vücutta.Umudunu yitirme bence çok vaktimiz yok bu ayı elini kolunu bağlayıp ağlayıp sızlayarak geçirme.Elinden ne geliyorsa yap canım içime doğdu sanki senin yumurtalar bu ay artacak.Ha gayret... Ha bir de belki sen biliyorsundur ama olsun yazayım yine.Ben 40 yaşımın hikayesi topiğinde yağmursesi isimli bir arkadaştan öğrenmiştim 4 cuma el evvel 1000 kere onu söyle.1000 kere de ya varis de.Ben annemden 500 lük gülsuyu kokulu bir tespih aldım fırsat buldukça çekiyorum çok rahatlatıyor valla terapi gibi,bazen dilim dolaşıyor el evvel derken ama olsun:))gülüyorum kendi kendime...Moralini bozma...Herşey olacağına varır sen çaba sarfet ...Sevgiler...

loneva71 canım çok üzüldüm.ama bak allahtan ümit kesilmez. benimde hiç yumurtam yokken ertesi ay oluşan tek yumurtayla şuan hamileyim. ne olur mücadeleye devam bol dua ile birlikte.

arkasi yarin gibi takip ettigim basliklardan biriydi bu sayfa ..tup bebek tedavinin negatif sonuclanmasina uzuldum..umarim cabuk atlatirsin..hemen umidini yitirme tup bebek tedavisinden sonra kendiliginden hamile kalanlar oldugunu soylemisti doktorum .. doktoruna guveniyorsan soylediklerini goz ardi etme bence..sevgiler

loneva71 canım çok üzüldüm.ama bak allahtan ümit kesilmez. benimde hiç yumurtam yokken ertesi ay oluşan tek yumurtayla şuan hamileyim. ne olur mücadeleye devam bol dua ile birlikte.
Yağmur sesi merhaba,umarım sen ve bebişin çok iyidir.Ben de birkaç güne kadar tedaviye yeniden başlıyorum.Benim rol modelim sensin ve senin gibi bu yıl ben de hamile kalıcam.Kendine çok iyi bak sevgiler...

Back