Sagol canim cevabin icin ben bugun 9.gunum dayanamayip kan testi yaptim sonucum 38 cikti. Simdi katlanacakmi diye test tarihimi bekleyecegim. Hayirlisi diyorum, hakkimizda hayirlisi
Sagol canim cevabin icin ben bugun 9.gunum dayanamayip kan testi yaptim sonucum 38 cikti. Simdi katlanacakmi diye test tarihimi bekleyecegim. Hayirlisi diyorum, hakkimizda hayirlisi
evet kızlar basarılı bır transfer oldu 8 hucrelı ıncı tanem benımle artık:) doktorum %35 %40 hamıle kalma sansım oldugunu ve bundan sonrası senınle allah arasında dedı:) 12 gunluk surec bugun baslamıs oldu. Allahım ınsallah yavruma can verecek ve mutlu haberı alacagım. Dualarım bebegımın bana sıkı sıkı tutunmasından yana Allah emeklerımızı hıcbırımızın bosa cıkartmasın buradakı herkes ıcın canı gonulden dılıyorum herkes hepımız ıcın allah hayırlısını yazsın.. sevgıler
süpppppeeerrrrrrrrrrrrrrrr
hamişsin canım..iki gün sonra testi tekrarla ikiye katlayacak ve sonrasında yükselmeye devam edecak...ayyyy çokkkkkk güzellllllll...allah tamamına erdirsin...çok hoş bir haber oldu buuuu...
Ay insallah, 8 sene oldu evleneli, artik daha bekletmez bu bebis umarim. Hayirlisi diyorum. Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah
Tiny ve Lenova ikinizide tebrik ediyorum.
canım ınsallah 9-10 gun sonra gercek mutluluga bende ulasırım bugun basarılı 8 hucrelı bır embrıyo transfer edıldı.ıcımdekı ses bu sefer olacak dıyor dun gece ruyamda cıkolatalı cıleklı pasta ve bır seftalı bahcesındeydım:)
guzel bır ruya gorum anlayacagınız umarım bebısım gelıyordur...
Tiny ve Lenova ikinizide tebrik ediyorum.
canım ınsallah 9-10 gun sonra gercek mutluluga bende ulasırım bugun basarılı 8 hucrelı bır embrıyo transfer edıldı.ıcımdekı ses bu sefer olacak dıyor dun gece ruyamda cıkolatalı cıleklı pasta ve bır seftalı bahcesındeydım:)
Tesekkurler canim. Hayirli sonuclar nasip etsin allah hepimize
canım takipçinim işallah rabbim bu sefer kavuşturur bebişine...canım ınsallah 9-10 gun sonra gercek mutluluga bende ulasırım bugun basarılı 8 hucrelı bır embrıyo transfer edıldı.ıcımdekı ses bu sefer olacak dıyor dun gece ruyamda cıkolatalı cıleklı pasta ve bır seftalı bahcesındeydım:)
ya varis çek CANIM 700 defa cuma günü de el evvel 100 tane dua et bol bolevet kızlar basarılı bır transfer oldu 8 hucrelı ıncı tanem benımle artık:) doktorum %35 %40 hamıle kalma sansım oldugunu ve bundan sonrası senınle allah arasında dedı:) 12 gunluk surec bugun baslamıs oldu. Allahım ınsallah yavruma can verecek ve mutlu haberı alacagım. Dualarım bebegımın bana sıkı sıkı tutunmasından yana Allah emeklerımızı hıcbırımızın bosa cıkartmasın buradakı herkes ıcın canı gonulden dılıyorum herkes hepımız ıcın allah hayırlısını yazsın.. sevgıler
bence oldu bu iş 11.günü düşünürsen 80 lerde 12.günü düşünürsen 120 lerde gibi bişi çıkar. hadi hayırlı olsun:)Sagol canim cevabin icin ben bugun 9.gunum dayanamayip kan testi yaptim sonucum 38 cikti. Simdi katlanacakmi diye test tarihimi bekleyecegim. Hayirlisi diyorum, hakkimizda hayirlisi
Tiny geçmişini okuyamadım bilmiyorum ama transferinin başarılı olmasına çok sevindim.Hayırlısı olsun canım...Kendine dikkat et sevgiler...
bence oldu bu iş 11.günü düşünürsen 80 lerde 12.günü düşünürsen 120 lerde gibi bişi çıkar. hadi hayırlı olsun:)
ya varis çek CANIM 700 defa cuma günü de el evvel 100 tane dua et bol bol
canım yanlış yazmışım 1000 defa olacaktı 100 değil.canımbısey sorucam ya varıs cek demıssın cuma gunu de el evvel 100 tane anlamadıgım sadece ya varıs dıye mı cekıcem ıve el evvel mı dıyerek cekıcem ? ınternette arastırdım ama duanın tamamnı bulamadım. yani sadece ya varıs dıye mi cekıcem
canım yanlış yazmışım 1000 defa olacaktı 100 değil.
bak aslında şöyle dört cuma üstüste 1000 defa el evvel denmesi gerekiyor. bu dua değil sadece "el evvel" denecek yani. anlamını bulabilirsin googleden.
ya varis te istediğin her zaman diyebilirsin. yani bu illa cuma olması gerekmiyor.700 defa abdest al de . ben gerçekten aklımdan başka bişi geçmeden
yakarırcasına çekmiştim. dört cuma çektim hatta 4. cumayı çekemem regli olurum sanıyordum olmadım oh dedim bitirebildim. 5 cuma da hamile olduğumu öğrendim. :)senin o kadar vaktin yok gerçi çünkü transfer yapıldı 12 gün var önünde ama olsun. sen olabilidiğince yap bana göre. hatta dört cuma yı bekleme şansın yokya dört gün üstüste 1000 er defa yap derim bu benim fikrim. ama bak ister tesadüf de ister inan dört cuma üstüste 1000 defa el evvel diyip hamile kalan üç kişi tanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?