canım tsk ederım. Icımde garıp tarıf edemedıgım bır hıs var mutluluk endıse korku hepsı bır arada kalbım pır pır edıyor. Umarım bugun bır aksılık cıkmaz yarın transferım olur. Darısı basına canım bılıyorum senınde olacak ama sende vakıt kaybetmeden tedavıne basla bızım yasımızdakı kısıler ıcın ayları bırak haftaların onemı var.
sevgıler
Cevabın için çok teşekkür ederim...Yarını ben de seninle birlikte sabırsızlıkla bekliyorum.Güzel allahım o minicik yumurtaya inşallah can verir.Doktorunu ve merkezi çok merak ettim.Benim şansım az ama yine de pozitif düşünen doktorla bir daha denemek en güzeli.Ben adetimi bekliyorum bu ayın sonunda başlıyacağım tedaviye tabi bir aksilik çıkmazsa.Öğretmenim yaz tatilinde yaparız diye koca bir kışı boşa geçirdim.Temmuzda ilk denemeyi yaptık.2 yumurta oluştu yoplandı biri boş diğeri döllenmedi.transfer iptal edildi.bir adet dönemini dinlenerek geçirdim.2.adette başlıyacaktık tam 21.gün adet gördüm o da bayrama denk geldi ve başlayamadık.Şimdi günleri sayıyorum.Bu gün12.gün.Umarım herşey yolunda gider de ben de başlarım tedavime.Dediğin gibi ayların değil haftaların bile önemi var artık.Biyolojik saat teklemeye başladı bende