Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

ben buyuk bır heyecanla test gununu beklıyorum ama hıc belırtı yok valla bende aksıne goguslerım reglı olacakmısım gıbı hafıf hafıf agrımaya basladı. bugun 4. gun. normal yasantıma dondum 2 gundur dısarı cıkıyorum gezıyorum evde hafıf hafıf ıslerımı yapıyorum. yemek utu ev toparlama gıbı.. olumsuzz dusunmek ıstemıyroum ama ıcımdekı ses ıyı seyler demıyor sankı bana...(

bence kendini dinleme ve stres yapma.hamile olduğunu ve mayısa kadar böyle devam edeceğini düşünerek mutlu ol.

Selam lenovacim,

Bu hafta baya bir yogunum, kafami kasiyacak zamanim yok.....ama bir bakayim Lenovadan haber varmi diye .
Her seyden once cok menmun oldum senin adina transferinde oldu.
Sanirim sana igne felan verdiler ( progesteron), aspirin..... onlara devam et.
Bak canim olumsuz dusunmek yok, hep iyi seyler dusun...icindeki sesi dinleme. Ben inaniyorum bizlere guzel bir haber vereceksin... cunku bu bebegin cok uzaklardan geldi.
belirti felan yok deme..... sabirla bekle, kendine iyi bak, canini sikma ......ve allahin izniyle bize guzel bir haber vereceksin.

Sevgiler ve dualarim seninle.

Lenovacim, hadi insaallah hayirli haberler olsun, yalniz stress yapma sakin, ben hicbir belirti olmamasinin cok iyi oldugunu duymustum, bizzat doktorum hicbir belirti yok deyince aman iste ne guzel falan dediydi, kendi hastalarindan fazla belirtisi olmayanlardan daha cok gebelik haberi aldigini soylediydi, insaallah sen de guzel haberlerle gel insaallah:)))

lenova stres yok hayatım,stres yok...sabırlı ol ve test gününe kadar belirtilere takılma lütfen..biz oldu bu iş diyelim ki olsun...

kafama takıldı transferden sonra asprın ıcılıyor sanırım ama benım doktorum bana vermedı neden asprın verılıyor kı ben sadece sabah aksam crıonene yapıyorum ve folık asıt ıcıyorum. aspırın neden verılıyor.

aspirin pıhtılaşma sorunu olanlaar veriliyor. testler yapılmadıysa önlem amaçlıda olma ihtimaline akrşı veriliyor.

pıhtılasmamı valla bana doktorum herhangı bır kan degerıme bıle bakmadı. dırekt ulturosnda yumurta guzel gokuyor dedı dedıgıde cıktı 8 hucrelı bır embrıyo transfer ettı asprın falan demedı. sadece yumurta toplandıgı gun baslamak uzere 4 gun boyunda antıbıyotık ve predynıl verdı oda transfer gunu sonuncuları ıcmıstım test gunune kadar sadece folık asıt ve sabah aksam crıonene yapılacak dedı
vardır heralde bır bıldıgı endimetruyum kalınlıgım 12 cm dı .cok ıyı durumda rahım demıstı. 5 gunude bıtırdım gıbı hayırlısı ıle yarın 6 gunumdeyım 1 hafta ızın almıstım pazartesı işe gıdecegım artık ama pazartesı 9 gun oluyor bıt gebelık testı eczaneden alıp yapayım dıyorum... allahım umarım bebısım tutunmustur....

pıhtılasmamı valla bana doktorum herhangı bır kan degerıme bıle bakmadı. dırekt ulturosnda yumurta guzel gokuyor dedı dedıgıde cıktı 8 hucrelı bır embrıyo transfer ettı asprın falan demedı. sadece yumurta toplandıgı gun baslamak uzere 4 gun boyunda antıbıyotık ve predynıl verdı oda transfer gunu sonuncuları ıcmıstım test gunune kadar sadece folık asıt ve sabah aksam crıonene yapılacak dedı
vardır heralde bır bıldıgı endimetruyum kalınlıgım 12 cm dı .cok ıyı durumda rahım demıstı. 5 gunude bıtırdım gıbı hayırlısı ıle yarın 6 gunumdeyım 1 hafta ızın almıstım pazartesı işe gıdecegım artık ama pazartesı 9 gun oluyor bıt gebelık testı eczaneden alıp yapayım dıyorum... allahım umarım bebısım tutunmustur....

genetik testi yaptırmıştım Zeynep Kamilde.orda baktılar pıhtılaşma sorunu var mı diye.yoktu.ama doktor yinede karından iğne vermişti.sanırım olsada olmasada veriyorlar.eczaneden test alıp yapma bana göre.normalde adetin geçtikten 1 hafta sonra doğru sonuç veriyormuş.boşuna stres olma derim.

Bence de idrar için erken değerin çok yüksek değilse idrarda gözükmeyecektir.Boşuna sitres olma derim bende.Kan testi daha erken çıkar.Bende kullanmıştım o iğneden.

Bence de idrar için erken değerin çok yüksek değilse idrarda gözükmeyecektir.Boşuna sitres olma derim bende.Kan testi daha erken çıkar.Bende kullanmıştım o iğneden.

pıhtılasma varmı yokmu bılmıyorum oyle bırseyede bakılmadı bence yarın doktoruma sorsam ne cok bılıyosun dıyecektır:)) heralde atlamaz boyle bır konuyu bılemedım kızlar yaaa
bu arada haklısınız ıdrar ıcın erken bekleyecem dedıgınız gıbı ama tarıh yaklastıkca heyecanım artıyor belım agrıyor ve goguslerım acıyor onun dısında bırde halsızım aslında gun ıcınde hıc uyumama dun uyudum 3 saat aksamda 10.30 gıbı yattım ve dırekt uyudum yıne.. bugunde bas agrım var bıraz.. hayırlısı artık..

Sevgili Lenova,

çok sevindim bu aşamaya gelmene. hayırlısı ile inşallah olumlu sonuçlar alırsın, bize güzel haberler verirsin...bak sana o adam ne dedi ne oldu. demek ki denemeye devam. senin kaçıncı gün tranferi..3. gün transferi ise en erken 9. gün belli oluyo o da kanda...5. gün transferi ise en erken 7. gün belli olur...o nedenle erken davranma..bırak 12. gün yap testini...ben ilk denememde hamile kalmıştım. adetimin olması gereken günde bana bir anda bir mide bulantısı gelmişti, 2 gün yatmıştım bütün vücudum ağrımıştı ve başımı kaldıramamıştım öleceğim sanmıştım. ve kasıklarımda ara ara elektik veriliyormuş gibi sancılarım olmuştu. bunlar belirtiydi. ancak genelde problemli gebeliklerde bu tür belirtiler olurmuş. nitekim benim 7 haftalıkken düştü...kromozom bozukluğu...o nedenle bir belirti arama...belirti yoksa bu güzel bişi demektir..sen bebeğinle konuş...seni hissetsin sen de onu hisset...Allah sana yavrunu versin inşallah..

Sevgilerimle,

canım 3 gun transferı benım yarın aksam bır kan testı yaptırıcam. normalde persembe gunu yanı 22 eylul test gunum ama yarın aksam yaptırayım dıyorum
Kod:
bende de halsızlık var bırde karnım cok sıs goren 3-4 aylık hamıle sanır gaz var sankı mıdem bır tuhaf basım agrıyor sankı bademcıklerım hafıf şiş gibi yanı keyfım yok umarım ıyı haber verebılırım. dedıgın gıbı o adam neler demıstı dunyam basıma yıkılmıstı. ınsallah Allahım bana nasıp etsın bır evlat o adamın burnuna sokucam:) hayırlısı herkes ıcın ısteyen bu yolda mudacele veren herkese
Allah yardım etsın ve ne olurrr banada etsın inşallah..

progestan kullanıyor musun? çünkü kabız yapıyor.ve sonrasındada aşırı gaz.

kullanıyorum canım gaz ondan o zaman ama ben kabız olmadım hersabah 2-3 kuru kayısı ve ılık bır bardak suyu ıcıp evın ıcınde 15 dk yurudum ve kabız olmadım. yanı belırtı olabılecek bırsey hıssetmıyorum. bugun 9. gun cok sukur kanama ve kahverengı leke gıbı bırseyde olmadı. hafıf bel agrım var ve bırazda halsızlık. daha onceden tecrubesı olanlar bugun kanda durum cıkar dedıler gıdıp yaptırayım dıyorum cunku sonucun bugun ıtıbarıyle cıkacagını bılerek 12. gunu beklemek daha cok stress yapıyor korkunun ölüme caresı yok elbet ogrenecem ha 3 gun once ha 3 sonra kımseye soylemedım. sonuca gore davranacagım allahım bana guc versın ve yardım etsın..

özelden mesaj atamıyorum...ben 43 yaşımdayım 15 aylık evliyim,tahlil sonuçlarına göre görünen bir sorun yok dr sadece yaşa bağlıyor.yumurta var,sperm sayısı çok normal ama ne yazıkki olmuyor.bir aşılama bir de tüp bebek denedik.tüp bebek tedavisinde 2 yumurta oluştu birisi boş diğeri döllenemedi yani transfer yapılamadı.istanbul amerikan hastanesinde yaptırdım temmuz ayında.şimdi adetime bir hafta kaldı 2.defa deniycem.durum bu .Bu topikte artık çok az kimse kalmış.Lenovayı dua ve ümitlerle bekliyorum.Önce onun sonra da hepimizin yüzü güler inşallah .sevgilerimle...

ben 39 yaşındayım.ekimde tam 3 yıl olacak evleneneli.3 tüp bebek bir aşılama .hatta sonuncusunda 5. gün embriyosu.ama tutunamadı.doktorda bişey diyemiyor ama sanırım yaştan dolayı.yumurta kalitesi artar belki diye diyet yapıyoruz eşimle.10 gün oldu.10 kilo vermek amacım ama çok zor veriliyor.keşke alırkende kiloları zor olsa.

ben kabız olmıyayım diye neler yaptım bir bilsen son denememde.diğerlerinde baya sıkıntı çekmiştim çünkü.inşallah bebişin tutunmuştur.topiciğimizin adına uygun olur.kan tahlilini gününde yaptırmam konuşunda çok ısrarcı olmuştu gittiğim tüp bebek merkezi.bi sebebi vardır heralde.yine de sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…