Gabrielle hamileeeee hemde doğal yoldan. İnşallah sağlıkla devamı gelecek delüüü kızın hamileliğinin.![]()
inanmıyorum...walla mı...Alla alla kızlar bereket yağıyor walla...ne kadar mutluyum anlatamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gabrielle hamileeeee hemde doğal yoldan. İnşallah sağlıkla devamı gelecek delüüü kızın hamileliğinin.![]()
Biraz önce aradı nasıl mutlu oldum anlatamam oda bu yolda epey emek harcayanlardan. Darısı tüm isteyenlere inşallah.
gabriele çok selam söyle..Allah tamamına erdirsin..normal yolla olduysa çok güzel...çok iyi devam eder...
evet canım hayatta herşeyin renkli olması dileğiyle en başta bebekle renklensin inşallah
Gabrielle hamileeeee hem de doğal yoldan. İnşallah sağlıkla devamı gelecek delüüü kızın hamileliğinin.![]()
karamelito, rozaline,beskerebes,egegeralamo,kardelen;
hepinize güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler.
allahımm işallah en kısa zamanda size de nasip eder.kardelen sana da canım hayırlısıyla kucağına almak nasip eder işallalh.rabbim işallah yuvalarımızı hayırlı,sağlıklı,eli ayağı düzgün, bahtı açık,uzun ömürlü, aklı fikri yerinde olan evlatlarımızla şenlendirir. canı yürekten diliyorum...
bana gelince çok heyecanlıyım yani. cuma günü çok mutluydum. şimdi yerini korku aldı.2009 yılında gene aynı mart ayında hamile kalmıştım ancak kalp atışı duyulmadığı için kürtaj olmuştum.( allahım bir daha gösterme kimselere ya rabbim) gene alamam diye öyle korkuyorumki. cuma günü öğrendim cumartesi pazar daha hiç uyku uyuyamadım. başım ağrıyor her tarafım dökülüyor. uyusam dinlencem de çok tedirginim
şunu unutmayın ne olur ben 40.5 yaşındayım benim olduysa sizlerin olmaması için hiç bir sebep yok sadece vakti saati var demekki.ben çok şaşkınım cidden rabbimin bir mucizesiyle başbaşayım.
allahım isteyen herkese versin işallah.
kızlar dua edin lütfen kalp atışlarını duyayımm. çok korkuyorum.
hepiniz dualarımdasınız...
sevgiler...
Merhaba arkadaşalar;
yağmursesi nickimi bir sorundan ötürü iptal etmiştiım. anca daha sonra sisteme geri dönmek istediğimde bu nickimi kullanmam münkün olmamıştı. ben de Gabrielle ile üye oldum. ancak birsüre sonra baktım bu nickim aktif olmuş ben de diğerini silip bununla devam etmeye karar verdim sevgiler...
merhaba ekincim Ben Gabrielle;Canııım.... Haberini alınca inan o kadar çok mutlu oldum ki anlatamam. Şu anda iki gözüm iki çeşme. Acayip duygu yüklüyüm. Kelimelerle anlatamam sana. Senin için o kadar çok sevindim ki.
Allahım sağlıkla, sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.
Kötü şeyler düşünme. Dinlenmene bak. Kötü alışkanlıklarını bırak. Allahın izniyle ve hepimizin dualarıyla kucağına alacaksın canım. İçini ferah tut. Bizler içinde sen dua et lütfen. Bizde senin şu an yaşadığın mutluluğu yaşayalım inşallah.
Seni çok çok öpüyorum.
Sevgilerimle,
değiştirmedim sadece üyeliğimi iptal ettirdim.
nicki nasıl değiştiriyorsunuz
tekrar tebrikler,yalnız bu kadar heyecan yaparsan,negatif etki edebilir,inşallah bu defa sorun olmicak,öyle düşünmelisin ve bu topicde okuduğum bi arkadaşın yazısıydı,elinde olmayan şeyler için strese girmiceksin.çünkü stres en kötü,en fena şey bizim içinkaramelito, rozaline,beskerebes,egegeralamo,kardelen;
hepinize güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler.
allahımm işallah en kısa zamanda size de nasip eder.kardelen sana da canım hayırlısıyla kucağına almak nasip eder işallalh.rabbim işallah yuvalarımızı hayırlı,sağlıklı,eli ayağı düzgün, bahtı açık,uzun ömürlü, aklı fikri yerinde olan evlatlarımızla şenlendirir. canı yürekten diliyorum...
bana gelince çok heyecanlıyım yani. cuma günü çok mutluydum. şimdi yerini korku aldı.2009 yılında gene aynı mart ayında hamile kalmıştım ancak kalp atışı duyulmadığı için kürtaj olmuştum.( allahım bir daha gösterme kimselere ya rabbim) gene alamam diye öyle korkuyorumki. cuma günü öğrendim cumartesi pazar daha hiç uyku uyuyamadım. başım ağrıyor her tarafım dökülüyor. uyusam dinlencem de çok tedirginim
şunu unutmayın ne olur ben 40.5 yaşındayım benim olduysa sizlerin olmaması için hiç bir sebep yok sadece vakti saati var demekki.ben çok şaşkınım cidden rabbimin bir mucizesiyle başbaşayım.
allahım isteyen herkese versin işallah.
kızlar dua edin lütfen kalp atışlarını duyayımm. çok korkuyorum.
hepiniz dualarımdasınız...
sevgiler...
canımmm sen de bana teselli oldun. bu sefer olacak dimi?gabriellllll, canımmmmm, canımmmm,
ben de hem çok şaşırdım hem de çok sevindim , anlatırken sen gözlerim doldu duygulandım, bu duyguyu yaşaayan bilemez, neler hissettiğini okadar iyi anlıyorumki, ama bak oldu üstelik ssen hiçç beklemezken, süper süper birşey bu,
allah sesini duydu ve vaktı geldi demekk, ya diyecek kelime yok vallaha, ama sen gerçekten süper bir umut ve ümit oldun bu topic içinde, üstelikte normal yolla kalarak,
şimdii sakin ol ve keyfini çıkart, şımar, kapris yap ne yapsan yeridir, valla bu günlerin keyfini çıkart, kutla bunu, ve sakin ol kalbıde duyacaksın o artık geliyor karar vermiş gelmeye canımm,
allah tamamına erdirsin tekrar çok tebrikler canımmm, dualarını benden de esirgeme nolur bakalım bende su an regl oldum ve salı gunu gıdıcem tekrar,
allah benide ve diğer güzel arkadaşlarımı da duyar umarım,
çok sevindim , seni seviyorum fıstıkkkkkk:))))))
haklısın canım ama elimde değilki. allahımmm bu sefer kolalarımı boş bırakma ne olurusun...tekrar tebrikler,yalnız bu kadar heyecan yaparsan,negatif etki edebilir,inşallah bu defa sorun olmicak,öyle düşünmelisin ve bu topicde okuduğum bi arkadaşın yazısıydı,elinde olmayan şeyler için strese girmiceksin.çünkü stres en kötü,en fena şey bizim için![]()
Gabrielle hamileeeee hem de doğal yoldan. İnşallah sağlıkla devamı gelecek delüüü kızın hamileliğinin.![]()
Ya nasıl mutlu oldum anlatamam,canım benim herşey güzel olacak inan allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin inşallah,bak her şeyin bir vakti saati varmış,demek ki zamanı geldi,,keyfini çıkar,asla olumsuz düşünme, unutma nasıl düşünürsen öyle yaşarsın,inan çok mutlu oldum çok
kızlar, ben size demedim mi bu topik bize uğur getirdi diye bak üçüncü hamile haberini aldık ne güzel,gabrielle bize bu yaşlarda da hamile olabileceğimizi hem de doğal yoldan ne güzel gösterdi,herkes bize umut oldu,YAŞASINne güzel,darısı bizim de başımıza,önceki yazımda bakalım sırada kim var demiştim,gabrielle oldu sıradaki,bakalım şimdi sıra kimde ,haydi kızlar nisan ayı bize uğur getirdi,patlama yaşandı,DARISI BİZİM BAŞIMIZA,sevgiler