Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar,
2.tüp bebek tedavımde malesef yumurta olmadıgı ıcın iptal oldufemare protokolunu uyguladı doktorum ama malesef bır tek yumurta bıle olmadı.. umutlarım tükeniyor doktorumda cok ümitli değil 3-4 ay daha deneriz (deneme yanılma yolu ile yumurta oluşumunu saglamaya calısacagız baska caremız yok dedı.. cok üzülüyorum ama elimden gelen bırsey yok.. yanlız bu arada sogan suyu kürünü uyguladım kist olusmaması ve olanı yok etmesı için sanırım ıse yaradı herhangı bır kist olmadıgı ıcın femareye basladık 5 gun boyunca sabah aksam ıctım ama dun tek bır yumurta bıle olmadıgını gordum..
bu arada 21 gun dogum kontrol hapı kullanmıstım. sanırım yumurtamı baskılasın dıye (gecen ay kıst vardı 2 tane baslayamamıstık tup bebege doktorum DKH verdı kıst yoktu bu guzeldı ama femare hapı bır tek yumurta bile gelıstirmedi (ılk denemede gonalf ve menorıal kullanmıstım hıc degılse 1 yumurta olmustusanırım bu DKH o tek yumurtamı da yok ettı..ne olacak bılmıyorum tek bıldıgım cok üzgünüm...
selam, ben bir yumurtalığımı kist yüzünden kaybettim, diğeride tüpümün alınması sırasında hasar görünce benim için yolun sonu geldi sandım, çünkü tek yumurtalığımda hiç yumurta ürtemez hale gelmişti, ilk başta ağır depresyonlar yaşadım, sonra dedimki ben bunu aşarım, aşmalıyım, araştırmalarım sonucu bitkisellere yöneldim, ama azimle vazgeçmeden, özellikle hayıt tohumu (istersen yapılışını yazarım) sabırla içtim, bazen kusa kusa ama inanarak , 6 ayın sonunda baktım yumurta belirmeye başladı, doktor bile inanamadı, kist olabilir dedi, sonra yumurta dedi, ben her ay yumurta sayımı artırdım, 1 yılın sonunda 5-6 yumurtaya ulaştım, o zaman doktoru dinleseydim çoktan vazgeçmiştim, hayıt tohumu yumurta konusunda çok etkili, birde bal+polen+arısütü. ben bu ikisi ile yeniden yumurta ürettim ve tüp savaşının içine daldım yeniden korkmadan. o herşeyi çok bilen doktorlar önce yumurta üretemezsin dediler, sonra bu mucize dediler, şimdide rahim hasarlı hamile kalman çok zor diyorlar. ama ben kendi mucizeme inanıyorum, doktorlar sadece kitapta okudukları kadarını biliyorlar, o okunan yazılan çizilenler benim içimdeki arzuya karşı gelemez, ben önce allahıma sonra kendime güveniyorum. tavsiyem moralinizi bozmayın moral herşey. ne kadar yaş etken deselerde moralle yaş faktörüde aşılır, bende 35 yaşıma giricem, geçirdiğim operasyonları yazsam 1 sayfa dolar herhalde, hepsini geride bıraktım, şimdi yarına bakıyorum. çok yenilgiler aldım ama yarın yine mucizede olabilir. Bu mucize bana uğramaz diyenler baştan olumsuzu kabullenmek olur bunuda unutmayalım.
Selam kızlar,
2.tüp bebek tedavımde malesef yumurta olmadıgı ıcın iptal oldufemare protokolunu uyguladı doktorum ama malesef bır tek yumurta bıle olmadı.. umutlarım tükeniyor doktorumda cok ümitli değil 3-4 ay daha deneriz (deneme yanılma yolu ile yumurta oluşumunu saglamaya calısacagız baska caremız yok dedı.. cok üzülüyorum ama elimden gelen bırsey yok.. yanlız bu arada sogan suyu kürünü uyguladım kist olusmaması ve olanı yok etmesı için sanırım ıse yaradı herhangı bır kist olmadıgı ıcın femareye basladık 5 gun boyunca sabah aksam ıctım ama dun tek bır yumurta bıle olmadıgını gordum..
bu arada 21 gun dogum kontrol hapı kullanmıstım. sanırım yumurtamı baskılasın dıye (gecen ay kıst vardı 2 tane baslayamamıstık tup bebege doktorum DKH verdı kıst yoktu bu guzeldı ama femare hapı bır tek yumurta bile gelıstirmedi (ılk denemede gonalf ve menorıal kullanmıstım hıc degılse 1 yumurta olmustusanırım bu DKH o tek yumurtamı da yok ettı..ne olacak bılmıyorum tek bıldıgım cok üzgünüm...
canım basından gecenler cok üzücü ama azmın ve hırsın benı cok mutlu ettı Allah ıstedıgın evladı kucagına almayı nasıp etsın (cümlemizin) Sen daha cok gencsın.. ben 41 yasına gırıcem 1 ay sonra dün doktorum donasyonu onerınce dunyam sastı. bır ay once tüp bebek tedavısı ıcın gıttıgımde 2 minik kist vardı. Dogum kontrol hapı verdı bol sıvı ıc dedı ve reglının 2 . günü gel dedı. Ben 15 gun sogan suyu ıctım aksamları yatmadan once ve bol sıvı aldım istemesem de DK Hapını da aldım 6 gun once regl oldum doktoruma gıttıgımde kıstler yok olmustu hemen tup bebek tedavısıne baslayalım dedı ve basladık dun gıttıgımde malesef tek bır yumurta bıle yoktu ve keselım tedavıyı dedı ve tabı kestık .Durum vahım dedı halbukı bır oncekı ay bır yumurta bulmustuk bunu her ay buluruz nasılsa dedı işimizi garantıye alalım bır ay sonra bır kac tane yakalırız beklı dıyerek o tedavı de yarıda kesıldı. benım fıkrım zaten yumurtam 1 taneydı. Dogum kontrol hapı yumurtayı baskılatırdı ve verdıgı ılacta yumurtaları tetıklemedı 1 tane olanda olusmadıyanı tam bılmıyorum bu benım dusuncem sımdı1 ay keyfıne bak dedı ve regl olunca gel dedı.. ama bır yandan da donasyonu dusun dedı durum pek ıc acıcı degıl dedı
hayıt tohumu cayını aktardan mı alıyorsun bırde bal polen arısutu nasıl satılıyor ayrı ayrı mı hepsını karıstırıp mı yıyorsun ac karnına mı hayıt tohumunu da tarıh edersen sevınırım . Bır umut yaparım. Bırde ıncır kürünü duydum onu da arastıracagım belkı faydası olur.
sevgıler
canım şimdi doktora gidiyorum, gelince açıklamaları yapıcam.
yalnız şunu söyliyim, içini feah tut, düşüncen doğru doğum kontrol hapı zaten baskılayıcı. o nedenle çıkmadı, sen bana inan ben bizzat yaşadım bunu. kime gittiysem senin için ümit yok donasyon dediler. inan bana hayıtı dene lütfen. gelince yazıcam. 17 00 de randevum var. üzülmeeee bak gör yumurtan çıkacak. 40-41-42-43 yaş kötü yaşlar değiller sadece daha fazla emek gerekiyor. üzülmeeeeee aşacaksın sende bunu bak gör. kaçtımmmmmm geç kaldım.
canım üzüldüm. ama ümidini hiçbirzaman kaybetme. bu iş ne rezerve ne yaşa bakıyor. eğer kısmetse herşekilde oluyor. send eçok okumuşsundur ne durumda olupda bebeği olanlar, yada tersi herşey iyi görünüp birtürlü olmayanlar. beslenmene dikkat et bitkisel birşeyler yap. sen hiç dhea hapı kullandınmı.doktoruna bir danış istersen. 3-4 ay kullanıp olumlu sonuç alanda çok.
ohoo şekerim sende hiç bişi kullanmamışsınki. hayıt dehea olmasa benim de yumurtam hiç olmuyor.dehea yı bilir ama hayıt ı bilmez onu sorma istersen.canım dhea hapı kullanmadım. Doktoruma bır maıl ıle sorayım dıyorum.Gercı pek oyle seylere olumlu yaklasmıyor ama yıne de sorayım. Bu hap tamamen bıtkısel mı? herhangı bır yan etkısı falan var mı bılıyormusun ?
Karamelito hamile:)
Karamelito hamile müjdeyi ben vermek istedim.:))) allah tamamına erdirsin işallahh (ODA 42 yaşında rabbim istedikten sonra oluyor arkadaşlar)
Allah tamamina erdirsin, doya doya icine sindirsin, saglikla kavustursun :)
Sagol canım hayırlı haberlerle gel inşallah doktordan.. Dualarım senınle...
çok teşekkürler inşallah sağlıkla devamı gelir.Bizim yaşlarda biraz daha zor ve uğraştırıcı. Benim 6. Denemeydi. Sakın pes etmeyin herşey güzel olacak göreceksiniz.
tebrik ederim.Allah kucağına almanı nasip etsin![]()
Sagol canım hayırlı haberlerle gel inşallah doktordan.. Dualarım senınle...