Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar selam,
benim evde tadilat var, bu ara pek giremiycem, tedaviye başladım gene, bu ay sonuna doğru bakalım belli olacak, durum, artık bu son ben oyle karar verdim yeterrr, olursa olcak artık nediyim :))
kızlar selam,
benim evde tadilat var, bu ara pek giremiycem, tedaviye başladım gene, bu ay sonuna doğru bakalım belli olacak, durum, artık bu son ben oyle karar verdim yeterrr, olursa olcak artık nediyim :))
canım tedavin hayırlı olsun inşallah olgun kaliteli istediğin kadar yumurta çıkar.canım bende bu gün başladım tedaviye femara kullandım 450 likte menegonla başladık bakalım hayırlısı geçen ay iptal olmuştu şimdi hiç bitkisel kullanmıyorum dr yasakladı.bu ayın sonu uğur getirsin bize inşallahhhhhh ayrıca GABRİEL DUŞ DİĞER HAMİLELERE ÇOK SEVİNDİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN 40 LI YAŞLAR HAMİLE PATLAMASI OLSUN BU TOPİKTE İNŞALLAHHHHHHHHHHHH (AMİİİİİİİİİİİİN)SEVGİLERİMLE.... NOT NAZENİNCİM TABİKİ SON OLACAK ÇÜNKÜ HAMİLE KALACAKSIN.
hayırlısı olsun inşallah...nazenincim bişi sorucam. ilaçlar kilo yaptı mı sende..
hayırlısı olsun inşallah...nazenincim bişi sorucam. ilaçlar kilo yaptı mı sende..
kızlar selam,
Selam kızlar
Bende sogan kürüne basladım(regl zamanı doktora gıttıgımde kist falan olmaması için) ayrıca bogurtlen koku cayı ıcıyorum Üsküdar'da Hüseyin Ermiş diye bir aktar var oradan aldım ayrıca hüseyin hoca sürekli sabah programlarında yumurtalık rezervini artırıcı özel bır karısım verıyor, yogurtla gunde bırkez karıstırarak yenıyor.(tadı cok kötü ama olsun bebiş için değer:) Valla Hüseyin hoca Allahın ıznıyle kesinliklikle fayda görürsün dedi. cok ornek varmış gelıp buraya müjdeyi veren dıyor cok ıddıalı arastırın derım. Belkı faydası olur. Birde incir kürünü deneyip te fayda gören var mı? onu da sogan suyundan sonra yapmayı planlıyorum.
ayrıca hamıle olan tüm arkadaslarımızı tebırık edıyorum. Allah tamamına erdırsın..Darısı basımıza:))
sevgıler..
Nazenine sormuşsun ama ben cevap verdim,ilaçlar bende kilo yaptı,son tedaviden sonra tam üç kilo aldım,ama ben çok yiyen bir insan değilim,tatlı,abur cubur pek sevmem,hep dikkat ederim,son üç haftadır deli gibi yürüyorum ama ibre bir gram oynamadı,ben de acaba sadece bende mi oluyor diye merak ediyordum,aynı sorunu yaşayan birini görünce hemen cevap yazayım dedim,bir de bölgesel kilo aldım,sanki aldığım kilonun hepsi basen ve göbekte toplandı,vücut ilaçlardan en az altı ayda temizleniyormuş,bakalım bekleyip göreceğiz.
canımmm ben senin mesajını yeni görüyorum kusura bakma. teşekkür ederim güzel dileklerin için. darısı tez zamanda sizlere olsun işallahhh.benim bebek mucize bebek cidden biz bile halen inanamıyoruz.Ya nasıl mutlu oldum anlatamam,canım benim herşey güzel olacak inan allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin inşallah,bak her şeyin bir vakti saati varmış,demek ki zamanı geldi,,keyfini çıkar,asla olumsuz düşünme, unutma nasıl düşünürsen öyle yaşarsın,inan çok mutlu oldum çok
kızlar, ben size demedim mi bu topik bize uğur getirdi diye bak üçüncü hamile haberini aldık ne güzel,gabrielle bize bu yaşlarda da hamile olabileceğimizi hem de doğal yoldan ne güzel gösterdi,herkes bize umut oldu,YAŞASINne güzel,darısı bizim de başımıza,önceki yazımda bakalım sırada kim var demiştim,gabrielle oldu sıradaki,bakalım şimdi sıra kimde ,haydi kızlar nisan ayı bize uğur getirdi,patlama yaşandı,DARISI BİZİM BAŞIMIZA,sevgiler
İşallah son tedavin olur bebeğine kavuşursun canım. tedaviyi nerde düşünüyorsun?kızlar haydii sıraya girin bakalım...ben mayısta tedaviye başlayacağım Allah'ın izniyle...ne kadar mutluyum anlatamam...
hadi bakalım arkadaşım kolay gelsin. işallah son tedavin olur.rabbim bebeğine kavuştursun işallahhh...canım tedavin hayırlı olsun inşallah olgun kaliteli istediğin kadar yumurta çıkar.canım bende bu gün başladım tedaviye femara kullandım 450 likte menegonla başladık bakalım hayırlısı geçen ay iptal olmuştu şimdi hiç bitkisel kullanmıyorum dr yasakladı.bu ayın sonu uğur getirsin bize inşallahhhhhh ayrıca GABRİEL DUŞ DİĞER HAMİLELERE ÇOK SEVİNDİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN 40 LI YAŞLAR HAMİLE PATLAMASI OLSUN BU TOPİKTE İNŞALLAHHHHHHHHHHHH (AMİİİİİİİİİİİİN)SEVGİLERİMLE.... NOT NAZENİNCİM TABİKİ SON OLACAK ÇÜNKÜ HAMİLE KALACAKSIN.
İşallah son tedavin olur bebeğine kavuşursun canım. tedaviyi nerde düşünüyorsun?
ben de iki tedavimi de orda olmuştum...memorialda..ilki de oradaydı..umarım bu son olur..
şekerimmmm nasılsınnn bu sefer bebeğinle döneceksin ben inanıyorum bebeklerimizden söz edicez burda işallahhhselam kızlar,
benım işlerim çok yoğun, ev tadilat hem kendi işlerim çok vakit bulamadım bu ara,
tedavi iyi gidiyor, bu sefer uzun tutuyor hoca, perşembe kontrole gidiyorum gene, inş yolunda olur hersey:)
sevgiler herkese