• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

bu topiğin kızları nere gitti acep?

evet ya herkes kaybolmuş, aaaaa olmaz amabu arada ben tum tamıratı ve boya badana ısını bıtırdım, aradan çıktı,
şimdi tedavide iğne kısmına geçicez galiba bu hafta, bu ayda toplanıcak ve dondurulcak, sonra ıclerınden ıyı olanı seçecekler yani dr oyle diyor, ben bu ay olsun ıstıyordum ama, yuzduk yuzduk hadı bı ay daha diyorum
mayısda da benım birhafta bodrum seyahatım var, valla kışdan planladık eğer olursa dondukten sonra transfer eder herhalde demı yaa? , çünkü 21 mayıs gıbı gelcem oyle görünüyor,
offff neyse hadı optum herkesıııııı

cok moralım bozuk sormayın 30 Mart'da regl olmustum bugun 26 nısan hıc bır belırtı yok:((
kafama takmayayım dıyorum ama olmuyor ıster ıstemez hep kafamda bır sanıye cıkmıyor aklımdan..
doktorumda gecen ay yarıda kestıgımız tedavıde bence yumurta dönasyonunu düşün dedi daha cok yıkıldım. Cok kararsızım acaba dokturumu degıstırsem ama soyledıklerı kulaklarımda çınlayım duruyor nereye gıdersen gıt paranı alırlar olan sana olur ama hamıle kalamazsındoktorlar mucıze yaratamaz yumurta rezervın cok az:((((
Allahıma dua edıyorum umarım bır mucıze yaratır:((
sevgıler

Son düzenleme:
cok moralım bozuk sormayın 30 Mart'da regl olmustum bugun 26 nısan hıc bır belırtı yok:((
kafama takmayayım dıyorum ama olmuyor ıster ıstemez hep kafamda bır sanıye cıkmıyor aklımdan..
doktorumda gecen ay yarıda kestıgımız tedavıde bence yumurta dönasyonunu düşün dedi daha cok yıkıldım. Cok kararsızım acaba dokturumu degıstırsem ama soyledıklerı kulaklarımda çınlayım duruyor nereye gıdersen gıt paranı alırlar olan sana olur ama hamıle kalamazsındoktorlar mucıze yaratamaz yumurta rezervın cok az:((((
sevgıler

Öncelikle dur stres yapma daha 26 gün olmuş adetin için niye panikledin ki illa belirti vermeyebilir, bakarsın sessiz sedasız geliverir. Normalde kaç günde bir regl oluryorsun ?
Bizim yaşlarda her ay yeterli yumurta olmuyor bir ay hiç olmazken diğer ay olabiliyor bence yumurtanın az olduğu aya denk gelmiştir tedavin. Başka dr.a görün yumurta sayına baktır evet dr.lar mucize yaratamaz ama hamile kalmak içinde sadece döllenen 1 yumurta yetebiliyor. Bu sitede çokk hikayeler okuduk tek yumurta, tek döllenen ve olan bebek.

Moral bozmak yok.

Öncelikle dur stres yapma daha 26 gün olmuş adetin için niye panikledin ki illa belirti vermeyebilir, bakarsın sessiz sedasız geliverir. Normalde kaç günde bir regl oluryorsun ?
Bizim yaşlarda her ay yeterli yumurta olmuyor bir ay hiç olmazken diğer ay olabiliyor bence yumurtanın az olduğu aya denk gelmiştir tedavin. Başka dr.a görün yumurta sayına baktır evet dr.lar mucize yaratamaz ama hamile kalmak içinde sadece döllenen 1 yumurta yetebiliyor. Bu sitede çokk hikayeler okuduk tek yumurta, tek döllenen ve olan bebek.

Moral bozmak yok.

moral çok önemli.sağ olsun doktorlar işlerine geldimi tıpta 2 kere 2 4 etmez diyorlar.işlerine geldimide böyle kesitirip atıyorlar.pes etmek moral bozmak yok.

nasılsın..hamilelik nasıl gidiyor...hamile kalmdan önce yumurtalık rezervin nasıldı merak ettim. az yumurtayla kendiliğinden hamile kalınabiliyor mu acaba..
ben diyorum ya rabbimin bir mucizesi benim hamile kalabilmem.işallah devamı gelir. beklenmedik bir anda hamile kaldım. elbette rezervim azdı. dehea kullanmıştım dehea kullanınca 4-5 yumurtam oluyordu ama daha etkisini görmeden hamile kaldım. cuma kalp atışını duyarsam daha bir rahatlıycam şimdilik mide bulantıları beni mahvediyor. ama sağlıklı olsunda bebeğim razıyım.darısı tez zamanda başınıza işallah

Moral bozmak yok.
ooo sende buraya yazar mıydın:)
naber kız özledim .küstümde aynı zamanda hiç sorduğun yok:(

moral çok önemli.sağ olsun doktorlar işlerine geldimi tıpta 2 kere 2 4 etmez diyorlar.işlerine geldimide böyle kesitirip atıyorlar.pes etmek moral bozmak yok.

sagolun kızlar sizler bana hep umut ve moral oluyorsun.Allah sızden razı olsun umarım hepımızın yüzü güler...

Sevgiler

sevgili kızlar, yol arkadaşlarım,
ben uzun zamandır yaklaşık 3 aydır, hatta 3.5 aydır burada sizlerleyim, hep birlikte çok özel ve duygulu anlar yaşadık paylaştık. 3 aydır, tedaviye başladık başlayamadık derken, bir tane dondurulmusu zor bulduk, bu ayda başlamıştık, yaklaşık 15 gundur de femara felan kullandım yarın gene var kontrol ama benım umudum yok göstergeler pek olumlu değil,

sanırım ben yolun sonuna geldım, cunku yapılacak ne varsa yapıldı, iğnesi hapı, bitkiseli, macunu,, hatta 4444 duaları :), ama olmadı olmuyor,

şimdi bu iş mayısa kalırsa, mayıs 10 gibi ben regl oluyorum, ancak 14-21 mayıs arası kısa bir tatıl planlamıstık taa kışdan, e ben şimdi napim? mayısıda tedavi ile mi geçirim yoksa gidip bı nefes mı alıyım, yoksa tamamen artık bu işi noktalayımmı? çünkü zorladıkça zorladım umudu kesmedım moralli oldum ama rezerv azaldıysa olmuyor işte, yasda 41 zaten, olmuyor olamadıı,

ve ben çok yorgunum ruhen manen maddı , ......

ben artık eşime her kontrol sonrası cevap verememekten fena değil bakalım demekten de yoruldum,
takatim kalmadı, 4 yıldır aylar yıllar geçmiş ama bir arpa boyu yol geçmemiş...

şimdi nasıl derim mayısa kaldı diye , yada bırakıyorum artık diye, ya okadar çok hormon hapı iğneler , karışımlar aldımki bi kere kılo aldım, bi kere bunların yan etkisi nolcak????...

gördüğünüz gibi kafam çok karışık, bu artık öbür ay dene felan diye düşündüğmde kendimi kandırmak gibi geliyor, dünyanın hapı, iğnesi ve sonuç ....yok..yarın mucize olması lazım, iyi gidiyor demesi için dr un,

kızlar yol arkadaşlarım, iç karartıcı oldu ama, kusura bakmayın, sanırım benden bukadar, I am done yani, ben artık uzatma taraftarı değilim, eğer yarın dr tatsız konuşursa artık devam etmiycem ,
bende insanım, 4 yıldır hayattan bir tat almadığımı fark ettim,

offfff işte böyleeee, herkese bol şans, başarı diliyorum, sizler vaz geçmeyin:)),
sevgilerimle,

:89:
ben diyorum ya rabbimin bir mucizesi benim hamile kalabilmem.işallah devamı gelir. beklenmedik bir anda hamile kaldım. elbette rezervim azdı. dehea kullanmıştım dehea kullanınca 4-5 yumurtam oluyordu ama daha etkisini görmeden hamile kaldım. cuma kalp atışını duyarsam daha bir rahatlıycam şimdilik mide bulantıları beni mahvediyor. ama sağlıklı olsunda bebeğim razıyım.darısı tez zamanda başınıza işallah

ne güzel bir mucize ama di mi..midenin çok bulanması güzel..beta hcg nin arttığını gösteriyor...duyarsın merak etme kalp atışlarını...Allah tamamına erdirsin..

sevgili kızlar, yol arkadaşlarım,
ben uzun zamandır yaklaşık 3 aydır, hatta 3.5 aydır burada sizlerleyim, hep birlikte çok özel ve duygulu anlar yaşadık paylaştık. 3 aydır, tedaviye başladık başlayamadık derken, bir tane dondurulmusu zor bulduk, bu ayda başlamıştık, yaklaşık 15 gundur de femara felan kullandım yarın gene var kontrol ama benım umudum yok göstergeler pek olumlu değil,

sanırım ben yolun sonuna geldım, cunku yapılacak ne varsa yapıldı, iğnesi hapı, bitkiseli, macunu,, hatta 4444 duaları :), ama olmadı olmuyor,

şimdi bu iş mayısa kalırsa, mayıs 10 gibi ben regl oluyorum, ancak 14-21 mayıs arası kısa bir tatıl planlamıstık taa kışdan, e ben şimdi napim? mayısıda tedavi ile mi geçirim yoksa gidip bı nefes mı alıyım, yoksa tamamen artık bu işi noktalayımmı? çünkü zorladıkça zorladım umudu kesmedım moralli oldum ama rezerv azaldıysa olmuyor işte, yasda 41 zaten, olmuyor olamadıı,

ve ben çok yorgunum ruhen manen maddı , ......

ben artık eşime her kontrol sonrası cevap verememekten fena değil bakalım demekten de yoruldum,
takatim kalmadı, 4 yıldır aylar yıllar geçmiş ama bir arpa boyu yol geçmemiş...

şimdi nasıl derim mayısa kaldı diye , yada bırakıyorum artık diye, ya okadar çok hormon hapı iğneler , karışımlar aldımki bi kere kılo aldım, bi kere bunların yan etkisi nolcak????...

gördüğünüz gibi kafam çok karışık, bu artık öbür ay dene felan diye düşündüğmde kendimi kandırmak gibi geliyor, dünyanın hapı, iğnesi ve sonuç ....yok..yarın mucize olması lazım, iyi gidiyor demesi için dr un,

kızlar yol arkadaşlarım, iç karartıcı oldu ama, kusura bakmayın, sanırım benden bukadar, I am done yani, ben artık uzatma taraftarı değilim, eğer yarın dr tatsız konuşursa artık devam etmiycem ,
bende insanım, 4 yıldır hayattan bir tat almadığımı fark ettim,

offfff işte böyleeee, herkese bol şans, başarı diliyorum, sizler vaz geçmeyin:)),
sevgilerimle,

sevgili nazenin,

her nimetin bir külfeti her külfetin de bir nimeti vardır. en doğru kararı kalbin verecek...biz ne desek boş...yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin...gör bak senin bebeğin sana koşa koşa gelecek...Yüce Allah gönlünün muradını tez zamanda versin inşallah...

sevgili nazenin,

her nimetin bir külfeti her külfetin de bir nimeti vardır. en doğru kararı kalbin verecek...biz ne desek boş...yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin...gör bak senin bebeğin sana koşa koşa gelecek...Yüce Allah gönlünün muradını tez zamanda versin inşallah...

nazenin bencede iyi haberler alacaksın ayrıca olmadı git tatilini yap gel sonrasında bakarsın.. aynı yaştayız onumuzdekı orneklere bakarak bence bır sure daha mucadele etmelısın (etmelıyız) Allah yüzümüze bakacak ve bu cektıklerımız bır evlat ıle ödüllendirecek inşallah..

Sevgiler

sevgili nazenin,

nazenin bencede iyi haberler alacaksın ayrıca olmadı git tatilini yap gel sonrasında bakarsın.. aynı yaştayız onumuzdekı orneklere bakarak bence bır sure daha mucadele etmelısın (etmelıyız) Allah yüzümüze bakacak ve bu cektıklerımız bır evlat ıle ödüllendirecek inşallah..

Sevgiler

arkadaşlara sonuna kadar hak veriyorum......bir gün geldiğinde herşey için çok geç olduğunda keşke demektense mücadeleni yap eminim iyiki diyeceksin :) ben buna tüm kalbimle inanıyorum nazlı yavrun seni çookkk çoookk yordu ama gelecek sana fıstığım .....

Kızlar merhaba,herkes nasıl bakalım yazdıklarınızı okumadan hemen yazayım çok uzak kaldım diyerek yazdım,nerdeyse on gün olmuş siteye girmeyeli,ama hep aklımdaydınız,öyle bir bağımlı hale gelmişim ki farkında olmadan ,nazenin ne yaptı,lenovanın tedavisi nasıl,gabrielle doktora gitti mi ,peki diğerleri ne yaptı hep aklımdaydınız.Bu arada ben ne yaptım,eşimle kısa bir kıbrıs tatili yaptık,bana bayağı iyi geldi,görmeyenlere kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar,hepinizi özledim,sevgiler

Nazenin canım ya şimdi yazdıklarınızı okudum,sana ne oldu ya,hani ümitsizlik yoktu,hani vazgeçmek yoktu,hani sonuna kadar mücadele edecektik arkadaşım,biliyorum çok zor bir süreç ama hep dediğimiz gibi bu da bizim imtihanımız bize düşen pes etmeden elimizden geleni yapmak ve sabretmek,demek ki bizim bebişlerimiz biraz nazlı olacak ama ben inanıyorum eninde sonunda hayırlısı ile kucağımıza alacağız,sen en iyisi tatiline git biraz kafanı dağıt uzaklaş ortamdan,inan çok iyi geliyor,sonra bir daha düşünür ona göre karar verirsin,hepimiz yıprandık tamam ama bu emeklerin bir karşılığı mutlaka olacak,hem allahtan umut kesilmez,yaradan umut edin yaradana güvenmemek ondan umudu kesmek şirktir diyor,gün doğmadan neler doğar arkadaşım sen kendini rahat tut,olacak hayırlısıyla bizim bebeğimiz.Bak üzülme der MEVLANA,İSTEDİĞİN BİR ŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN;YA DA GERÇEKTEN OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR,rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı;hakkımızda hayırlı olana da gönlümüzü razı eylesin,biz elimizden geleni yapalım arkadaşım ,takdir rabbimin,hakkımızda hayırlısı olsun,güzel düşün güzel olsun sevgiler

sevgıler

Canım merhaba neden moralini bozuyorsun,daha fazla zaman geçmemiş ki,doktorun söylediğine de takılma,sadece rabbim bilir o ol derse olur hayırlısıyla,biz neler duyduk,neler gördük inşallah rabbim bize de annelik duygusunu yaşamayı nasip eder

Merhaba Kızlar

umarım ıyı bır hafta olur.hepınızı öpüyorum.. Yıne moralsızım kafamı cok mu takıyorum bılemıyorum ama hala regl olamadım 30 mart 2 mayıs bugun yanı 33-34 gun oldu ve hıc bır belırtı yok bu menepoza ısaret mı oluyor bılemıyorum ama regl olmadıgıma gore umutlarımda tükenıyor. ıcınızde bu durumda olan oldu mu yanı regl olmadan gecırdıgınız ay oldu mu ve sonra tekrar regl olabıldınız mı? Bugun dogum gunum umarım KURBAN OLDUGUM ALLAHIM yüzüme bakar ve bır mucıze olur..

Sevgiler..

Merhaba Kızlar

umarım ıyı bır hafta olur.hepınızı öpüyorum.. Yıne moralsızım kafamı cok mu takıyorum bılemıyorum ama hala regl olamadım 30 mart 2 mayıs bugun yanı 33-34 gun oldu ve hıc bır belırtı yok bu menepoza ısaret mı oluyor bılemıyorum ama regl olmadıgıma gore umutlarımda tükenıyor. ıcınızde bu durumda olan oldu mu yanı regl olmadan gecırdıgınız ay oldu mu ve sonra tekrar regl olabıldınız mı? Bugun dogum gunum umarım KURBAN OLDUGUM ALLAHIM yüzüme bakar ve bır mucıze olur..

Sevgiler..

canım öncelikle nice en mutlu sağlıklı yıllara......inşallah birdahaki doğum gününe bebişinle girersin hatta bebişlerinle inşallah ikizlerin olur adet gecikmesini takma benimde gecikmeler oldu üsteli hiç olmazken 1 kezde kan testi yaptırmıştım hatta :)) ve ben 30 yaşındayım 31 gireceğim rezervelerim az aha erken menopoz mu ki diye diye sıyıracaktım :)) hiç umursama taktıkca düzesizleşiyor menopozuna daha çokkkkkk :)) daha bebiş gelecek nereye öyle hemen

sevgiler......:))

Back