• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

çok teşekkürler inşallah sağlıkla devamı gelir.Bizim yaşlarda biraz daha zor ve uğraştırıcı. Benim 6. Denemeydi. Sakın pes etmeyin herşey güzel olacak göreceksiniz.

hayırlı olsun karamelito, Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. nerde tedavi görüyordun karamelito?

kızlar, çim tableti var fsh'ı düşürdüğü söyleniyor. Epey deneyen oldu biliyorum bende bir ara kullanmıştım ama doz gözünüzü korkutmasın 10 tane içiyorsunuz.

Buday imi ve imen Suyu Faydalar

tableti daha kolay tabi.

Canım gözün aydın sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin rahat bir hamilelik geçirmen dilegiyle
sevgiler

süperrrrrrrrrrrrrrrrrr, yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)) allah tamamına erdirsin inşallah canımmm çok sevindim karamelitoooooooooo yehooooooo:))), allah bizede şansımızı açık etsinnnn süper bir haber oldu buuuu

çok sevindim. Allah tamamına erdirsin.

arkadaşlar bir sorum olacak. ben şimdi tüp bebeğe başlıyorum. vitamin hapı kullanıyordum demir, B vitamini kompleksi ve ACE plus selenyum. bunları tedavi sürecinde kullanmamın olumsuz bir etkisi olurmu bırakayım mı.

arkadaşlar bir sorum olacak. ben şimdi tüp bebeğe başlıyorum. vitamin hapı kullanıyordum demir, B vitamini kompleksi ve ACE plus selenyum. bunları tedavi sürecinde kullanmamın olumsuz bir etkisi olurmu bırakayım mı.

bence sormadan kullanma. ben geçen tüpte bitkisel desteklerede devam ettim. yumurtalar lucrin kullandığım için eşit boydaydı fakat rahim kalındı biliyorsun rahim e2 yükselmeye başlayınca kalınlaşır, yumurta önden gidiyorsa e2 üretir. dr epey şüpheye düştü boy eşit ama önden giden yumurtamı var diye eşide aynı klinikte dr. eşi iptal edelim dedi , benim dr deneyelim dedi. Sonra kullandıklarımı öğrenince kızdı, beni yanıltıyorsun diye.

Son düzenleme:
bence sormadan kullanma. ben geçen tüpte bitkisel desteklerede devam ettim. yumurtalar lucrin kullandığım için eşit boydaydı fakat rahim kalındı biliyorsun rahim e2 yükselmeye başlayınca kalınlaşır, yumurta önden gidiyorsa e2 üretir. dr epey şüpheye düştü boy eşit ama önden giden yumurtamı var diye eşide aynı klinikte dr. eşi iptal edelim dedi , benim dr deneyelim dedi. Sonra kullandıklarımı öğrenince kızdı, beni yanıltıyorsun diye.

bitkisel destek olarak ne kullanıyordun.

evet öyleydi bçyleydi derken geçti ömrümüz ve sonunda benim de mucizem oluştu..... HAMİLEYİMMMMMMMM:66::66::66:

evet öyleydi bçyleydi derken geçti ömrümüz ve sonunda benim de mucizem oluştu..... HAMİLEYİMMMMMMMM:66::66::66:
bu süper bir haberr çok sevindimmm allah tamamına erdirsin mucizeni korusun işallah. ayy ne çok mutlu oldum demekki oluyor bize umut oldun şükürler olsun rabbime:)

bluestar hayırlı olsun sağlıklı geçir inşallah hamileliğini canım

beşkerebeş canım ya o siyah kurdelayı değiştirsen iyi olmazmı

Selam kızlar,

2.tüp bebek tedavımde malesef yumurta olmadıgı ıcın iptal oldu:( femare protokolunu uyguladı doktorum ama malesef bır tek yumurta bıle olmadı.. umutlarım tükeniyor doktorumda cok ümitli değil 3-4 ay daha deneriz (deneme yanılma yolu ile yumurta oluşumunu saglamaya calısacagız baska caremız yok dedı.. cok üzülüyorum ama elimden gelen bırsey yok.. yanlız bu arada sogan suyu kürünü uyguladım kist olusmaması ve olanı yok etmesı için sanırım ıse yaradı herhangı bır kist olmadıgı ıcın femareye basladık 5 gun boyunca sabah aksam ıctım ama dun tek bır yumurta bıle olmadıgını gordum..
bu arada 21 gun dogum kontrol hapı kullanmıstım. sanırım yumurtamı baskılasın dıye (gecen ay kıst vardı 2 tane baslayamamıstık tup bebege doktorum DKH verdı kıst yoktu bu guzeldı ama femare hapı bır tek yumurta bile gelıstirmedi (ılk denemede gonalf ve menorıal kullanmıstım hıc degılse 1 yumurta olmustu :( sanırım bu DKH o tek yumurtamı da yok ettı..ne olacak bılmıyorum tek bıldıgım cok üzgünüm...

Canım ya hiç moralini bozma kesinlikle olmaz dedikleri bir çok insan bakıyorsun hamile,bunu ancak rabbim bilir,biz umut etmeye devam edeceğiz sonuna kadar ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız hayırlısıyla,ben de aynı durumu yaşadım,ama sonra bir tanede olsa gelişti,nasip değilmiş olmadı,her ay bünye farklılık gösteriyor,denemeye devam,umutsuzluk yok,ben inanıyorum hepimiz buraya hamile olduğumuzu yazacağız birgün moralini yüksek tut,öptüm seni,iyi geceler

Karamelito hamile:)
Karamelito hamile müjdeyi ben vermek istedim.:))) allah tamamına erdirsin işallahh (ODA 42 yaşında rabbim istedikten sonra oluyor arkadaşlar)

Ya çok sevindim,allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim,bize umut oldun,ne güzel,hadi kızlar açılışı yaptık,devamı gelir inşallah

Canım tebrik ederim,ne güzel haberler aldık,allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına al inşallah,darısı bizim başımıza,hamilelerin duaları kabul olurmuş,bizim içinde bol bol dua edin olur mu?
Kızlar,hadi bakalım,bu topik uğur getirdi,bizede bu uğur bulaşır inşallah,bakalım sırada kim var?

Canım ya hiç moralini bozma kesinlikle olmaz dedikleri bir çok insan bakıyorsun hamile,bunu ancak rabbim bilir,biz umut etmeye devam edeceğiz sonuna kadar ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız hayırlısıyla,ben de aynı durumu yaşadım,ama sonra bir tanede olsa gelişti,nasip değilmiş olmadı,her ay bünye farklılık gösteriyor,denemeye devam,umutsuzluk yok,ben inanıyorum hepimiz buraya hamile olduğumuzu yazacağız birgün moralini yüksek tut,öptüm seni,iyi geceler

inşallah canım insallah dualarım hep o yönde ALLAH isteyen herkese versin bir mucize yaratsın yüzümüzü güldürsün inşallah..sevgiler

Gabrielle hamileeeee hem de doğal yoldan. İnşallah sağlıkla devamı gelecek delüüü kızın hamileliğinin.:nazar:

Son düzenleme:
Back