Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

cnm çok üzüldümm...ne denir bilmiyorum..Allah en kısa zamanda nasip etsin inş...cnm senn yaşn kaçtı ve kaç fsh la tedaviye bşladın.....
canım benim yaşım 40 41 doğru gidiyoruz. fsh ım hep 9-10 civarıydı ama bu tedavide 5.22 ile başladık tedaviye.

selam fıstık,

tiramisu da yenmez mi yani

bak şimdi canım çekti

ginera kullanman zaten iyi oldu, adetini de zamanında görüyosun. ben kullanmıştım ilk tedavimden önce ben de de olmuştu kist. kilo aldığım zamanlar kist oluyo. zayıflayınca kist mist hiçbişey kalmıyo. inşallah başlarsın hayırlısıyla.

evet di mi ya bu sürekli bişeyi yiyince insan bi tuhaf oluyo. neyse dayan yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. o kistleri anında patlatıp tedaviye başlıyolar biliyo musun. tabi eğer düzelmezse yapıyolar. ama ben eminim bu sefer hiç problem çıkmayacak.

ben de ne yapayım işte. eşim ilacının birini bırakalı 52 gün oldu diğerini de bırakalı 6 gün oldu. yani anlayacağım ben ancak nisan sonunda tedaviye başlayabileceğim. şimdilik ağrılarını hafifletebilecek düşük dozlu bir ilaçla yalamına devam edecek kısa bir süre için.

ben işte böyle vicdan azabıyla dolu bir dönem geçiriyorum. bir yanda eşimin rahatsızlığı (ilaçlarını kullanması gerekiyor) bir yanda bebek isteğim. varikoseli de var. benim yumurtalar yaşlı

herşeye rağmen, Allah çok büyük. ve umut var...hep olacak. Allah hayırlısını nasip etsin. Birgün buradaki tüm arkadaşlarımızın hayırlı ve güzel haberlerini duymak istiyorum.

Sevgilerimle.

sevgili buluestar,

eğer kaçırdıysam beni bağışla, buradaki tüm yazışmaları okuyorum ama kaçırmış olabilirim. hiç hamile kalmadın mı bugüne kadar.

günaydın hanımlar;
metaboliks diye bişi varmış. embriyonun kaliteli olup olmadığını tesbit ediyorlarmış. hiç uygulayan var mı?

günaydın hanımlar;
metaboliks diye bişi varmış. Embriyonun kaliteli olup olmadığını tesbit ediyorlarmış. Hiç uygulayan var mı?

bende uygulanmadı. Ataşehir memorialda uygulanıyormuş. Embriyoları ratinge tabi tutuyorlar en yüksek not alanalrı transfer ediyorlar. Doç. Dr. Cem demirel yapıyormuş.

şimdi bir arkadaşım aradım...42 yaşında hamileymiş......39 yaşında 1,ye şimdide 2,ye hamile.....gecen konuştuğumuzda 2, yi istiyoruz demişti...hemen hamile kalmış.....ben anlayamıyorum...moralim bozuldu.....bizim neden olmuyor....

sevgili filo neden olmasın. bizim de olur...

sevgili buluestar,

eğer kaçırdıysam beni bağışla, buradaki tüm yazışmaları okuyorum ama kaçırmış olabilirim. hiç hamile kalmadın mı bugüne kadar.
kaldım canım 3. denememde ama şanssızlık oldu ve 21 haftalık kaybettim şimdi yine uğraşıyoruz bakalım vardır bir saati gelir inşallah bebeğim...

Umarım beni yanlış anlamazsın. Yada ben seni yanlış anladım bu satırları yazıyorum.

Bizim neden olmuyor yada çok uğraşıyoruz diye üzülelim, allah bize niye vermiyor diye kahrolalım kabul. Ama lütfen arkadaş dediğin biri için bu hisler içinden geçmesin. Bu hisler seni çok yorar. Ne güzel istenmeyen bir bebek değil ki isteniyormuş o yaşta oldu, bende o yaştayım bu bana bile umut oldu niye sana umut olmasın.

Ya nasıl anlatayım, bebek isteği bizim en masumhane duygularımızı yok etmemeli diye düşünüyorum.

cnm kesinlikle karşıdaki için değil o düşüncelerim.....Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin....kastetmek istediğim ben kaç senedir uğraşıyorum bizlerinde en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımııza alması cnm....

Canım merhaba,paylaşımın için sağol,bu ilacın yan etkisi olabilir mi ,nasıl öğrenebilirim ki?

Canım benim olsun,her şerde bir hayır vardır demeyi öğrendik artık,moralini yüksek tut,inşallah biz de birgün o mutluluğu yaşayacağız,demek ki zamanı gelmedi daha,mücadeleden vazgeçmek yok tabiki deneyeceğiz,yeter ki rabbim bize sağlık ve güç versin,inşallah herşey gönlümüze göre olur.

Deme niçin bu böyle
Yerincedir o öyle
Bak sonunu sabreyle
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Ya kızlar ben hala regl olmadım tam altı gün geçti,test yaptım tabiki tek çizgi (ne görmeyi bekliyorsam işte) ne yapacağım,doktor yüzü görmek istemiyorum,offffffff ya

Ya kızlar ben hala regl olmadım tam altı gün geçti,test yaptım tabiki tek çizgi (ne görmeyi bekliyorsam işte) ne yapacağım,doktor yüzü görmek istemiyorum,offffffff ya
canım bi doktora git istersen nazenin de öyle olmuştu kisttenmiş. bir an önce önlemini almış olursun

aslında onun neden oldu diye kıskanmak değil de . "bak onun bile oldu benim olmuyor"diye duyulan bir hüzün.
benim çok eski iki arkadaşım ikisi de şuan 42 yaşında ve 41 yaşlarında doğurdular evlenir evlenmez hamile kaldılar. allah var içimden neden benim olmuyor dedim ve bir rahatsızlıkta hissettim. ancak yani kıskanmak anlammında değilde bizim olmamasıyla ilgili bir üzüntü bu. yani belkide böyle düşündüğüm için benim olmuyordur. ama kötü niyetli değil tabi bu düşünce.nebilim işte.

Canım merhaba,paylaşımın için sağol,bu ilacın yan etkisi olabilir mi ,nasıl öğrenebilirim ki?

canıkom, ben kendi prof hocama sorum bu hapı, ,içeriğini okudum, alıyım mı dedim, al dedi, tamamen bitkisek dedi, yani sorun yok,

bende regl olamamıştım geçen ay kist oluşmustu folikul kisti, ama insan bir heves acaba mı diyor işye :)),
olsun, git bakalım dr a geç kalma canımmmm

kızlarrr nasılsınızz?

ah bu iş gerçekten insanın ciğerine batan, ateş gibi dağlayan bir iş, bir konu, az evvel kardeşimin eski erkek arkadaşının yeni karısının hamile olduğunu öğrendik, evllik aşamasından ayrılıp bu kızı aldı ve şimdi hamileymiş, yani bazen ilahi adalet var mı yok mu diye bir sarsılıyor insan, biz bir yumurta peşinde yıllarca koşarken kadının teki zırt diye kalıveriyor,
hem kolay hem çokkkk zor bir olay hamile kalmak,
hamile kalanda kasıla kasıla geziniyor eğer istiyorsa anne olmayı hani, birde ayyyy gene kalmışım diyip gidip kürtaj olan da var,
bilemiyorum benim de bazen kafam karışıyor, sorguluyorum ama gerçek cevabı bulmak çok zor vede zaten belki bulamıyorsun,

benim eşim ailesinin tek erkeği, soyadını yürütecek derlerya hanı olursa bizden yürüyecek soyad, ama olamıyor,eh benim yaş malum , ha hadi yaşı geçtik avutuyoruz bak gençlerde de var diye ,ama yaş önemli bir faktör.

valla kızlar, ben çok fazla sıkıntılı ve acı günler geçirdim annemi kaybettim, aynı anda paraca çookk sıkıntım oldu, tek başınaydım, babamda ölmüştü, aileden kimse yoktu, kardeşim ve ben hayata asıldık, o acılı günleri atlattık, (ama gel bana sor nasıl atlattık)sonra tanrıma dedim sen çekemiycem dert vermezsin diye, evet ne kadar acı da gelse bize ,birşekilde katlanıyorsun ve zaman ilaç gibi geliyor,
sonra evlilik hayat banada gülüyor dedim, güzel gidiyor herşey, şahane bir düğün, eğlenceli günler, keyifli zamanlar, yurt dışları gezmeler,tekne gezileri, şahane bir ev bahçeli felan,
kısa süre sonra hopppp bu bebek travmaları başladı, tabi olmayınca yaşda var gidelim dr a dedik ve hemen tüp denedik, ilkinde daha hiç birşey bilmiyorum hamileliğe dair, kalp atışına dair, normal gittim, kalbi duydum ayy ne güzel dedim, haftayada eşimle gidicez doktoruma, o zamanki doktorum normal jınekologumdu, o da cok sevinmişti, eşimle gittik, eşime diyorumkı, ay okadar güzelki kalp atışını duydum muhakkak sende duymalısın ,,,
gittik muayene odasındayım, kapı açık eşimde içerde oturuyor, dr onuda alacak içeri hani, aha açtı ultrasonu, bir sessizlik bana diyorki yaa ben kalp atışını alamıyorum, duyamıyorum, aa nedenki dedim , hiç aklıma gelmiyorkı hani teknik bir sorun var duyulmadı sanıyorum , hiç aklımın köşesinde yok böyle birşey, hani evren den çağırmış, korkmuş o korkuyla gitmiş panık stress olmusta değilim,
dr maalesef kalbi durmuş deyince, o anki şokkkk anını tarif etmem mumkun değil, eşim içerde o da duyuyor, o da hevesle geldi , ben getirdim gelllll kalbı duycaz diyeee,,
sonra sessizik...... kalktım , ağlamayadım çıkana kadar , ne yapcaz dedim, hemen almak lazım dedi, bir iki gun dünlenin bana haber verin dedi, arabaya binmekle bir ağlama bir ağlama, yani anlam veremedim, gene isyan ettim, nedennnnnnnnnn dedim ya, neden tam rayına oturdu derken, hersey tamamken nedennnn? neden ben bunları yaşıyorum dedim,

eh bahara kadar ki bu olay ekim ayındaydı, hiç bir şey yapamadım mal gibi yaşadım resmen,
sonra topluyorsun kendini, hadi bir daha, tedavi yarıda kesiliyor, yumurtlama yok, hadi bir daha kist var, hopppp yaza kaldı, yazın nasıl olduysa bir yumurtayı bulduk, gene hamile kaldım,
hah bu sefer diyorumki, allahıma ısyandan oldu beni denedi, bu sefer ne dualar hergünn, meditasyonlar, ,ilaçlar iğneler saati saatine,
gittik kalp duymaya, var kalbi ama yavaş atıyor, bir hafta bekleyelim dediler, ya o anki heyecan ve stress ömürden ömür gidiyor , öbür hafta eşim gelemiyor benle, ben kendim kardşimle gittim dr a, heyecan dorukta, 9 hafta olmuş, dr baktı nönetci kadın dr bahcecide, aahhh dedi bebek büyümemiş, ölmüş kalbi yok, yaaaa dedım yeter ama neden benle oynuyorsun, madem alacaksın neden hamile kalıyorum o zaman hiç tutmasın bende bunu yaşamayımm,
ordan çıkıp eşimi aramak ona bu haberi vermek, tanrım işte cehennemi ben bu dünyada yaşadım, derlerya cennette cehennemde burada diye, ağla ağla ağlaaaa,
aptal bir durumda döndüm eve, hadi gene kürtaj, tam 2 ay evden dışarı adım atmadım, kimseyle konuşmadım, ama hiççççç, eşime karşı sucluluk duygusu oluştu, her sabah uyanıyorum ağlıyorum, gun içinde ağlıyorum, eşim gel bir psıkologa gidelim istersen dedi, hayır dedim istemem, vercek hapı uyu dur hayır, nerde dedim ilahı adalet hani, neden ıkı kez hani ders alacaksam bir kez neden yeterli değil dedim?, ama bunlar tabi birşey ifade etmıyorrrrrrrrrr, sonra 4 ay felan sonra ancak, bir arkadaşım bir tarotcuya ve enerji çalışması yapan bir hanıma götürdü, 10 soru hakkın var sor bakalım kartlar ne cevap verecek dedi, ilk soru, tanrım beni unuttun mu? çıkan kart Tanrı kartı, 2.ci kart sabır kartı,bir anda tüylerim diken dken oldu orda, giden bebeklerin 2 side erkekmiş, tanrı senin yanında, senin ruhunun tekamulu için bu sınavları geçmen gerekiyor yorumları çıktı, sonraki sorularımda, gelen kartlar , içine dön, içindeki benle yüzleş, ruhunu maneviyatını yükselt, gibi kartlar, adaletin dengesi ve baş melek mikail in kartı çıkarak benim yalnız olmadığımın mesajını verdiler,( herkese bu kartlar çıkmıyor ben sonradan başkalarını götürdüm, onlarda hiç tanrı kartı çıkmadı neyse hayatındaki sorun ikilem ona ait çıkıyor ve bu işin yorumu çok önemli bunu unutmayın)

bunları niye soyledim, hakikaten ben bu çalışmadan sonra, enerji ve meditasyon çalışmaları yaptım, halen de yapıyorum, sufizm ve tasavvufla ilgilendim, mevlanayı mesneviyi okudum halende, şu anda kabaladaki ruhun tekamülünü okuyorum, ve bunların gerçekten, Tanrının bizi ayırt ettiği, cezalandırdığı için değil, yalnız bırakmak için değil, iç ruhumuzun yükselmesi ve tanrısal ışığa yaklaşması için verilcek dersler ve sınavlar olduğunu kavrıyorum. bu maneviyat kısmı, bunu böyle görünce, hayata yeniden dönüyorsun, bak bana donör dediler, bı an eyvah dedım , ama sonra umurum olmadı, kist var olmaz dediler, umurum olmadı, ben de eşimle zaman zaman keyifsiz ve isteksiz anlar ( sevişmeler ) yaşadım o çokk normal, ama şimdi, ya burda da bir hayat var bunu da yaşamak gerekiyor dedim, o yüzden an dan ve bugunden keyif almaya da bakıyorum, evi dekore etcem şimdi boya rengi bakıyorum, işlerime daha odaklandım, hafta sonu keyifli arkadaşarımla zaman geçiriyorum, kayaga gidiyorum, nisanda bir yurt dışı yapıcam plan yapıyorum , planlamak bile hoş oluyor , inanınnnnnn,
yani uzun oldu bugun ama vazgeçmek yokkkkkkkkkkkk, başbakan gibi yola devamm:))))))
ve iyiki burası varmış bulmuşum, iyi sizleri tanıdım sanal da olsa çok dostum oldu burda sizleri seviyorummmmmm, :))))))))))))

nazenin cim bizlerde seni seviyoruz cnm...evet sabır sabır sabır.........elbet o mutlu günü yaşıycaz hep beraber.....

karamelitoooo,
masum duygumuz hiç kaybolmaz, ama insanız ve bir anlık egoya insan bazen yenik düşebiliyor, ben de zaman zaman dedim yaaaa neden bende deeee olmuyorrrrr diye:), bunlar anlıktır,
yoksa kimse burada birbirine iyi dilekte bulunup hamile kalanla mutlu olamazdı :)

bizler de olacağız, olamazsakda napalım yani denedik diyeceğiz, yani saplantı yapmamak lazım ben bunu anladım inanın kii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…