karamelitoooo,
masum duygumuz hiç kaybolmaz, ama insanız ve bir anlık egoya insan bazen yenik düşebiliyor, ben de zaman zaman dedim yaaaa neden bende deeee olmuyorrrrr diye:), bunlar anlıktır,
yoksa kimse burada birbirine iyi dilekte bulunup hamile kalanla mutlu olamazdı :)
bizler de olacağız, olamazsakda napalım yani denedik diyeceğiz, yani saplantı yapmamak lazım ben bunu anladım inanın kii:)
NAZENİN74 sizi okudum bende yazmaya karar verdim.nekadar pozitifsiniz inanıyorumki sizin olacak sadece bilmeliyizki rabbim yeterki ol desin gerisi hikaya o isterse yumurta neymiş sen mücadeleni ver ve duanı yap inançla rabbim büyüktür herşeyde sınav var inşallah isyan etmeden sınavı kazananlardan oluruz.ben normal yolla 38 yaşında hamile kaldım düşükle sonuçlandı.tekrar hamile kaldım dış gebelikle sol tüpüm alındı.ve sizin doktorunuz ümit beye gitim eşimden sperm alındı şekil bozukluğu varmış ve tüpbebeye başladık az dozajla 1 yumurta oldu o ay iptal oldu ben yıkıldım.sonra45o dozajla başladık 3 döllendi ve donduruldu tekrar iğnelerle devam ettik 8yumurta olana dek devam ettik aylar geçti bu sistemin adı havuz sistemiymiş yumurtası az olanlara böyle yapılıyorki genetik tanıda aralarından iyi kalitede çıkanı trasver ediliyor.lve trasverim yapıldı.negatif.2. başladık yine ay ay neyse transver yapıldı 7. gün idrarda çift çizgi gördüm havalara uçtum 9.gün kanda 42 ve hamileyim dedim 2 gün sonra testi tekrarladık değer 11 deyince dünya başıma yıkıldı malesef kimyasal gebelik olmuş.3.denemeyle yine aylar geçti yaş41 trasver oldu ve hamileyim 2 emriyo konuldu keseyi görmeye gittik tek kese dr kesenin resmini eşime verdi biz havalarda uçuyoruz ve benim kanamam başladı dr gitik ultrasyonla baktı kese yok bebek düşmüş ama değer yükselmeye devam ediyo meğer hem iç hem dış gebelik olmuşum yani 2 emriyoda tutunmuş dıştakinin kanamasıyla içtekini düşürmüş.sağ tüpüme yerleşmiş amelyatla alındı benim bitim noktam oldu sınavım bitmedimi rabbim dedim.ve 4.denememde negatifi gördüm mahvoldum.artık ümit beye gitmedim eminim oda çok üzüldü yine yılmadan artık bu son şansım dedim ve bahçecide son şansımı denicem martta şimdi adetimi bekliyorum 4 emriyo dondurulmuş deha kullanıyorum bakalım inşallah güzel sonuçlanırsa martın sonunda trasverim olur 42 yaşında inşallah hamile kalırım ve sizlerede umut olurum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın sadece dertleşmek istedim yazım uzun oldu inşallah burdaki herkes hamileyim diye yazar ben gördükçe çok mutlu oluyorum umut doluyo içim