canım Allahtan ümit kesilmez ama bildiğim kadarıyla füsun demirel yumurta donasyonu ile hamile kaldı.48 yaşında füsun demirel ikiz annesi oldu Allahtan ümit kesilmez olacağı varsa oluyor valla
merhaba kizlar bende 41 yasindayim bu ikinci denemem 1.denememde sadece iki yumurtam olustu onlarda dollenmedi transfer gerceklesmedi, bu denemeden sonra 3 ay ara verdim bu arada hayit diye bir bitkinin tabletini kullandim dogurganligi artirdigi soyleniyor,bu defada 5 yumurtam olustu 4 tanesi dollendi 3 tanesi kaliteli dendi ve iki tanesi transfer edildi RABBIME sukur simdi hamileyim umudunuzu kaybetmeyin duayida eksik etmeyin RABBIM isteyince veriyor dunyaya gelip kucagima almayida nasip eder insaallah
nasılsınız?
ben yine kararsızım neden dıyeceksınız.. 30 ocak'da regl olmustum ve 1 şubatta tüp bebek tedavısıne baslamıstım ama malesef ıgnelerin sonucunda 1 yumurta olustu ve tedavıyı doktorum kestı ve tekrar ılk reglimde gelmemi soyledı.
Ben genelde 28 günde bir regl oluyorum. ancak 19 şubatta (yanı regl bıttıkten 20 gun sonra) cok cok az bir günlük bir regl (regl bıle denmez ama)oldum.doktorumu aradım bugun bekle yarında devam ederse ve/veya cogalırsa gel dedı madem zamanı degıl dıyorsun beklemeye devam et devamı gelmezse gelmene gerek yok dedı. Maalesef devam etmedı 1 gunluk ne oldugunu anlayamadıgım reglim sona erdı. şimdi bugün ayın 2 ve 30 gün oldu regl olalı (ayın 19 .da oldugum 1 gunluk cok cok az kanamayı saymaz isem) gogüslerimde regl olucakmısım gıbı bır hassasıyet var kasıklarımda aksam yattıgımda hafıf hafıf agrılar var ama regl olamadım hala.. Doktorum regl tarıhın gecerse hamılelık testı yaptır demıstı ama ben hıc ıhtımal vermıyorum hamıle olacagıma.. ama bu arada da bugun eıplasyonum var kararsız kaldım acaba hamıle olabılırmıyım.. eger oyleseyse o bırgunluk kanama neydı ya da degılsem neden regl olmadım (yoksa menepozamı gırıyorumen ıyısı epılasyonu ıptal edıp haftabası bır kan testi yaptırayım. siz ne dersiniz kızlar bana bır akıl verın kafam cok karısık
hepınızı opuyorum
lenova canım merhaba,
şimdi bak bizler sana ne desek boş, dr bile sana telefonda yada bu şekilde doğru birşey söyleyemezken biz seni sadece kısa süreliğine rahatlatır yada yanıltırız. bunu öğrenmenin en güzel yolu hemen muayene olmandır. menepoza girmek öyle hemen pat diye olmuyor bildiğim kadarı ile.
regl olamamanın birkaç sebebi olabilir tabi mesela, çatlamayan yumurta kalmıştır, yumurta kiste dönmüştür, veya kullanıdğın ilaç yada hormon hapı varsa gecikme oluyorda olablir veya gerçekten hamilede olabilirsin, kafanda bunları yaşayacağına, kalk git dr a sor ve görüş, en azından önemli birşey varsa , kist felan gibi ilacını verir sanaki sende tedavi için ay kaybetmezsin.
bence bekleme fazla, kafanıda cok kurcalamasın negatiflikler öğren biran evvel ve önüne bak,
benim firkrim tabi,
bak ben bir bitkisel hap buldum bir topicde birisi yazmıştı kullandım ve hamıle kaldım diye, adı vıola, ithal bir ilaç tamamen bitkisel veliyormuş rahim, iltihap tüpler, yumurtalıklar rezerv azlığı hepsine iyi geliyormuş. Eczane mizde.com | Eczane, Gzellik, Salk, Kozmetik,Avene sitesinden alabiirsin yada bir bak araştır
ama panıkleme canımmm:))
arkadaşım bencede doktora gitmeden kulaktan dolma sonuçlarla canını sıkma en doğrusu ultrasonda görünendir. bence bir git kan ve ultrason muayenesi ol derim. inşallah her şey iyi olur senin için....haklısın canım..
dedıgını yapıcam ve doktorumla konuşacam umarım herşey düzelir ve bir umut ışıgı doğar...
gabriellanın canı çok sıkkın 35 gün oldu regli olamadı bi türlü ama sizi okuyor ve seviyor:)gabrielleeeeeeeeeeeeeee nerdesin niye sesin soluğun çıkmıyor....
gabriellanın canı çok sıkkın 35 gün oldu regli olamadı bi türlü ama sizi okuyor ve seviyor:)
bende enson 27 ocakta regli olmuştum. bu sabah uyandımkiiiiii regli oldum 36. gün geldi şükür:)Canım ya boşver,neden canını sıkıyorsun.Bende aynı durumdayım,16 Ocakta regl olmuştum,hala tık yok.Dün doktora gittim,rahim temiz kist falan yok ama hamilelikte görülmüyor yine de test yapalım dedi,dün kan verdim,bugün sonuç almaya gidecektim ama iş yoğunluğundan gidemedim,yarın gideceğim gebelik yoksa hap veririm regl olunca gelirsin testleri yaparız dedi.Sen doktora gittin mi?Hem biz burada can sıkıntılarımızı paylaşarak birbirimize umut olmaya çalış mıyor muyuz?Bizden uzak kalma canım,biz de seni çok seviyoruz ,kendine iyi bak ,görüşmek üzere
bende enson 27 ocakta regli olmuştum. bu sabah uyandımkiiiiii regli oldum 36. gün geldi şükür:)
cumartesi üçüncü gün olacak takibe başlıycam bakalım ne dicek dr.
bende enson 27 ocakta regli olmuştum. bu sabah uyandımkiiiiii regli oldum 36. gün geldi şükür:)
hadı hayırlısı olsun canım darısı regl olamayan benım gibilerin basına...
benımde 33 gün oldu. pazartesıyı bekle dedı doktorum gebelık testı yaptır eger yoksa gel bakıcaz dedı bir mucıze olsa da hamıle olsam:)))
hello hanımlar,
nckurt canıkom kafaya takma şimdi sen olmamayı, bazı aylar oluyor böyle, gecende ben öyleydim biliyosun,
bende de ufak ufak heyeceanlar başladı, ginera bitti, sanırım yarın felan olucam gibi geliyor regl, karnım ağrımaya başladı , gerçi belli olmaz sarkar belki biraz,
gidicez bakalım dr a 2. veya 3. gün , artık ya herro ya merro derlerya, :))))),
ben birkaç gün yazamayabilirim, ama sonra illaki durumu bildiririm , bana dua edin, olumlu düşünen herkese her düşünceye ihtiyacım var,:)
çok ama çokk sevgiler,
pek iyi haber yok tek yumurta varmış bakalım bidahaki ay bişiler değişebilecek mi?iyi şeyler diyecek merak etme.
topiği ilk açan arkadaş adına da ben yanıt vereyim söylemesi ne kadar kolay değilmi? ama bizlerin elbette son çaresi o olurda bunu sindirmek bile ne zor sen bilemezsinki bunu.kendi genlerini taşıyan bir evladı olamamak ne çok zor bişi.topiği ilkk açan arkadaş için yazayım 39 yaşında anne oldum 2 düşükten sonra Herşey kısmet işi ama ben olsam donasyona başvuururdum Hepimiz insan ırkıyız sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?