hamile kalmak için incir kürü - ibrahim saraçoğlu
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:
Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.
Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.
Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.
Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.
Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:
Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.
*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır
Arkadaşlar hepinize merhaba,bu kürü ben de denedim ama hiç faydasını görmedim,soğan kürünü de denedim o da fayda etmedi.Deneme tahtası gibi oldum,ne duyarsam yapmaya çalışıyorum.Birşey dikkatimi çekti,şu dhea denilen ilacı hemen herkes kullanmış ama bir çok doktora gittim,hiçbiri böyle bir ilaçtan bahsetmedi bana,merak ettim,alıp kullansam mı acaba?Bu arada geçen ay 16 ocakta regl olmuştum,bu ay hala birşey yok,tedaviden sonra böyle düzensizlikler olur mu acaba,ya da bilmem ki bir umut işte test aldım iki gündür evde bekliyor,yarın yapacağım çok umudum yok ama neyse.
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum,birlikte elele mücadeleye devam,birbirimize umut olalım inşallah.