karamelitoooo,
masum duygumuz hiç kaybolmaz, ama insanız ve bir anlık egoya insan bazen yenik düşebiliyor, ben de zaman zaman dedim yaaaa neden bende deeee olmuyorrrrr diye:), bunlar anlıktır,
yoksa kimse burada birbirine iyi dilekte bulunup hamile kalanla mutlu olamazdı :)
bizler de olacağız, olamazsakda napalım yani denedik diyeceğiz, yani saplantı yapmamak lazım ben bunu anladım inanın kii:)
NAZENİN74 sizi okudum bende yazmaya karar verdim.nekadar pozitifsiniz inanıyorumki sizin olacak sadece bilmeliyizki rabbim yeterki ol desin gerisi hikaya o isterse yumurta neymiş sen mücadeleni ver ve duanı yap inançla rabbim büyüktür herşeyde sınav var inşallah isyan etmeden sınavı kazananlardan oluruz.ben normal yolla 38 yaşında hamile kaldım düşükle sonuçlandı.tekrar hamile kaldım dış gebelikle sol tüpüm alındı.ve sizin doktorunuz ümit beye gitim eşimden sperm alındı şekil bozukluğu varmış ve tüpbebeye başladık az dozajla 1 yumurta oldu o ay iptal oldu ben yıkıldım.sonra45o dozajla başladık 3 döllendi ve donduruldu tekrar iğnelerle devam ettik 8yumurta olana dek devam ettik aylar geçti bu sistemin adı havuz sistemiymiş yumurtası az olanlara böyle yapılıyorki genetik tanıda aralarından iyi kalitede çıkanı trasver ediliyor.lve trasverim yapıldı.negatif.2. başladık yine ay ay neyse transver yapıldı 7. gün idrarda çift çizgi gördüm havalara uçtum 9.gün kanda 42 ve hamileyim dedim 2 gün sonra testi tekrarladık değer 11 deyince dünya başıma yıkıldı malesef kimyasal gebelik olmuş.3.denemeyle yine aylar geçti yaş41 trasver oldu ve hamileyim 2 emriyo konuldu keseyi görmeye gittik tek kese dr kesenin resmini eşime verdi biz havalarda uçuyoruz ve benim kanamam başladı dr gitik ultrasyonla baktı kese yok bebek düşmüş ama değer yükselmeye devam ediyo meğer hem iç hem dış gebelik olmuşum yani 2 emriyoda tutunmuş dıştakinin kanamasıyla içtekini düşürmüş.sağ tüpüme yerleşmiş amelyatla alındı benim bitim noktam oldu sınavım bitmedimi rabbim dedim.ve 4.denememde negatifi gördüm mahvoldum.artık ümit beye gitmedim eminim oda çok üzüldü yine yılmadan artık bu son şansım dedim ve bahçecide son şansımı denicem martta şimdi adetimi bekliyorum 4 emriyo dondurulmuş deha kullanıyorum bakalım inşallah güzel sonuçlanırsa martın sonunda trasverim olur 42 yaşında inşallah hamile kalırım ve sizlerede umut olurum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın sadece dertleşmek istedim yazım uzun oldu inşallah burdaki herkes hamileyim diye yazar ben gördükçe çok mutlu oluyorum umut doluyo içim
neler yaşadığını gerçekten anlıyorum, çok zor günler atlatmışsın ama sen de süper savaşcısın tebrik ediyorum, :))) allah , tanrı bizi görüyor ve bende inanıyorum sınavı vereceğimize, biz seninel tam tersini yapıyoruz, ben bahceciden ümit beye geldim sen ümit beyden bahceciye,
inşallah mustafa hocaya denk gelirsin, yada iyi birine, bunlar biraz şans ve denk gelme meselesi,
bol şans canım, bende martı bekliyorum bakalım tevaiye başlayabileckmiyiz?:),
haberlerini paylaş bizimle illaki, her yeni bilgi umut oluyor inankiii:)))))
sevgilerrr canımmmmm
hadi sizinde hayırlı olsun tedavin mart bize uğur getirsin inşallah. şimdi benim dr erbil yağmur transveri yapan ibrahim halit tekin mustafa beyle görüşmedim.yumurta toplamaya gittiğimde bir bayanla tanıştım halit beyin hemşiresi ona keçi boynuzu pekmezi ve arı sütünü kullanmasını söylemiş hücre yenileniyormuş kullanmış trasverden sonra tlfnu almıştım bayan şuan hamile bende kullanmaya başladım inşallah yararı dokunur ben ballada karıştırdım sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyorum.siz bahçeciden anladığım kadarıyla memnun kalmamışınız ama biliyorsunuz bu konularda labratuar çok önemli ümit beyin labratuarı yumurta toplanan odanın içinde başka yerde yapılıyor deniliyo ama zannedersem orda işlem yapılıyor ben o yüzden bahçeciye geçtim yoksa doktorumdan memnundum çok babacan ama bu iş ekip işi olduğundan çok önemli sizde araştırın bence sevgilerrrr
NAZENİN74 sizi okudum bende yazmaya karar verdim.nekadar pozitifsiniz inanıyorumki sizin olacak sadece bilmeliyizki rabbim yeterki ol desin gerisi hikaya o isterse yumurta neymiş sen mücadeleni ver ve duanı yap inançla rabbim büyüktür herşeyde sınav var inşallah isyan etmeden sınavı kazananlardan oluruz.ben normal yolla 38 yaşında hamile kaldım düşükle sonuçlandı.tekrar hamile kaldım dış gebelikle sol tüpüm alındı.ve sizin doktorunuz ümit beye gitim eşimden sperm alındı şekil bozukluğu varmış ve tüpbebeye başladık az dozajla 1 yumurta oldu o ay iptal oldu ben yıkıldım.sonra45o dozajla başladık 3 döllendi ve donduruldu tekrar iğnelerle devam ettik 8yumurta olana dek devam ettik aylar geçti bu sistemin adı havuz sistemiymiş yumurtası az olanlara böyle yapılıyorki genetik tanıda aralarından iyi kalitede çıkanı trasver ediliyor.lve trasverim yapıldı.negatif.2. başladık yine ay ay neyse transver yapıldı 7. gün idrarda çift çizgi gördüm havalara uçtum 9.gün kanda 42 ve hamileyim dedim 2 gün sonra testi tekrarladık değer 11 deyince dünya başıma yıkıldı malesef kimyasal gebelik olmuş.3.denemeyle yine aylar geçti yaş41 trasver oldu ve hamileyim 2 emriyo konuldu keseyi görmeye gittik tek kese dr kesenin resmini eşime verdi biz havalarda uçuyoruz ve benim kanamam başladı dr gitik ultrasyonla baktı kese yok bebek düşmüş ama değer yükselmeye devam ediyo meğer hem iç hem dış gebelik olmuşum yani 2 emriyoda tutunmuş dıştakinin kanamasıyla içtekini düşürmüş.sağ tüpüme yerleşmiş amelyatla alındı benim bitim noktam oldu sınavım bitmedimi rabbim dedim.ve 4.denememde negatifi gördüm mahvoldum.artık ümit beye gitmedim eminim oda çok üzüldü yine yılmadan artık bu son şansım dedim ve bahçecide son şansımı denicem martta şimdi adetimi bekliyorum 4 emriyo dondurulmuş deha kullanıyorum bakalım inşallah güzel sonuçlanırsa martın sonunda trasverim olur 42 yaşında inşallah hamile kalırım ve sizlerede umut olurum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın sadece dertleşmek istedim yazım uzun oldu inşallah burdaki herkes hamileyim diye yazar ben gördükçe çok mutlu oluyorum umut doluyo içim
merhaba arkadaşlar ne var neyok bakimmm!!!!!!!!!! kimsecikler yokmuş nerelerdeymiş everybody???? bende kafamda çok büyüttüğüm bir problemimi çözdüm. inşallah sonu iyi olur. yaklaşık 4 aydır filan meme başıma yakın bölgede bir kaşıntı ve batmayla başlayan bir yara olmuştu hafta sonu onunla ilgili meme cerrahına gittim ultrasona girdim ve drum bana egzama olduğunu söyledi inşallah geçecek ve bende rahatlayacağım ama öncesinde belirsizlik mahvetti beni çok korkuttu ... sizler neler yaptınız merak ettim
NAZENİN74,canım ben ve eşim de tam bir kayak tutkunuyuz,hatta eşim fanatik,en ufak bir kar yağsa dağlarda siz nerelere takılıyorsunuz?
ay keşke birlikte yapsaydık organizasyonu:), hafta sonu uludaga gittik , hava muhteşemdi inanamadık, aşağısı yağmur fırtına deli gibi, dağı görsen güneş ve hiç rüzgar yok,
özellikle 2. bölge maden dedikleri yer harika olmuş birde tek skipas yaptılarya uludağı işte en güzeli o olmuş, ayarlayalım valla canım ne güzel olurdu yaaa:)[/QU
canım ne güzel olur ya,stres atarız valla,eşim önümüzdeki hafta ılgaza gidiyor dört günlüğüne,beni de götürmek istiyor ama kararsızım,bakalım.Şu doktor işini halletmeden içim rahat etmeyecek.
Ya kızlar şu hapı alan kullanan var mı,faydası olur mu acaba,bilgi verirseniz sevinirim
merhaba arkadaşlar ne var neyok bakimmm!!!!!!!!!! kimsecikler yokmuş nerelerdeymiş everybody???? bende kafamda çok büyüttüğüm bir problemimi çözdüm. inşallah sonu iyi olur. yaklaşık 4 aydır filan meme başıma yakın bölgede bir kaşıntı ve batmayla başlayan bir yara olmuştu hafta sonu onunla ilgili meme cerrahına gittim ultrasona girdim ve drum bana egzama olduğunu söyledi inşallah geçecek ve bende rahatlayacağım ama öncesinde belirsizlik mahvetti beni çok korkuttu ... sizler neler yaptınız merak ettim
Gabrielle nerelerdesin canım ya,hiç sesin çıkmıyor
Bilmiyorum canım ya,içimde hiç istek yok,herşeyi boşverdim,çarşamba günü gideceğim doktora,sonuca göre karar veririm. şu ilacı alayım diyorum ama karar veremedim,hormon ilaçları omurilik sıvısını yükseltiyor benim acaba yan etkisi olur mu diye.Eşime söyledim o kesinlikle istemiyor.O kötü deneyimlerimizden ve yaşadıklarımızdan sonra korkuyor işte.Ben aslında herşeye rağmen denemek istiyorum ama ne bileyim.Tedavimi yürüten doktor o zaman hormon ilacı kullanmamı intihar olarak kabul etmişti ama ben yine de denedim.Allahıma şükür bir sorun olmadı ama bu olmayacağı anlamına da gelmiyor.Sitede görüyorum herkes bitkisel kürlerden bahsediyor,kullanıyor ben hiç birşey yapmadan elim kolum bağlı bekliyorum,kullanmak istiyorum ama bir taraftan da korkuyorum.Kısacası ne yapacağımı bilmiyorum.Herşeyin hayırlısı diye bekliyoruz bakalım.Martta gidip doktorla konuşunca belli olacak herşey.Görüşürüz kızlar,sevgiler,öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?