- 15 Haziran 2023
- 180
- -182
-
- Konu Sahibi muallimekiz
Onun kira ücretinin sizin kiranızı karşılaması gibi zorunluluk yok zaten. Kaç yıldır kiracınız?Kiracim piyasanin dörtte birine oturduğu için ben kendi kirami ödeyemiyorum.
Bu karşılıklı bir durum. Ben de ona ucuz barınma sağlamak zorunda değilim. Ona tercih hakkı sundum sadece. Asıl soru ihtari ne zaman çekeceğimOnun kira ücretinin sizin kiranızı karşılaması gibi zorunluluk yok zaten. Kaç yıldır kiracınız?
3 yıl olacakNe kadar süredir kiracınız?
Normal şartlarda benim evim ,oturduğum evin iki katı değerinde. Piyasa o kadar garabet oldu ki o benim yarı fiyatima oturuyor. Olması gereken o zaten. Tabi ki Tabi ki karsilamiyorsa cikmasini istemek hakkım.karsilasa bile yine de yari fiyatina oturacak ki derdim bu değil.kirami karsilamasi böylece onun da düzeni bozulmazOnun kira ücretinin sizin kiranızı karşılaması gibi zorunluluk yok zaten. Kaç yıldır kiracınız?
Soru bu değilNeden en başta kendi evinize taşinmadiniz
Sınavda olmadığınız için çalışmadığınız yerden çıkmış olamazSoru bu değil
O zaman burası da hukuki platform değil paranıza kıyın gidin bir avukata sorun. Yardım etmeye çalışan insanlara höthötlenmeyinSoru bu değil
Yani misal ev 20 bin piyasa değerinde sizin kiracı 5 bin ödüyor siz de 10 bin istiyorsunuz kendi kiranızı karşılamak için. Siz kendi evinize geçmek için mi ihtar çekeceksiniz yoksa çıksın diye mi?Normal şartlarda benim evim ,oturduğum evin iki katı değerinde. Piyasa o kadar garabet oldu ki o benim yarı fiyatima oturuyor. Olması gereken o zaten. Tabi ki Tabi ki karsilamiyorsa cikmasini istemek hakkım.karsilasa bile yine de yari fiyatina oturacak ki derdim bu değil.kirami karsilamasi böylece onun da düzeni bozulmaz
Size yardim etmeye çalışıyorlar gibi mi geldi?Hangi konuyu açtığım Sizi ilgilendirmez. Zira sizin ciftliginiz değil kararları siz vermiyorsunuz.Burası psikiyatri, tıp, aile danışmanlığı platformu da değil ama insanlar sıkıntılarına çare arıyorlar.benzer süreçten geçmiş insanlara ulasmaya çalışıyorlar. Siz de hothotlenmemeyi deneyebilirsiniz.O zaman burası da hukuki platform değil paranıza kıyın gidin bir avukata sorun. Yardım etmeye çalışan insanlara höthötlenmeyin
3 yıllık kiracınızı belli sebepler dışında çıkaramazsınız ki, belli sebepler arasında da sizin kiranızı ödeyememeniz yok sanıyorum ki3 yıl olacak
O çıkarsa zaten ben geçeceğim. Onu çıkarıp kendim geçmek.gerçekten dediğiniz fiyatlarda bu arada. Ben 10 bin veriyorum. Kiracim 5 bin. Evimin gercek degeri ise 20 bin. Yarısını ver ikimizin de düzeni bozulmasın dedim. Meslektaşım bir de kari koca. Maasimi biliyorlar.Anlayış bekledim ama yokYani misal ev 20 bin piyasa değerinde sizin kiracı 5 bin ödüyor siz de 10 bin istiyorsunuz kendi kiranızı karşılamak için. Siz kendi evinize geçmek için mi ihtar çekeceksiniz yoksa çıksın diye mi?
Kirada oldugum için Evime geçme sebebim var ama. O sadece bir teklifti.3 yıllık kiracınızı belli sebepler dışında çıkaramazsınız ki, belli sebepler arasında da sizin kiranızı ödeyememeniz yok sanıyorum ki
Ne sitesi ? Açılan konulara bak bakalım ne sitesiymis belli bir konsepti var mıymış?Burası hukuk sitesi değil. Arama motorundan rahatlıkla bulabilirsiniz... Kiracı Nasıl Çıkarılır? (Kiracı Tahliyesi) (2023)
Belli geçerli nedenler lazım 3 yıllık kiraciyi çıkartmanız için. Kendiniz mi yerleseceksiniz? Eğer cidden kendiniz yerleseceksiniz cikartirsiniz.O çıkarsa zaten ben geçeceğim. Onu çıkarıp kendim geçmek.gerçekten dediğiniz fiyatlarda bu arada. Ben 10 bin veriyorum. Kiracim 5 bin. Evimin gercek degeri ise 20 bin. Yarısını ver ikimizin de düzeni bozulmasın dedim. Meslektaşım bir de kari koca. Maasimi biliyorlar.Anlayış bekledim ama yok
Kendi evinize geçecekseniz çıkarabilirsiniz bildiğim kadarıyla ihtarı çekebilirsiniz şimdi daha iyi bilen biri varsa yazar tabi. Ama kiracıyı çıkarıp tekrar kiraya veremiyorsunuz 5 yıl dolmadan bilginiz olsun.O çıkarsa zaten ben geçeceğim. Onu çıkarıp kendim geçmek.gerçekten dediğiniz fiyatlarda bu arada. Ben 10 bin veriyorum. Kiracim 5 bin. Evimin gercek degeri ise 20 bin. Yarısını ver ikimizin de düzeni bozulmasın dedim. Meslektaşım bir de kari koca. Maasimi biliyorlar.Anlayış bekledim ama yok