Kira sözleşmesi hakkında

Kontratı okuyun yada avukata danışın bence. Ne olur ne olmaz.

Siz huzursuz oldunuz durmayıp çıkacaksınızdır ama en azından kışı geçirin, yazık çoluk çocuk kış günü taşınmak hiç kolay değil.
Kusura bakmasınlar ama tahliye taahhüdü olduğunu iddia eden iddiasını kanıtlamakla yükümlüdür, imzaladığınızı söyledikleri belgeyi size göstermek zorundalar, ne bilelim imza taklidi yapmadıklarını, her türlü kanunlar sizden yana.
Emlakçı 6 ayda bir komisyon alamaz, ev sahibi komisyonu vereceksiniz diye diretemez, versin mahkemeye o zaman, imzaladınız dediği belgenin örneğini de size atsınlar, imzanızı tanırsınız imzalamadığınıza eminseniz, davalık da olursanız imzanın incelenmesini isteyin.

Siz avukatla halledeceğiz demeye de devam edin, iş bilmez sanmış korkacağınızı düşünerek bastırmaya çalışmışlar, bu nedir ya Allah insaf versin, eyvallah enflasyon geçim sıkıntısı derken bazı ev sahipleri de mağdur oluyor ama bir kısmı da artık işin suyunu çıkardı fırsatçılık yapmaya başladılar, kiracılar ne yapsın her biri bir köşeye çadır mı kursun?
Karşılıklı iyi niyet de lazım insana.

Benim derdim de kışı geçirmek açıkçası, çocukların ikisi de buradaki okula gidiyorlar, çocuklar hem okullarını hem öğretmenlerini seviyorlar, kışın gününde hadi bakalım başka ev başka okul demek çok kötü etkileyecek. Emlakçı geri adım atmış, tamam kışı geçirin ama kontratı tekrar yapmakta ısrarcı ev sahibi diyormuş, kontratı tekrar yapmak ev sahibinin aleyhine aslında çünkü şimdi on yıl kuralı varken, tekrar yapınca yine bir on yıl kuralı olacak onun için. Ama neden bu denli ısrar ediyor kontrat için onu anlayamadım. Avukata tekrar sorup öyle halletmek daha iyi olacak galiba. Ama çok huzur kaçırdılar gerçekten.

Yine sizden komisyon alacaktır kısa süreli sözleşmedir bilemiyorum avukat ile ilerleyin
Komisyondan vazgeçtim yeterki kontratı imzalayın demiş eşime. Ben de altında bir şey arıyorum ister istemez. Paranoyak oldum bu konuda. Avukata sormadan imzalamayalım en iyisi, eşim de yoruldu imzalayalım gitsinler artık başımızdan derdinde. ama ben tedirgin oluyorum.

Tekrar kontrat imzalarsanız bence avukata götürüp inceletin ya da avukatla beraber gidip imzalayın, bu kadar direten insanlar kendi lehlerine maddeler eklemiş olabilirler, emlakçı kafa karıştırıp bir an önce imza almaya bakar, okuyamadan kim bilir neye imza attırmış olur.

Allah sizin de ev sebebiyle mağdur olan herkesin de yardımcısı olsun

Sadece ev kiralanırken ya da satın alınırken verilir o kadar ne münasebet ya. Kendini maaşlı çalışan yapmış utanmaz. Sözleşme yenilemenize bile gerek yok. Otomatik yenilenir. Asla vermeyin. Gerekirse avukat bir tanıdığınız hayırdır ? diye gözdağı versin.

Hayır asla kontrat imzalamayın ay versin mahkemeye sakın korkmayın. Asla sizi kira geciktirmediğiniz ödemediğiniz sürece kendi veya çocuğunun taşınacağını ispatlamadıgı sürece çıkaramaz ki diyelim onları yaptı yine yaza kadar asla bitmez aylar sürüyor

Yok artık çüş

Ev kiralarlar tahliye kağıdı imzaladım mecburen şart sanırım o olmadan ev kiraya verilmiyor. Emlakçı sorun olmaz dedi ama bilmiyorum

Ev kiralarlar tahliye kağıdı imzaladım mecburen şart sanırım o olmadan ev kiraya verilmiyor. Emlakçı sorun olmaz dedi ama bilmiyorum
Evet maalesef simdi imzalamayan yok ben de imzaladim ama bana da 5 sene de oturabilirsin dediler tabii temmuz'da ne olur cik derler mi bilmiyorum ben herseye hazirlikli yaklaşıyorum
Cik derlerse cikmak zorundayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…