- 20 Ağustos 2014
- 3.250
- 8.818
-
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
Onu ödedik geçen yıl girerken.simdi altı ayda bir ödemeniz gerekiyordu diyor.kontrati yenilememekle tehdit ediyor.hiç böyle bir şey duymamıştım yasal olduğunu sanmıyorum. Bir kira bedeli ev tutarken ödeniyor o kadar.
Ben de 1 ay kala diye biliyorum bizim is yerinde kendi de ev sahibi olan bir arkadas var o 6 ay onceden bir ihtar cekiyor sonra bi de 1 ay kala cekiyordu galiba ama tahliye taahhütnamesi var ve ona dayanarak ihtar cekiyorduEmlakci ev sahibinin komisyonunu siz yüklemiş sanırım. Sözleşmede yazıyor mu bilmiyorum yazılır mı araştırması gerekir. Tahliye konusunda ilk yıl 3 ay kala uzatilmayacagini bildirirlerse cikarabilirler diye kulağımda kalmis ama en doğrusu avukat desteği atlanan birsey olmasin
Ay daha neler ya. Hiç geri adım atmayın öyle şey olmaz.Onu ödedik geçen yıl girerken.simdi altı ayda bir ödemeniz gerekiyordu diyor.kontrati yenilememekle tehdit ediyor.
Tahliye taahhütnamesi imzalamadik.çok teşekkürler bilgi için.Kira sözleşmeleri yazılı olarak bir yıllık diye yapilir ama her sene ayri sozlesme hazırlanmaz bir sene dolunca otomatik olarak 1 sene süreli sözleşme süresiz sözleşmeye döner.
Ev sahibi sizi cikartmasi için ya elinde tahliye taahhütnamesi olmasi lazim ki ona dayanarak cikartma talebinde hukuken bulunabilir ya da ihtiyacı oldugunu kanitlamasi gerekir.
Boyle senelik emlakci bedeli vs yoktur.
Ben de 1 ay kala diye biliyorum bizim is yerinde kendi de ev sahibi olan bir arkadas var o 6 ay onceden bir ihtar cekiyor sonra bi de 1 ay kala cekiyordu galiba ama tahliye taahhütnamesi var ve ona dayanarak ihtar cekiyordu
Bir halt yapamaz muhatap olacak ev sahibinizOnu ödedik geçen yıl girerken.simdi altı ayda bir ödemeniz gerekiyordu diyor.kontrati yenilememekle tehdit ediyor.
Yazmıyordu biz okuduk iyice.bir kaç ay önce de yatırılan para için Kira yazmayın yatirirken demişti biz reddetmiştir.ona da kızdı sanırımEmlakci ev sahibinin komisyonunu siz yüklemiş sanırım. Sözleşmede yazıyor mu bilmiyorum yazılır mı araştırması gerekir. Tahliye konusunda ilk yıl 3 ay kala uzatilmayacagini bildirirlerse cikarabilirler diye kulağımda kalmis ama en doğrusu avukat desteği atlanan birsey olmasin
Emlakci ev sahibinden bir miktar ücret alır, evin takibini yaptığı için. Bunlar fazla uyanık çıkmış onu yüklemeye çalışıyor bence
Kontrat otomatik yenilenir diyin siz de.Onu ödedik geçen yıl girerken.simdi altı ayda bir ödemeniz gerekiyordu diyor.kontrati yenilememekle tehdit ediyor.
Gelmedi kontrat bu ay bitiyor.Bir halt yapamaz muhatap olacak ev sahibiniz
Kontratın dolmasına ne kadar var ihtar felan geldi mi ?
Kontrat otomatik yenilenir diyin siz de.
1 sene ne zaman doluyor?
Ayrica emlakci muhatabiniz degil artik kirayi ev sahibine göndermiyor musunuz?
Bu arada ben de emlakci aracılığıyla kiraladim bir sey oldugunda ona da danisiyorum ama bana gercekten cok destek.oldu parasını alip.kenara cekilmedi. Bayramda seyranda yazar eder
Gelmedi kontrat bu ay bitiyor.
O halde zırlasın dursun.Gelmedi kontrat bu ay bitiyor.