KİRA KONTRATI-EVDEN VAZGEÇME

Ev sahibi ile aynı binada oturmayın. Büyük bir yer ile emlak için görüşün. Sözleşme yapın. Adamı polise şikayet edin taciz etti diye. Paramı vermezsen rezil ederim diye daha da cazgırlık yapın. Çocuğu babasına verin imkanları daha iyiyse.

size bu evi bulup komisyon alan emlakçıdan başka ev bulmasını isteyin.
bari komisyonunuz tamamı yanmasın.
Bu emlakciyla çalışmam bir daha.baksana adamın bütün pislikleri o anlattım.hala o evi kiralamaya çalışıyor.insanlarin ilkeleri olacak.

Ev sahibi ile aynı binada oturmayın. Büyük bir yer ile emlak için görüşün. Sözleşme yapın. Adamı polise şikayet edin taciz etti diye. Paramı vermezsen rezil ederim diye daha da cazgırlık yapın. Çocuğu babasına verin imkanları daha iyiyse.
Polis istemiyorum.fiziksel bişi olmadı.kendimi rezil ettiğine kalırım ispatlayamam

Vermeyecek o parayı.cok net anladım.hatta orada oturan kırık dökük eşyaları için sen kırdın deyip depozito kesebilecek bir adam

İnsanlar sizi taciz ediyorsa siz de biraz dik durun, oturup hüngür hüngür ağlayacağınıza sokakta size laf atan adama haddini bildirin.

Kadınların bu "boşanmış madın olmak çok zor" deyip de boynunu büküp mağduriyete katlanmaları bundan garip bir zevk aldıklarını düşündürüyor bana. Başıma geldiğinde kaplan kesilip dönüp cevabını verdiğim hiçbir adam bana bir daha yaklaşamadı. Ezdirmeyin kendinizi, biraz dişiniz görünsün.

İnsanlar sizi taciz ediyorsa siz de biraz dik durun, oturup hüngür hüngür ağlayacağınıza sokakta size laf atan adama haddini bildirin.

Kadınların bu "boşanmış madın olmak çok zor" deyip de boynunu büküp mağduriyete katlanmaları bundan garip bir zevk aldıklarını düşündürüyor bana. Başıma geldiğinde kaplan kesilip dönüp cevabını verdiğim hiçbir adam bana bir daha yaklaşamadı. Ezdirmeyin kendinizi, biraz dişiniz görünsün.
Eskiden sokakta laf atanlar olurdu.incinmemistim.umrumda da olmamıştı.bu olayı neden taktım kafaya çünkü adamın evinde kendimi güvende hissetmedim.tehdit tam evimin yuvamin yakinindaydi.bu beni derinden etkiledi.caresiz hissettim.korunmasiz.orada kalsam gece uyuyamadım.tehdit evin yakinindaysa derinden yaralıyor.ama dışarda tek seferlik bir laf atma.insani o kadar uzmuyor.merdivenlerde karşılaşma korkusu ve eylemin sürekli olacağı korkusu güvenlik endişesi insanı hasta ediyor

Konu sahibi arkadaşımızin tüm konularına bakıp öyle yorum yapın demek isterdim ama arkadaşımız istisnasız on günde bir yeni üyelik aldığı için bunu yapmanız mümkün değil.Tüm konularına hakim olsanız psikolojik şiddete maruz kalanin aslında ona yardımcı olmak için günlerce dil döken ,önerilerde bulunan ,yol gösteren üyeler olduğunu gorurdunuz.Yorulduk,bıktık ve artık arkadaşın bu konuları "eğlenmek için " açtığına kanaat ettik diyebilirim
Anamnez Anamnez haklı olabilirsin ama bunun da çözümü basit K Kazen bu üye ilgili şüpheler var bakarmısın?
Kazene bu düşüncenizi yazın ev adresine kadar bulur vallahi.. Neticede öyle bile olsa sen söyle lütfen birine beceriksiz vs demek hak mı

Sağol da daha geçmedi.abonwliklerin kapatılması sozlesmeyi alacağım.

Yeni bir eve taşınacaksanız ,Aboneliklerin kapatılması ile uğraşmayın.. Hızlıca güvenilir bir ev belirleyin ve oraya nakil yaptırın.. Sözleşme diye bahsettiğiniz şey kira kontratı ise avukatın size bahsettiği yoldan ilerleyin.. Herhangi bir geri dönüş alırsanızda olumsuz manada Avukat ile ilerleyin.. O Dairede kalmayacaksanız nerede kalacaksınız şu an? B planınızı kurmanız gerekiyor.

Anamnez Anamnez haklı olabilirsin ama bunun da çözümü basit K Kazen bu üye ilgili şüpheler var bakarmısın?
Kazene bu düşüncenizi yazın ev adresine kadar bulur vallahi.. Neticede öyle bile olsa sen söyle lütfen birine beceriksiz vs demek hak mı
Evine kadar bulur ne alaka şimdi? Polisiye filmlerinden esinlenmenize gerek yok. Gereksiz duyar kasıyorsunuz, konularına hakim olmadığınızdan olabilir.
Konu sahibinin, bir kaç konu sonrasında aynı fikirde olabilecek misiniz merak ettim. Çok yanlış kararlar alıp, kendi düşüp kendi ağlıyor. Ve tek odak noktası para. Olan parası. Birikmiş parası var ve kendine macera arıyor sürekli. Siz yine de takip te kalın sonralarını da tabi üyeliği aynı kalırsa..

Yeni bir eve taşınacaksanız ,Aboneliklerin kapatılması ile uğraşmayın.. Hızlıca güvenilir bir ev belirleyin ve oraya nakil yaptırın.. Sözleşme diye bahsettiğiniz şey kira kontratı ise avukatın size bahsettiği yoldan ilerleyin.. Herhangi bir geri dönüş alırsanızda olumsuz manada Avukat ile ilerleyin.. O Dairede kalmayacaksanız nerede kalacaksınız şu an? B planınızı kurmanız gerekiyor.
Şu an eşyalı evdeyim.1250 kira.200 yol 300 yemek.1750 TL.

12 ay sözleşme ile 1050 olur dedi.

Sözleşmeyi karşılıklı yirttik.zaten beni rahatsız Edip kaçırmak içindi sanırım.gorsen beni siskonun tekiyim.ahim şahım güzelliğin yok.beni neylesinler.ben oyuna geldim ama bu bozuk zihniyetli lerle aynı yerde kalamazdim

Evine kadar bulur ne alaka şimdi? Polisiye filmlerinden esinlenmenize gerek yok. Gereksiz duyar kasıyorsunuz, konularına hakim olmadığınızdan olabilir.
Konu sahibinin, bir kaç konu sonrasında aynı fikirde olabilecek misiniz merak ettim. Çok yanlış kararlar alıp, kendi düşüp kendi ağlıyor. Ve tek odak noktası para. Olan parası. Birikmiş parası var ve kendine macera arıyor sürekli. Siz yine de takip te kalın sonralarını da tabi üyeliği aynı kalırsa..
Coktum resmen,yikigim.ne kadar kötü insanlar var.ayni zamanda benim 1200 lirami emeksiz yiyor.benim çoluk çocuğumun rızkını yiyor.ustune de sözel taciz yaşıyorum.dun gece hiç uyumadım.neyse ki bitti.midelerinde alev olsun o para.yiyemesinler.o evi ellerimle temizledim.milletin tuvalette sifona başladığı pisliginintemizledim.emeklerim.haram olsun

Tek odak noktası para deneyelim.1250 lira kirayi ödemekte. Çok zorlanıyorum.10000 maaşım olsa neyse

Abonelikleri kapamiyim da onu da mı kullansinlar

Tek odak noktası para deneyelim.1250 lira kirayi ödemekte. Çok zorlanıyorum.10000 maaşım olsa neyse
Hadi oradan !
Suan fellik fellik ev arıyorum ve 1500 'den aşagı ev yok.
Yine de güvenlikli ailece huzurla oturabilecegimiz bir alan olsun diye çabalıyorum.
1250 tl kirayı 10 bin maaş alan mı ödüyor sanıyorsun ?
Senin kiralardan haberin var mı ?
Nasıl değişik bi mentaliten var senin yaw.

X