KİRA KONTRATI-EVDEN VAZGEÇME

Bu kişi, bu anlattıklarını gerçekten yaşıyorsa ve aldığı kararlar, bakış açısı yazdıkları gibiyse, çocuk kurtarılmalı.
bir kere profilindeki sigara içen kadın resmini beğenmedim.bu bir, ikincisi yanlış bir ev shaibine denk geldim diye böyle yazamazsın bana

Benim aklima kocan ev sahibinin oğlunun iç çamaşırlarının sizin makinede yikandigini duydugunda tepki vermedi. Benim eşim kiyameti koparmisti onu birak ben zaten delirmiştim. Normal bir türk erkeğinin tepkisi zaten ağır olur siz gayet sakinsiniz valla helal olsun. Iyiki öyle ev sahibim yok Allah biliyo elimde kalırlardı

şu anki ev sahibimle görüştüm.1000 lira diyor.12 ay kontrat+çıkarsam alacakmış bütün kiraları.evin konumu çok uzak...diğer türlü 1250 ödüyorum.çok yüksek
Koca şehirde sadece bu iki ev mi var? Şimdiki eviniz ile Muhittin Bey'in evinden başka ev yok mu?

Benim aklima kocan ev sahibinin oğlunun iç çamaşırlarının sizin makinede yikandigini duydugunda tepki vermedi. Benim eşim kiyameti koparmisti onu birak ben zaten delirmiştim. Normal bir türk erkeğinin tepkisi zaten ağır olur siz gayet sakinsiniz valla helal olsun. Iyiki öyle ev sahibim yok Allah biliyo elimde kalırlardı
nasıl sakinim, hüngür hüngür ağladım.

bir kere profilindeki sigara içen kadın resmini beğenmedim.bu bir, ikincisi yanlış bir ev shaibine denk geldim diye böyle yazamazsın bana
Profil resmimi beğenmediniz mi? Sigarayı kendim içiyorum,profil resmim değil. O da para ondan beğenmemişsinizdir. Sizin kararlarınız yanlış, yolunuz yordamınız yanlış. Sadece ev sahibiniz değil.

Profil resmimi beğenmediniz mi? Sigarayı kendim içiyorum profil resmim değil. O da para ondan beğenmemişsinizdir. Sizin kararlarınız yanlış, yolunuz yordamınız yanlış. Sadece ev sahibiniz değil.
Sadece iyi niyetliyim.boşanmanın bu kadar soruna neden olacağını kestiremedim.böyle bir şey ne duydum ne yaşadım

sözlü taciz dediğin İ.Ü.'lü (bu önemli bir detay) 20 yaşındaki oğlanın senin eve taşıdıkları çamaşır makinasında donlarını (don da çok önemli bir detay atlet olsa sorun değilmiş) yıkaması mı?
nasıl sakinim, hüngür hüngür ağladım.
Aglayana kadsr gidip sikayet etsene evime girip böyle yaptilar diye. Sözlü taciz var diye

burada arazi koşullarından dolayı işyerime yakın bu mahallede pek ev yok..olduğunda zaten hemen tutulur.garip bir yer burası
O zaman ya Muhittin Bey ve donlu oğluna razı olacaksınız, ya 1.250 TL ödemeye. Başka alternatif yok.

3.500 TL maaş alıyorsunuz, birikmiş paranız var, kocanız nafaka veriyor, çocuğun kreşini ödemiyorsunuz. Biraz kemer sıkıp pekala yaşarsınız o parayla.

Olayi profil resmine bagladiysak dagilabiliriz. :KK53:
Bak isteyince tepki verebiliyorsun mesela Muhittin abi'ye selamlar.

Sadece iyi niyetliyim.boşanmanın bu kadar soruna neden olacağını kestiremedim.böyle bir şey ne duydum ne yaşadım
Ya gözünüzü seveyim, burada insanlar size sayfalarca yazıp dil döktü, anlattı. Nasıl kestiremediniz ne olacağını.
Gerçekten çok tuhaf bir kadınsınız.

Ya gözünüzü seveyim, burada insanlar size sayfalarca yazıp dil döktü, anlattı. Nasıl kestiremediniz ne olacağını.
Gerçekten çok tuhaf bir kadınsınız.
ben tahmin etmedim.çevremde bugüne kadar hiç görmedim...bnim başıma gelmez dedim...aklımın ucundan geçmedi bu kadarı yeminle

Ben, şuanda bunları tek başınıza yaşadığınızı bilsem inanın rahatlayacağım. Çocuğunuza ne yaşatıyorsunuz, farkında mısınız? Tüm konularınızın altındaki yorumlarınızda hüngür hüngür ağlıyorum, param aşağı, kocam yukarı.. Çocuğunuz ne durumda, nasıl bir psikolojide, ona nasıl bir rol modelsiniz aklım almıyor

O zaman ya Muhittin Bey ve donlu oğluna razı olacaksınız, ya 1.250 TL ödemeye. Başka alternatif yok.

3.500 TL maaş alıyorsunuz, birikmiş paranız var, kocanız nafaka veriyor, çocuğun kreşini ödemiyorsunuz. Biraz kemer sıkıp pekala yaşarsınız o parayla.
doğru...szöleşme yapmam artık...acayip bağlayıcı bişi.korktum açıkçası

Iyi hadi kazasiz belasiz kurtulmuşsunuz. Bir sonraki evinizde emlakçıyla baştan konuşun ev sahibiyle bu kadar muhatap olacaksanız sözleşme falan yapılmadan ev sahibini de görün. Belki hoşa gitmeyen elektriği sezersiniz. Ayrıca sizin evinizde çamaşır yıkamaları başlı başına abes de çocuk hususi sadece iç çamaşırı atmamıştır herhalde. Özel eşyalarım da var demek yerine belki boş bulundu saflığına geldi iç çamaşırı dedi. Size cinsel taciz amacinda bir pislik olmayabilir.

Ben, şuanda bunları tek başınıza yaşadığınızı bilsem inanın rahatlayacağım. Çocuğunuza ne yaşatıyorsunuz, farkında mısınız? Tüm konularınızın altındaki yorumlarınızda hüngür hüngür ağlıyorum, param aşağı, kocam yukarı.. Çocuğunuz ne durumda, nasıl bir psikolojide, ona nasıl bir rol modelsiniz aklım almıyor
çocuk okulunda idi, bu bir.bu hafta iziliydin bu iki.çocuğu okula verip ev işlerini hallettim.çocuğum şu anki evimizde kendi düzeninde.ağladım ama olay sonrası o kiralık evde ağladım.çocuğun yanında değil.çocuğumun bir şey yaşadığı yok.Sözel tacize uğradım diye beni aşağılayamazsınız.herkesin başına gelebilir.yapmayın etmeyin

X