- Konu Sahibi miss_deniz
- #21
Ayrica benim gorumcem kapali ve kinada acmisti ortusunu, topuzunj yaptirdi,abiyesini giydi. Gayet eglendik, ama isterseniz once mvlut, bitiminde eglence yaparsiniz. Karar sizin tabiki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayanlar arası olacağı kesin. Ama şöyle bi sorun daha var kına yakımı esnasında damat da gelmiyormuş ortama. O hep dışarıda kalıyormuş. Nasıl işmiş anlayamadım valla. Benim kınam mı olacak kv nin kınası mı olacak anlamış değilim
Sanırım daha gerçekçi bi yorum oldu. Elbette ki kv yi boşverme durumu olamaz. Üstelik birbirimizi çok seviyoruz. Ve gerçekten benim hevesim olabilir ama bu kv yi ya da diğerlerini es geçeceğim anlamına gelmez. Dediğiniz gibi sonradan ben bunun cefasını göreceksem asık suratla karşılanacaksam ne anladım ben eğlenerek yaptığım işten. Her iki tarafı da memnun etmek gerekHerkes akıl vermiş boşver kaynananı gelmezse gelmesin, kendi ailenin arasında yap diye. İyi de kınasını da kız kendi kendine yakmayacak herhalde veya anası, teyzesi, kuzeni yakmayacak. İlla ki erkek tarafından birisi yakacak. Hadi diyelim kendileri eğlendi kendileri yaktı. Bu kadar kapalı, geleneksel bir aileye gelin gidiyor bu kız, yarın birgün başına kakınç olmayacak mı? Biz gitmedik, kendi kendine yakmış kınasını demeyecekler mi? Bu konu laf, söz, dedikodu, ayıplama olarak geri dönmeyecek mi? Kimse kendini kandırmasın. Konu sahibi, sen de bir şekilde ortayı bul, kendi kendine kına yapılmaz. Dikkatli ol.
Kendi düğününe kimseyi müdahale ettirme. Saygı maygı da hikaye. Yıllar sonra aklında kayınvalideye saygın değil hayalini kurduğun düğünü yapamamanın burukluğu kalır. Ağırlığını koy, ezdirme kendiniDüğün konusu hep aklımı karıştırırdı. Mevlütlü olması açısından vs.. Ama şu kına meselesi kadar beni yıpratan bişi olmadı herhalde şu süreçte. Annem bile sen nasıl istersen dedi pes etti kadın. Kv deden tık yok hala mevlütlü kına diyor..
Kına da düğünde çok dert değil, bir kaç saatlik olaylar. Ama bu kaynananın sürekli benim dediğim olacak ısrarı, oğlunun da ondan yana çıkması sıkıntı. Yakın oturacaksanız ciddi tart bu durumu.Düğün konusu hep aklımı karıştırırdı. Mevlütlü olması açısından vs.. Ama şu kına meselesi kadar beni yıpratan bişi olmadı herhalde şu süreçte. Annem bile sen nasıl istersen dedi pes etti kadın. Kv deden tık yok hala mevlütlü kına diyor..
Valla benim düğünümde kayınvalidem oturdu öylece baktı, ne avucuma altın koydu, ne de kınamı yaktı. Biz kendi kendimize kına yaktık, avucuma altını da bir iş arkadaşımız koydu, biz ona teslim etmiştik. Kimse de önemsemedi. Üstelik benim kınam düğün salonunda ve karmaydı. Olur yani neden olmasın, ille de şöyle olur böyle olur demek yanlış bence. Önemli olan düğünü olacak kişiler mutlu olsun. Geri kalan herşey detayHerkes akıl vermiş boşver kaynananı gelmezse gelmesin, kendi ailenin arasında yap diye. İyi de kınasını da kız kendi kendine yakmayacak herhalde veya anası, teyzesi, kuzeni yakmayacak. İlla ki erkek tarafından birisi yakacak. Hadi diyelim kendileri eğlendi kendileri yaktı. Bu kadar kapalı, geleneksel bir aileye gelin gidiyor bu kız, yarın birgün başına kakınç olmayacak mı? Biz gitmedik, kendi kendine yakmış kınasını demeyecekler mi? Bu konu laf, söz, dedikodu, ayıplama olarak geri dönmeyecek mi? Kimse kendini kandırmasın. Konu sahibi, sen de bir şekilde ortayı bul, kendi kendine kına yapılmaz. Dikkatli ol.