- 12 Mart 2017
- 113
- 52
- 18
- 29
- Konu Sahibi Balparmak95
-
Nişanda takılan parayı istedi yemek verdim bahanesiyle ama yemek için alınan herşeyin parasını ben ödedim bende bir kuruş vermem dedim onu bile yüzüme vurdu babamannen dugun istiyor taki gelsin diye,gelen takilarida gasp edecek dgunude sana odetecek tabiki
çok degisik bi annen varmis ne desem bilemedim
Gitmeyi hiç istemiyorum zaten ama eşimin ve benim beraber yaptığımız çeyizim orda onları aldım diye hiçbirşey almadım evime onları vermiyor kadınO zaman Şırnak taki kutlama için birinden rica edin, dağıtsın davetiyeleri. Siz yine hiç gitmeyin. Gelen gelir...
Hatta anneniz gelmese daha bile iyi olur, nişanda böyle yaptıysa hayal edemedim yapabileceklerini..
Yok saymaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok..
bence sen bi sure bi sene falan ailenle gorusmeNişanda takılan parayı istedi yemek verdim bahanesiyle ama yemek için alınan herşeyin parasını ben ödedim bende bir kuruş vermem dedim onu bile yüzüme vurdu babam
gidip eve kavga etsen vermezmiGitmeyi hiç istemiyorum zaten ama eşimin ve benim beraber yaptığımız çeyizim orda onları aldım diye hiçbirşey almadım evime onları vermiyor kadın
Bizim orda nikah kıydığımı pek bilen Yok ve ben Mevlüt okutmak istememin tek sebebi annemin bunu dayatması. Çünkü nişanda insanları evden kovmaktan beter etti kaynanam biraz ona benzeşe kavga çıkacaktı o kadar gergin bir ortamdı ve bu şekilde olsun istemiyorum yine benim içim güzel olmayacak birşeyi sırf inşalar tatmin olsun diye yapamam
Abiniz, ablanız, kardeşiniz, yardım edebilecek kimse yok mu?Gitmeyi hiç istemiyorum zaten ama eşimin ve benim beraber yaptığımız çeyizim orda onları aldım diye hiçbirşey almadım evime onları vermiyor kadın
Kavga etmek istemiyorum çünkü annem bel altı vuruyor bende saldırganlaşıyorum katil olurum nişanda aynısı yaptı ittim bende odadan çık diye beni dövmeye kalktı kendimi zor tuttumgidip eve kavga etsen vermezmi
İnan'ın hiç kimsem Yok en büyük benim benden küçük olanda annemin dediğini yapmadım diye sıra sıra hakaret dolu mesajlar dizdi banaAbiniz, ablanız, kardeşiniz, yardım edebilecek kimse yok mu?
Ben zaten annemle yıllarca konuşmasam belki özlerim o derece kopuk bağlarımız babama daha düşkünüm son birkaç yıldır ama oda beni çok üzdübence sen bi sure bi sene falan ailenle gorusme
bu konu unutulsun sonra aarsin konusurlaryada çikari olunca onlar seni arar
bi aile için bunun kolay kolay demem ama seninkilerin yoklugu sana hediye gibi oalcak
Kaybınız ne kadar olur bilmiyorum ama sanırım ben olsam gitmezdim çeyiz için...İnan'ın hiç kimsem Yok en büyük benim benden küçük olanda annemin dediğini yapmadım diye sıra sıra hakaret dolu mesajlar dizdi bana
Biz eşimle aynı evdeyiz zaten şuaneşinde iyi dayanıyo valla sen artık benim karımsın diyip kolundan tutup eve getirmemiş hala ve sen eşini evliliğini kendi anne babana ezdiriyosun şuan al eşyalarını git zaten evlisin bide senin eşinin annesi bunları sana yapsa emin ol çoktan bırakırdın kocayıda al eşyalarını git
e daha ne o zaman boşver ailenin dediklerini kınaya ne gerek var ki boş masrafBiz eşimle aynı evdeyiz zaten şuan
böyle anneye müstahak olurdu polisle eve gitmek diye şeetmiştim benzaten evlisiniz 4 aydır berbaer yaşıyosunuz. bu hiç olmamış gibi ailenin evinden telli duvaklı çıkıp kız almamı olur. çok komik olur bu. kına daha mantıklı onuda istemiyosun. anneni dinleyip yapsan, yarın bi gün başka bişey için rezillik çıkarır. annenle görüşmeyi kesmen en sağlıklısı en huzurlusu. yukarda biri demiş eve polisle git çeyizlerini al diye, oda ayrı bi rezllik olur. ama son olur bida görüşmezsin.
burdaki insanlar nerden bilsin evlendiğini diyomuş. nikah cüzdanının fotokopisini falan ver annene herkese göstersinzaten 4 aydır birlikte yaşadığınıza göre duyulmaması mümkünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?