- 12 Mart 2017
- 113
- 52
- 18
- 29
- Konu Sahibi Balparmak95
-
Ya bize kalsa biz zaten sadece eşimin memleketinde bir kutlama tarzı birşey ile yetiniriz ama benim annem felaket bir kadın babam küfür etti bana düğün yapmazsan benim senin gibi kızım Yok dedi. Annem kaçan kızlar bile düğün yapıyor bizi sadece utandırıyorsun dedi. Eşime o düğün olmasa onu sana kadın yapmam gibi rezalet cümleler kurdu . Mideme kramplar giriyor resmen istemiyorum diye avaz avaz bağırdım telefonda ... ama anlamıyorlar
Hayır eşimin ailesi Şırnak'ta benim Bayburt'ta sadece bi görümcem var İstanbul'da oda siz nasıl yapıyorsunuz falan diyip gelmedi . Bizde evde birkaç arkadaş ile yaptık bir hafta sonra da evlilik sebebi ile istifa ettim bendeNikah yaptığınızda kimseyi cagirmadiniz mi ?
Ben aileme anlatamıyorum bunu . Bizi utandırdın diyorlar nikah kıyıp aynı eve yerleştim düğünsüz törensizZaten evlisiniz su an, ne kiz almasi ki bu? Alin bavulunuzu gidin evinize esiniz de gelsin. Merasime gerek yok damadin babasi komadayken. Kizi hatali davrandiysa o sizi baglamaz
Hayır eşimin ailesi Şırnak'ta benim Bayburt'ta sadece bi görümcem var İstanbul'da oda siz nasıl yapıyorsunuz falan diyip gelmedi . Bizde evde birkaç arkadaş ile yaptık bir hafta sonra da evlilik sebebi ile istifa ettim bende
Ben takmıyorum ama annem kayınvalideme ve eşime çok saygısızca cümleler kuruyor kaldıramıyorum mahcup oluyorum .Ben kına gecesi yapmadım, kv beni sinir etmişti hevesim de yoktu zaten ezelden beri kına gecesine
Kafana takma bence
Aldirmayin. Kocaman kadinsiniz, dugun yapip yapmamak sizin kararinizBen aileme anlatamıyorum bunu . Bizi utandırdın diyorlar nikah kıyıp aynı eve yerleştim düğünsüz törensiz
Annem diyor buradaki insanlar nerden bilecek evlendiğini bende dedim istersen Şırnak'taki düğün için davetiye göndereyim gelmek çok istiyorlarsa gelsinler . Sen rezilsin diyor banaİyi de düğün yapacaksan yap
Al davetiyeyi dağıt el aleme
Gelin alma nedir ki yani kına da yapmayacaksan o şehirde bir şeye gerek yok
İnan'ın dik durmak çok zor alıyor . Çeyizim için kendi paramla aldığım şeyleri bile vermiyor kadın eşime söyleyemiyorum annemin vermediğini hakkederiz diyorum üstelik onunda para verip aldığı birçok şey var evlendiğimizde kullanırız diye ama annem resmen gasp ettiAldirmayin. Kocaman kadinsiniz, dugun yapip yapmamak sizin karariniz
kaç yaşındasın? git al eşyalarını ve bizim kararımız budur de. yolladığın parayı yerken iyi kendi kararını verirken kötü yok ya..İnan'ın dik durmak çok zor alıyor . Çeyizim için kendi paramla aldığım şeyleri bile vermiyor kadın eşime söyleyemiyorum annemin vermediğini hakkederiz diyorum üstelik onunda para verip aldığı birçok şey var evlendiğimizde kullanırız diye ama annem resmen gasp etti
Annem diyor buradaki insanlar nerden bilecek evlendiğini bende dedim istersen Şırnak'taki düğün için davetiye göndereyim gelmek çok istiyorlarsa gelsinler . Sen rezilsin diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?