Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇankırıliNisanlinin memleketi neresi aslen yani?
Kınayı haftasonuna getirip 6 da başlatma şansın varsa durumu kurtarırsın gibi geldi bana , haftasonu insanlar 6 da gelebilir rahat rahat yetişir herkes sankihazır konusu açılmışken ben de sorayım.
biz salon tutmak istiyorduk, erkek tarafı dedi ki "en geç 7 gibi gelir gideriz"
salon tutsak 7 gibi zaten daha kına başlamamış olur. erkek tarafının çok erken gelip gitmesi olmaz. evde yapsak, ev zaten dolu olacak, başka gelmek isteyenler de var, bi de erkek evi gelince imkan yok sığmaz.
kına için kaçta gelineceğini kim belirler? bi geleneği var mıdır bunun?
Kınayı haftasonuna getirip 6 da başlatma şansın varsa durumu kurtarırsın gibi geldi bana , haftasonu insanlar 6 da gelebilir rahat rahat yetişir herkes sanki
Saati kız tarafı belirler tüm organizasyonu kız tarafı yaptığı için .. Sadece erkek tarafı çerez kına vs getirir o da getirirse ..bizim çevreden kimse 6da başlayan kınaya gelmez. benim sormak istediğim saati biz mi veriyoruz onlar mı?
Saati kız tarafı belirler tüm organizasyonu kız tarafı yaptığı için .. Sadece erkek tarafı çerez kına vs getirir o da getirirse ..