Yani baya baya pıhtılaşma sorunu cidden nesi hafif kan laboratuvara inene kadar pıhtılaşmış doktorlar bazı şeyleri bence çok önemsemiyorlar o yüzden iş bize düşüyor çoğu zaman bu çok önemli bişey değil denilen şeyler ileriki zamanlarda daha başka sorunlara sebep oluyor ufakta olsa bi sıkıntı varsa üzerine gidilmeli ben bu konuda çok takıntılıyımAynen bazı doktorlar veriyor önlem amaçlı ben kullandım 4cü düşükte ona rağmen düştü 2 genimde heterozigot var hafif pıhtılaşma sayıyorlar ama düşükte hastaneye yattım odada kan aldılar -2ci kata tüp gidene kadar pıhtılaşmış kan tekrar gelip aldılar anlamadım hafif nasıl
Hadi InşAllah iyi değerlenir.Kızlar ameliyattan sonra ilkkez yumurtlama görmeye başladım yarın en geç pazartesi olcak gibi inşallah
Yarın da test yapcam inşallah pik görürüm değerlendircez inşallahHadi InşAllah iyi değerlenir.
Aynen öyle riske atmaya gerek yokYani baya baya pıhtılaşma sorunu cidden nesi hafif kan laboratuvara inene kadar pıhtılaşmış doktorlar bazı şeyleri bence çok önemsemiyorlar o yüzden iş bize düşüyor çoğu zaman bu çok önemli bişey değil denilen şeyler ileriki zamanlarda daha başka sorunlara sebep oluyor ufakta olsa bi sıkıntı varsa üzerine gidilmeli ben bu konuda çok takıntılıyım
benim 7 gun surmustu 10 gunu gecen kanamalar normal degil diye biliyorumKızlar salı günü düşük yapmaya başladım yalnız 10 gündür devam eden kanamam var doktor önümzde ki hafta gel dedi ama kanamanın bu kadar uzun sürmesi korkutmaya başladı beni bu durumu yaşayan varmı
Benim 2 ay sürdü en sonunda kürtaj oldumKızlar salı günü düşük yapmaya başladım yalnız 10 gündür devam eden kanamam var doktor önümzde ki hafta gel dedi ama kanamanın bu kadar uzun sürmesi korkutmaya başladı beni bu durumu yaşayan varmı
benim 15 gün sürdü şimdide adet olamıyorum diye ilaç kullanıyorumKızlar salı günü düşük yapmaya başladım yalnız 10 gündür devam eden kanamam var doktor önümzde ki hafta gel dedi ama kanamanın bu kadar uzun sürmesi korkutmaya başladı beni bu durumu yaşayan varmı
Selam bizde ailecek film izliyoruz pazartesi diyete başlıcam tatlı düşkünlüğü bendede var seninki aşerme olmasınKızlar naber eşim bugün nöbetçi evde çok sıkıldımkoltukta uyuyakalmışım gözümü tatlı diye açtım kalktım tatlı yaptım bu gidişle 500 kilo Olcaz galiba şu korona yüzünden ☹
keske bende biraz kilo alsam canim biseyler cekseKızlar naber eşim bugün nöbetçi evde çok sıkıldımkoltukta uyuyakalmışım gözümü tatlı diye açtım kalktım tatlı yaptım bu gidişle 500 kilo Olcaz galiba şu korona yüzünden ☹
Ay deme öyleeSelam bizde ailecek film izliyoruz pazartesi diyete başlıcam tatlı düşkünlüğü bendede var seninki aşerme olmasın
Ya boşver kilo alıp napcan kuzu ne güzel iştekeske bende biraz kilo alsam canim biseyler cekse
Ay deme öyleeaşerme falan pek inanmıyorum da canım bu ara aşırı tatlı ve ekşi çekiyor dün gece yarım kavanoz salatalık turşusu yedim uykudan tatlıııı diye uyanıyorum kendime mukayyet olamıyorum
hayalim ay cok kilo aldim diyete spora basliyorum diyebilmekYa boşver kilo alıp napcan kuzu ne güzel işte
Kürtaj nasıl bişey kiBenim 2 ay sürdü en sonunda kürtaj oldumyoğunsa kanama hemen pzt git müdehale etsinler çok geçmiş olsun.. Tek iyi sey söyleyim üstüne hemen hamile kalıyosun
Sonunda kendiliğinden düştü demi birde neden adet olamadın doktor ne dedi normal miymişr
benim 15 gün sürdü şimdide adet olamıyorum diye ilaç kullanıyorum
Doktor salı günü için gel demişti ama pazartesi gideyim mi acabaBenim 2 ay sürdü en sonunda kürtaj oldumyoğunsa kanama hemen pzt git müdehale etsinler çok geçmiş olsun.. Tek iyi sey söyleyim üstüne hemen hamile kalıyosun
Evet benim 4.cü kez oldu doktor müdahale etmedi regl için doktor bişey demedi diğerlerinde böyle olmamıştı ama betahcg en çok bunda arttı 800 e kadar çıktı diğerlerinde böyle yükselmedi sağ tarafımda kist oluşmuş rahmin şuan ince dedi adet yakın zamanda görünmüyor dedi 40 günü geçti doğum kontrol hapı verdi doktor 21 gün kullan dedi sonra adet olursun dedi bana bide macun aldım naturellen diye onu kullanıyorum sabah akşam kısmet artık düzene girsin inşallah öyşe tekrar denicemSonunda kendiliğinden düştü demi birde neden adet olamadın doktor ne dedi normal miymiş