Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani baya baya pıhtılaşma sorunu cidden nesi hafif kan laboratuvara inene kadar pıhtılaşmış doktorlar bazı şeyleri bence çok önemsemiyorlar o yüzden iş bize düşüyor çoğu zaman bu çok önemli bişey değil denilen şeyler ileriki zamanlarda daha başka sorunlara sebep oluyor ufakta olsa bi sıkıntı varsa üzerine gidilmeli ben bu konuda çok takıntılıyım

Kızlar ameliyattan sonra ilkkez yumurtlama görmeye başladım yarın en geç pazartesi olcak gibi inşallah

Eklentiler

• IMG_20200404_135042.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 16
Aynen öyle riske atmaya gerek yok

Kızlar salı günü düşük yapmaya başladım yalnız 10 gündür devam eden kanamam var doktor önümzde ki hafta gel dedi ama kanamanın bu kadar uzun sürmesi korkutmaya başladı beni bu durumu yaşayan varmı

benim 7 gun surmustu 10 gunu gecen kanamalar normal degil diye biliyorum

Benim 2 ay sürdü en sonunda kürtaj oldum yoğunsa kanama hemen pzt git müdehale etsinler çok geçmiş olsun.. Tek iyi sey söyleyim üstüne hemen hamile kalıyosun

r
benim 15 gün sürdü şimdide adet olamıyorum diye ilaç kullanıyorum

Kızlar naber eşim bugün nöbetçi evde çok sıkıldım koltukta uyuyakalmışım gözümü tatlı diye açtım kalktım tatlı yaptım bu gidişle 500 kilo Olcaz galiba şu korona yüzünden

Selam bizde ailecek film izliyoruz pazartesi diyete başlıcam tatlı düşkünlüğü bendede var seninki aşerme olmasın

keske bende biraz kilo alsam canim biseyler cekse

Selam bizde ailecek film izliyoruz pazartesi diyete başlıcam tatlı düşkünlüğü bendede var seninki aşerme olmasın
Ay deme öylee aşerme falan pek inanmıyorum da canım bu ara aşırı tatlı ve ekşi çekiyor dün gece yarım kavanoz salatalık turşusu yedim uykudan tatlıııı diye uyanıyorum kendime mukayyet olamıyorum

Sonunda kendiliğinden düştü demi birde neden adet olamadın doktor ne dedi normal miymiş
Evet benim 4.cü kez oldu doktor müdahale etmedi regl için doktor bişey demedi diğerlerinde böyle olmamıştı ama betahcg en çok bunda arttı 800 e kadar çıktı diğerlerinde böyle yükselmedi sağ tarafımda kist oluşmuş rahmin şuan ince dedi adet yakın zamanda görünmüyor dedi 40 günü geçti doğum kontrol hapı verdi doktor 21 gün kullan dedi sonra adet olursun dedi bana bide macun aldım naturellen diye onu kullanıyorum sabah akşam kısmet artık düzene girsin inşallah öyşe tekrar denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…