Slm canım bende bi programa takıldım kalabalık aile diye YouTube dan izliyorum çiftin 1 kızı vardı çocukları olmuyordu sonra tedavi ile hamile kaldı 5 iz bebeğe 5 i de kız doğdu 5 tane minik kız izlemesi çok eğlenceli tavsiye ederimKızlarrrrr napıyosunuz darlandım artık çıksak çalışsak 21.günüm evde ölcem sıkıntıdan okuayacak kitap kalmadı
10 Nisan kuzumGelmeyesice reglin ne zaman ki bacım.
Bi yandan çok korkuyorum hamileysem kendimi şu dönemde nasıl korucam diyeRegl değildir umarım
Olabilir valla yarın bakayım 13 tane kitap okudum karantina sonunda bardak altı gözlüklerim olacK bu gidişleSlm canım bende bi programa takıldım kalabalık aile diye YouTube dan izliyorum çiftin 1 kızı vardı çocukları olmuyordu sonra tedavi ile hamile kaldı 5 iz bebeğe 5 i de kız doğdu 5 tane minik kız izlemesi çok eğlenceli tavsiye ederim
Ayy kıyamam yaa benim de 8 yada 9. Yorganın altına saklansak belki gelip bulamaz geri gider hıı10 Nisan kuzum
Kahverengi akıntı durdu mu korursun bol bol c vitamini al meyveler dışarı çıkarken maske eldiven kullan inşallah bişey olmazBi yandan çok korkuyorum hamileysem kendimi şu dönemde nasıl korucam diye
Hahahah keşkeeeeAyy kıyamam yaa benim de 8 yada 9. Yorganın altına saklansak belki gelip bulamaz geri gider hıı
Bugün yok kuzum akıntı 3 gün kadar oldu bitti ben de öyle düşünüyorum da eşim beni çok panik ettiriyorKahverengi akıntı durdu mu korursun bol bol c vitamini al meyveler dışarı çıkarken maske eldiven kullan inşallah bişey olmaz
Bir hafta önce yerleşme kanaması olmuş sende benceBugün yok kuzum akıntı 3 gün kadar oldu bitti ben de öyle düşünüyorum da eşim beni çok panik ettiriyor
Yerleşme kanaması 1 hafta önce gelir mi ki ben reglden 2 3 gün önce oluyo diye biliyorum canımBir hafta önce yerleşme kanaması olmuş sende bencesüper korkma sen önlemini al takdir allaha kalmış
Bir hafta önce olabiliyor bebek rahme nezaman ulaşıp yerleşirse onunla ilgiliYerleşme kanaması 1 hafta önce gelir mi ki ben reglden 2 3 gün önce oluyo diye biliyorum canım
Bakalım kuzum ne olacak reglim gecikirse yaparım test ben de şüphelenmeye başladımBir hafta önce olabiliyor bebek rahme nezaman ulaşıp yerleşirse onunla ilgili
Günlük folic asit 400 mq 5 mg içinde 5000mg var oda çok kullanımda vücutta fazlalık yapıyor. Folic 1 kullansan daha iyiKuzum günlük folik asit kaç mg almak yeterli ben folbiol kullanıyorum 5 mg çok mu fazlaManukabal
Seninki baya fazlaymış ben osende 2m kullanıyorum 0.4mg metil folat 0.1 mg oranında b12 varKuzum günlük folik asit kaç mg almak yeterli ben folbiol kullanıyorum 5 mg çok mu fazlaManukabal
Anladım canım bu kutu bitince ona geçeyim bunu 1 gün içip 1 gün içmesem olur muGünlük folic asit 400 mq 5 mg içinde 5000mg var oda çok kullanımda vücutta fazlalık yapıyor. Folic 1 kullansan daha iyi✔
Olabilir öyle kullan. Sıkıntı yaşamazsın ama her gün kullanımda o ilacında kıllanma yaptığını biliyorumAnladım canım bu kutu bitince ona geçeyim bunu 1 gün içip 1 gün içmesem olur mu
Bana da yerleşme kanaması gibi gelmiyor Korunmasız ilişkinin üzerinden 15 gün kadar geçti bu gelen leke de 13.14 ve 15. Güne tekabül ediyorYerleşme kanaması olmak zorunda değil olanda 3 gün önce geldiği gibi 6.haftadada gelen oluyorminseo