Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çıkmayabilir henüz tecrübe kazandım 😆 idrarda çıkması için enaz betahcg nin 50 üstüne çıkması gerekiyormuş en son kinde ben yaptığımda negatif görünüyordu kanda baktırdığımda 22 çıkmıştı
Ben de reglin 5 gün gecikmesini bekleyeceğim

IMG_20200403_225147.jpg
kizlar sizce var mı? Yarım saat sonra böyleydi.markasi oncomed.

Canım peki bu kanda pıhtılaşma olup olmadığı normal kan sayımı testi ile oluyor mu? Eğer gebelik durumum olursa buna da baktırmak istiyorum ben
Günaydın canım maalesef kan pıhtılaşması na tek genetik bölümleri bakıyor ama baktırsan iyi olur önlem için

Günaydın canım maalesef kan pıhtılaşması na tek genetik bölümleri bakıyor ama baktırsan iyi olur önlem için
Hamile kaldığımda doktor ile görüşeceğim ya beni yönlendirsin ya da önlem amaçlı ilaç versin diye anne karnındaki bebek ölümlerinin çoğu pıhtılaşma yüzünden oluyormuş bebeğe kan gitmediği için bu stresle yaşayamam😕

Kızlar aklıma ne geldi, aranızda bilen var mı? olacak bebeklerin cinsiyet tahmini için yapılan bişey tabi eğlence amaçlı bu halk arasında yapılan bişi ama enteresan bizim denediğimiz kim varsa tuttu 😂 bir zincirin ya da saç telimizin ucuna alyansımızı kolye ucu gibi takıyoruz sol avcumuzu Dua eder gibi ama düz şekilde açıyoruz diğer elimiz ile zinciri tutuyoruz alyansı avcumuzun yan tarafına 3 kere vurup avcumuzun ortasında sabit tutuyoruz havada eğer alyans yuvarlak çizerse kız ileri geri çizgi çizerse erkek demek oluyor 2. Ve 3. Çocuk için aynı şekilde devam ediyoruz durana kadar. Evde canı sıkılanlar denesin hadi😂 ben yaptım 1.si kız 2.si erkek çıktı 3. De durdu😂

Kızlar aklıma ne geldi, aranızda bilen var mı? olacak bebeklerin cinsiyet tahmini için yapılan bişey tabi eğlence amaçlı bu halk arasında yapılan bişi ama enteresan bizim denediğimiz kim varsa tuttu 😂 bir zincirin ya da saç telimizin ucuna alyansımızı kolye ucu gibi takıyoruz sol avcumuzu Dua eder gibi ama düz şekilde açıyoruz diğer elimiz ile zinciri tutuyoruz alyansı avcumuzun yan tarafına 3 kere vurup avcumuzun ortasında sabit tutuyoruz havada eğer alyans yuvarlak çizerse kız ileri geri çizgi çizerse erkek demek oluyor 2. Ve 3. Çocuk için aynı şekilde devam ediyoruz durana kadar. Evde canı sıkılanlar denesin hadi😂 ben yaptım 1.si kız 2.si erkek çıktı 3. De durdu😂
Evet onu bende biliyorum arkadaşım yaptı ve tuttu şu temizlik vs işlerim bitsin bende deneyim 🥰🥰 benim 2 ye kadar vaktim olmayabilir malum yaş 38 🙈🙈😂😂

Hamile kaldığımda doktor ile görüşeceğim ya beni yönlendirsin ya da önlem amaçlı ilaç versin diye anne karnındaki bebek ölümlerinin çoğu pıhtılaşma yüzünden oluyormuş bebeğe kan gitmediği için bu stresle yaşayamam😕
Aynen bazı doktorlar veriyor önlem amaçlı ben kullandım 4cü düşükte ona rağmen düştü 2 genimde heterozigot var hafif pıhtılaşma sayıyorlar ama düşükte hastaneye yattım odada kan aldılar -2ci kata tüp gidene kadar pıhtılaşmış kan tekrar gelip aldılar anlamadım hafif nasıl

X