Aman allahımOlabilir öyle kullan. Sıkıntı yaşamazsın ama her gün kullanımda o ilacında kıllanma yaptığını biliyorum ✔
Çıkmayabilir henüz tecrübe kazandımPeki bu yerleşme kanaması ise idrarda çıkar mı?Deryakckn
Ben de reglin 5 gün gecikmesini bekleyeceğimÇıkmayabilir henüz tecrübe kazandımidrarda çıkması için enaz betahcg nin 50 üstüne çıkması gerekiyormuş en son kinde ben yaptığımda negatif görünüyordu kanda baktırdığımda 22 çıkmıştı
Sağlık sorunun olmazsa bencede bekleBen de reglin 5 gün gecikmesini bekleyeceğim
Aynen canım acele etmeyeceğim asprini kullanmaya devam ediyorum inşallah işe yarıyordur o daSağlık sorunun olmazsa bencede bekle
Evet onu kullanman iyi olur kan akışı için kadın doğumcu banada verdiAynen canım acele etmeyeceğim asprini kullanmaya devam ediyorum inşallah işe yarıyordur o da
Canım peki bu kanda pıhtılaşma olup olmadığı normal kan sayımı testi ile oluyor mu? Eğer gebelik durumum olursa buna da baktırmak istiyorum benEvet onu kullanman iyi olur kan akışı için kadın doğumcu banada verdi
Hayalet çizgi görünüyor canım ama ilk 5 dakikada çizgi çıkması önemli çünkü belli bi süre sonra kuruma çizgisi oluşabiliyor 2-3 gün sonra testi tekrarlaEki Görüntüle 2614030 kizlar sizce var mı? Yarım saat sonra böyleydi.markasi oncomed.
Tmm teşekkürlerHayalet çizgi görünüyor canım ama ilk 5 dakikada çizgi çıkması önemli çünkü belli bi süre sonra kuruma çizgisi oluşabiliyor 2-3 gün sonra testi tekrarla
Bende oncomed kullanırım genelde beta 30 iken benim göstermişti hayalet çizgi ama 10dk içinde belirdi sabah ilk idrarında tekrarla benceEki Görüntüle 2614030 kizlar sizce var mı? Yarım saat sonra böyleydi.markasi oncomed.
Bı kaç gün bekleyip yapayım çok teşekkürlerBende oncomed kullanırım genelde beta 30 iken benim göstermişti hayalet çizgi ama 10dk içinde belirdi sabah ilk idrarında tekrarla bence
Günaydın canım maalesef kan pıhtılaşması na tek genetik bölümleri bakıyor ama baktırsan iyi olur önlem içinCanım peki bu kanda pıhtılaşma olup olmadığı normal kan sayımı testi ile oluyor mu? Eğer gebelik durumum olursa buna da baktırmak istiyorum ben
Hamile kaldığımda doktor ile görüşeceğim ya beni yönlendirsin ya da önlem amaçlı ilaç versin diye anne karnındaki bebek ölümlerinin çoğu pıhtılaşma yüzünden oluyormuş bebeğe kan gitmediği için bu stresle yaşayamamGünaydın canım maalesef kan pıhtılaşması na tek genetik bölümleri bakıyor ama baktırsan iyi olur önlem için
Günaydın canımGünaydın kızlarrrrtotem yapalım hepimizin bebişi için ✔
Evet onu bende biliyorum arkadaşım yaptı ve tuttu şu temizlik vs işlerim bitsin bende deneyimKızlar aklıma ne geldi, aranızda bilen var mı? olacak bebeklerin cinsiyet tahmini için yapılan bişey tabi eğlence amaçlı bu halk arasında yapılan bişi ama enteresan bizim denediğimiz kim varsa tuttubir zincirin ya da saç telimizin ucuna alyansımızı kolye ucu gibi takıyoruz sol avcumuzu Dua eder gibi ama düz şekilde açıyoruz diğer elimiz ile zinciri tutuyoruz alyansı avcumuzun yan tarafına 3 kere vurup avcumuzun ortasında sabit tutuyoruz havada eğer alyans yuvarlak çizerse kız ileri geri çizgi çizerse erkek demek oluyor 2. Ve 3. Çocuk için aynı şekilde devam ediyoruz durana kadar. Evde canı sıkılanlar denesin hadi ben yaptım 1.si kız 2.si erkek çıktı 3. De durdu
Aynen bazı doktorlar veriyor önlem amaçlı ben kullandım 4cü düşükte ona rağmen düştü 2 genimde heterozigot var hafif pıhtılaşma sayıyorlar ama düşükte hastaneye yattım odada kan aldılar -2ci kata tüp gidene kadar pıhtılaşmış kan tekrar gelip aldılar anlamadım hafif nasılHamile kaldığımda doktor ile görüşeceğim ya beni yönlendirsin ya da önlem amaçlı ilaç versin diye anne karnındaki bebek ölümlerinin çoğu pıhtılaşma yüzünden oluyormuş bebeğe kan gitmediği için bu stresle yaşayamam