Ay ne güzel ya ben 70 miş olmuşum boyum 1.60 bir yazdan buyana 8 kilo aldımhayalim ay cok kilo aldim diyete spora basliyorum diyebilmekhep yine zayiflamisim yemem lazim diyorum
Canım Allah yardımcın olsun inşallah Rabbim muradını versin hayırlısıylaEvet benim 4.cü kez oldu doktor müdahale etmedi regl için doktor bişey demedi diğerlerinde böyle olmamıştı ama betahcg en çok bunda arttı 800 e kadar çıktı diğerlerinde böyle yükselmedi sağ tarafımda kist oluşmuş rahmin şuan ince dedi adet yakın zamanda görünmüyor dedi 40 günü geçti doğum kontrol hapı verdi doktor 21 gün kullan dedi sonra adet olursun dedi bana bide macun aldım naturellen diye onu kullanıyorum sabah akşam kısmet artık düzene girsin inşallah öyşe tekrar denicem
Kaç kilosun kuzumhayalim ay cok kilo aldim diyete spora basliyorum diyebilmekhep yine zayiflamisim yemem lazim diyorum
ben 1.60 42 kiloyumAy ne güzel ya ben 70 miş olmuşum boyum 1.60 bir yazdan buyana 8 kilo aldımacilen Zayıflamam lazım benim insülin direnci yüksek tatlıya dayanamıyorum böyle hamile kalırsam yuvarlanıp top gibi giderim artık 60 a düşebilsem ramazanda geliyor ramazana kadar diyet yapıcam
Oh my god
En tombiğiniz benim galibaOh my godsüper ya ben 45 kiloya düşeyim diyorum eşim aslaaaa diyor ben de 52 kiloyum aynı boydayız
cok zayiflik da iyi degil bende bi 45 olabilsem diyorumOh my godsüper ya ben 45 kiloya düşeyim diyorum eşim aslaaaa diyor ben de 52 kiloyum aynı boydayız
Evet gidin o zamana kadar da zatnien kanama durursa gerek kalmazDoktor salı günü için gel demişti ama pazartesi gideyim mi acaba
Alttan temizleme işlemi gibi düşününKürtaj nasıl bişey ki
Ne testi bu ovulasyon mu gebelik testi mi ??konuyla alakasiz ama bu testle ilgili bilgi verir misiniz orda cizgi var mi yok mu normal mi boyle gorunmesi
gebelik testiNe testi bu ovulasyon mu gebelik testi mi ??
silik cizgi var gibi bence tekrarlayin testi. Bi de kac dk sonra olustu o cizgigebelik testi
Canım test bozuk olabilir bir daha deneyin derimkonuyla alakasiz ama bu testle ilgili bilgi verir misiniz orda cizgi var mi yok mu normal mi boyle gorunmesi
hadi insallahKızlarrrrr günaydınnnn
Bugünnn testimm yumurtlama oluyor dua edin✔
Bana da test bozuk gibi geldi canım başka bi testle tekrarlakonuyla alakasiz ama bu testle ilgili bilgi verir misiniz orda cizgi var mi yok mu normal mi boyle gorunmesi
Gelsin bebeleeerKızlarrrrr günaydınnnn
Bugünnn testimm yumurtlama oluyor dua edin✔