Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayalim ay cok kilo aldim diyete spora basliyorum diyebilmek🤣 hep yine zayiflamisim yemem lazim diyorum
Ay ne güzel ya ben 70 miş olmuşum boyum 1.60 bir yazdan buyana 8 kilo aldım😭😭😭😭😭acilen Zayıflamam lazım benim insülin direnci yüksek tatlıya dayanamıyorum😭😭 böyle hamile kalırsam yuvarlanıp top gibi giderim artık🤭🤭🤭 60 a düşebilsem ramazanda geliyor ramazana kadar diyet yapıcam 🤲🤲🤲

Evet benim 4.cü kez oldu doktor müdahale etmedi regl için doktor bişey demedi diğerlerinde böyle olmamıştı ama betahcg en çok bunda arttı 800 e kadar çıktı diğerlerinde böyle yükselmedi sağ tarafımda kist oluşmuş rahmin şuan ince dedi adet yakın zamanda görünmüyor dedi 40 günü geçti doğum kontrol hapı verdi doktor 21 gün kullan dedi sonra adet olursun dedi bana bide macun aldım naturellen diye onu kullanıyorum sabah akşam kısmet artık düzene girsin inşallah öyşe tekrar denicem
Canım Allah yardımcın olsun inşallah Rabbim muradını versin hayırlısıyla

Ay ne güzel ya ben 70 miş olmuşum boyum 1.60 bir yazdan buyana 8 kilo aldım😭😭😭😭😭acilen Zayıflamam lazım benim insülin direnci yüksek tatlıya dayanamıyorum😭😭 böyle hamile kalırsam yuvarlanıp top gibi giderim artık🤭🤭🤭 60 a düşebilsem ramazanda geliyor ramazana kadar diyet yapıcam 🤲🤲🤲
ben 1.60 42 kiloyum🙈

Oh my god 😂😂😂 süper ya ben 45 kiloya düşeyim diyorum eşim aslaaaa diyor 🙄 ben de 52 kiloyum aynı boydayız🤭
cok zayiflik da iyi degil bende bi 45 olabilsem diyorum🙄

konuyla alakasiz ama bu testle ilgili bilgi verir misiniz orda cizgi var mi yok mu normal mi boyle gorunmesi 🤔

Eklentiler

• P00405-073218(1)(1).jpg
    P00405-073218(1)(1).jpg
    115,2 KB · Görüntüleme: 27
Kızlarrrrr günaydınnnn ☕ ☕ ☕ ☕
Bugünnn testimm yumurtlama oluyor dua edin💜✔️🤲🏽

Eklentiler

• IMG_20200405_104748.jpg
    IMG_20200405_104748.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 24
X