Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallahh yaaa ameliyattan sonra yumurtlama hiç göremedim nerdeyse 4 aydır. Bu ay şükür inşallah bebek haberi vermek nasip olur
İnşallah canım tutar bugünden başlayıp 4gün boyunca birliktelik şansı artırır eşine bal kuruyemiş yedir bol kahve yanına bitter çikolata enerji yi artırır

Hadi hayırlısı varmı belirti filan bebiş yada adet belirtisi
ara ara kasık ağrısı, göğüs dolgunluğu, hassasiyet var bir süredir,bir de 3 gün gelen kahverengi küçük lekeler var... dün sol kasığıma da sancı girdi 3 gündür de aşırı halsizlik var ama bilmiyorum belki regl belirtisidir

InşAllah gebelik belirtileridir de umut olur bizlere

InşAllah gebelik belirtileridir de umut olur bizlere
şubat ayındaki hamilelikte benzer belirtileri yaşadım kahverengi leke gelmemişti fakat onda. nedense hamile olma ihtimalim hiç yok diye düşünüyorum ovülasyonu değerlendirmediğim için umudum yok açıkcası

En çok kahverengi akıntı gebeliği aklıma getirdi

En çok kahverengi akıntı gebeliği aklıma getirdi
beni de tek düşündüren o kuzum, diğer belirtiler regl belirtilerine benziyor zaten o olana kadar kafam rahattı bir de ufacık ufacık lekeler geldi biraz fazla olsa regle falan yoracaktım hatta dedim acaba rahimde kalan eski kan mı ama 3 gün boyunca aynı derecede olması enteresan geldi

Benim de dikkatimi bu çekti bu belirtiye de umutlanmayalım da napalım yoksa hele böyle uzaktan kimseyi umutlandırmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…