Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde eşim diyor istersen seni samsuna annenlere götüreyim gitsem mi karar veremedim bu ay bebişte yapamıyoruz şehirler arası gitmek yasaklanırmı diye endişe duyuyorum
Şehirlerarası ise evden ayrılmamakta fayda var canım 1 gecede her şey değişiyor çünkü benim annem 2 sokak altımda olunca çok sıkıntı olmuyor😂

Kızlar kasık sızlamalarımı daha sık hissediyorum ve göğüslerim acımaya başladı ve kahverengi minik leke bugün de geldi bunlar hamilelik belirtisiyse çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktan😣 sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum, belki hamilelik le alakası da yoktur ama bilmiyorum off😟

Kızlar kasık sızlamalarımı daha sık hissediyorum ve göğüslerim acımaya başladı ve kahverengi minik leke bugün de geldi bunlar hamilelik belirtisiyse çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktan😣 sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum, belki hamilelik le alakası da yoktur ama bilmiyorum off😟
Kuzucum korkma rahat ol birşey olacaksa srn korksanda korkmasanda oluyor🌝 biliyorum zor bunu yapmak ama korkmadan bekleyecez🤲🏽 rabbim korktuğuna uğratmasın🙏🏽✔️✔️ hem şu grupta bitane ponçiğimiz olsa kötümü olur 💗💗🤲🏽🤲🏽

Günaydın inşallah yolunda gider sıkıntı olmaz🤲🤲

Kızlarrrrr napıyosunuz darlandım artık çıksak çalışsak 21.günüm evde ölcem sıkıntıdan okuayacak kitap kalmadı 😔😔☕☕

X