Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayhh bende aynıyım tatlım kaldı kabak atacam fırına dinleniyorum✔ bide bişey sorcam yumurtlama akıntısı dediği sende sürekli mi olmuştu yoksa ara ara mı akıntı olmuştu?
Hangi akıntı canım kahverengi olarak bahsettiğim mi yoksa gebelikte olan akıntı mı

Selamm kizlar. Ben de annemlere geldim bugun burda kalcam evde cok bunalmistim

Ben de haftalardır anneme gitmiyordum korona yüzünden bugün gittim bi rulo pasta yaptım onlara geri geldim eve
ben de bi is icin babamla bulusmustum sonra eve geldik dedim gelmisken kaliyim bugun

Bende dahil olayım kızlar size geçen hafta bugün hamile olduğumu öğrenmiştim iki gün önce düşük yapmaya başladım kendiliğinden düşmesini bekliyoruz umarım önümüzde ki günlerde sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur bu arada elhamdulillah bir kızım var Rabbim bir daha nasip eder inşallah minseo

Adamıza hoşgeldin rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah kısa zamanda 2.kez anneliği tadarsın

Ben de haftalardır anneme gitmiyordum korona yüzünden bugün gittim bi rulo pasta yaptım onlara geri geldim eve
Benimde eşim diyor istersen seni samsuna annenlere götüreyim gitsem mi karar veremedim bu ay bebişte yapamıyoruz şehirler arası gitmek yasaklanırmı diye endişe duyuyorum

Benimde eşim diyor istersen seni samsuna annenlere götüreyim gitsem mi karar veremedim bu ay bebişte yapamıyoruz şehirler arası gitmek yasaklanırmı diye endişe duyuyorum
bugun karamandan bi tanidik geldi konyaya 45 dkda konyaya geldim 1 saat konyaya gircem diye bekledim dedi cok kalabalik oluyomus giris cikislar kontrol nedeniyle

Hoşgeldiniz en güzel ve hayırlı zamanda evlatlarımıza kavuşuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…