Şehirlerarası ise evden ayrılmamakta fayda var canım 1 gecede her şey değişiyor çünkü benim annem 2 sokak altımda olunca çok sıkıntı olmuyorBenimde eşim diyor istersen seni samsuna annenlere götüreyim gitsem mi karar veremedim bu ay bebişte yapamıyoruz şehirler arası gitmek yasaklanırmı diye endişe duyuyorum
Ne güzel ya keşke benimde öyle olsaydıŞehirlerarası ise evden ayrılmamakta fayda var canım 1 gecede her şey değişiyor çünkü benim annem 2 sokak altımda olunca çok sıkıntı olmuyor
Tek tek ateş ölçülüyormuş galibabugun karamandan bi tanidik geldi konyaya 45 dkda konyaya geldim 1 saat konyaya gircem diye bekledim dedicok kalabalik oluyomus giris cikislar kontrol nedeniyle
500km konya samsunŞehirlerarası ise evden ayrılmamakta fayda var canım 1 gecede her şey değişiyor çünkü benim annem 2 sokak altımda olunca çok sıkıntı olmuyor
Ben istanbuldan dönerken köprüden 4.5 saatte çıktımbugun karamandan bi tanidik geldi konyaya 45 dkda konyaya geldim 1 saat konyaya gircem diye bekledim dedicok kalabalik oluyomus giris cikislar kontrol nedeniyle
aynenTek tek ateş ölçülüyormuş galiba
Kuzucum korkma rahat ol birşey olacaksa srn korksanda korkmasanda oluyorKızlar kasık sızlamalarımı daha sık hissediyorum ve göğüslerim acımaya başladı ve kahverengi minik leke bugün de geldi bunlar hamilelik belirtisiyse çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktansevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum, belki hamilelik le alakası da yoktur ama bilmiyorum off
Günaydın inşallah yolunda gider sıkıntı olmazKızlar kasık sızlamalarımı daha sık hissediyorum ve göğüslerim acımaya başladı ve kahverengi minik leke bugün de geldi bunlar hamilelik belirtisiyse çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktansevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum, belki hamilelik le alakası da yoktur ama bilmiyorum off
İnşallaaaaahhhhh