Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde eşim diyor istersen seni samsuna annenlere götüreyim gitsem mi karar veremedim bu ay bebişte yapamıyoruz şehirler arası gitmek yasaklanırmı diye endişe duyuyorum
Şehirlerarası ise evden ayrılmamakta fayda var canım 1 gecede her şey değişiyor çünkü benim annem 2 sokak altımda olunca çok sıkıntı olmuyor

Kızlar kasık sızlamalarımı daha sık hissediyorum ve göğüslerim acımaya başladı ve kahverengi minik leke bugün de geldi bunlar hamilelik belirtisiyse çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktan sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum, belki hamilelik le alakası da yoktur ama bilmiyorum off

Kuzucum korkma rahat ol birşey olacaksa srn korksanda korkmasanda oluyor biliyorum zor bunu yapmak ama korkmadan bekleyecez rabbim korktuğuna uğratmasın hem şu grupta bitane ponçiğimiz olsa kötümü olur

Gunaydin kizlaaarrr🌤

Günaydın inşallah yolunda gider sıkıntı olmaz

minseo canim nasil oldun umarim guzel haberlerini aliriz

Kızlarrrrr napıyosunuz darlandım artık çıksak çalışsak 21.günüm evde ölcem sıkıntıdan okuayacak kitap kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…