Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vaka sayısı açıklanıyor kızlar gördünüz mü illerde kaç vaka var söylüyor
yaa evet cok uzucu durum😕 allah hepimizi korusun🙏🏻 sadece saglik degil ekonomide coktu bazi akrabalarimizi isten cikarmislar onlara da cok uzuldum biri yeni evliydi birinin bebegi vardi. Allah yardimcilari olsun😕

Canım iyi akşamlar bugün çok işim vardı giremedim hiç 😊 Kızlar bugün kahverengi akıntım oldu acaba regl mi olacağım erken mi gelecek anlamadım ama çok ufak bi leke🤔 bi de ara ara kasığım hafif sancıyor
yerlesme kanamasi falan diyolar ya oyle bisey olabilir mi acaba?

Canım iyi akşamlar bugün çok işim vardı giremedim hiç 😊 Kızlar bugün kahverengi akıntım oldu acaba regl mi olacağım erken mi gelecek anlamadım ama çok ufak bi leke🤔 bi de ara ara kasığım hafif sancıyor
Adete kaç var kuzum 🌝🤲🏽

yerlesme kanamasi falan diyolar ya oyle bisey olabilir mi acaba?
Adete kaç var kuzum 🌝🤲🏽
Kuzum bilmiyorum ki valla kanama gibi de değil çok 2 nohut kadar bi leke kahverengi bilemedim acaba erken mi regl olcam dedim bat 10 Nisan göğüslerimde hassasiyet falan yok ama hamile gibi hissetmiyorum hiç ya da hissetmek istemiyorum🤔

Kuzum bilmiyorum ki valla kanama gibi de değil çok 2 nohut kadar bi leke kahverengi bilemedim acaba erken mi regl olcam dedim bat 10 Nisan göğüslerimde hassasiyet falan yok ama hamile gibi hissetmiyorum hiç ya da hissetmek istemiyorum🤔
Erken gebelik testi alsanız cıkar belki varsa 😍

Benim 3 hamileliğimdede hiç belirtim olmadı ki en sonuncuda sadece uykum geliyordu arama zaten belirti olmayada bilir🌝 dur bakalım bekleyelim hayırlısı🤲🏽🤲🏽

X