Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam hanımlar kadın doğum doktoruma whatsap tan yazdım 37 gündür adet olmadım diye oda gel ultrason la bakalım dedi çok tırsıyorum hastane ye gitmeye

Selam hanımlar kadın doğum doktoruma whatsap tan yazdım 37 gündür adet olmadım diye oda gel ultrason la bakalım dedi çok tırsıyorum hastane ye gitmeye
eldiven maske her turlu onlemi al gideceksen

konuyu okurken en cok sacmalayan olarak gozume battin o yuzden ! istedigim zaman yorum yaparim!
hosuna gitmediyse konusmalarim okumazsin yorumlarimi olur biter!! Evet istedigin zaman yorum yaparsin ama bir daha benden cevap alamazsin cunku gormezden gelecegim!!

eldiven maske her turlu onlemi al gideceksen
Aynen takıp gittim eve gelince şimdi duşa girdim telefonu kolonya ile sildim sağ tarafımda kist varmış rahim duvarın ince dedi tarlusal versem adet olamazsın dedi yasmin vereyim dedi 21 gün kullan dedi kan testi verdim sonuca göre arayacam başla derse başlıcam nisan hayallerim suya düştü doğum kontrol hapı

yaa uzulme vardir bunda da bi hayir insallah bunu da atlatip saglikla tekrar hamile kalirsin. Ne derler gec olsun guc olmasin uzme kendini

Üzülme vardır bir hayr bundada

euclid lütfen huzurumuzu bozmayın biz burada kendi aramızda yazıyoruz rahatsızlık duyuyor olabilirsiniz bizimde gün içinde çok kişiden rahatsız olduğumuz konuşmalar okuyoruz ama sert tepkiler vermiyoruz lütfen

Canım geçmiş olsun en azından erkenden haberin olmuş oldu bi an önce ilacını içersin hallolur üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…