yaa evet cok uzucu durumVaka sayısı açıklanıyor kızlar gördünüz mü illerde kaç vaka var söylüyor
yerlesme kanamasi falan diyolar ya oyle bisey olabilir mi acaba?Canım iyi akşamlar bugün çok işim vardı giremedim hiçKızlar bugün kahverengi akıntım oldu acaba regl mi olacağım erken mi gelecek anlamadım ama çok ufak bi leke bi de ara ara kasığım hafif sancıyor
Aminyaa evet cok uzucu durumallah hepimizi korusun sadece saglik degil ekonomide coktu bazi akrabalarimizi isten cikarmislar onlara da cok uzuldum biri yeni evliydi birinin bebegi vardi. Allah yardimcilari olsun
Saol canım sen nasılsınCanım geçmiş olsun en azından erkenden haberin olmuş oldu bi an önce ilacını içersin hallolur üzülme
Adete kaç var kuzumCanım iyi akşamlar bugün çok işim vardı giremedim hiçKızlar bugün kahverengi akıntım oldu acaba regl mi olacağım erken mi gelecek anlamadım ama çok ufak bi leke bi de ara ara kasığım hafif sancıyor
yerlesme kanamasi falan diyolar ya oyle bisey olabilir mi acaba?
Kuzum bilmiyorum ki valla kanama gibi de değil çok 2 nohut kadar bi leke kahverengi bilemedim acaba erken mi regl olcam dedim bat 10 Nisan göğüslerimde hassasiyet falan yok ama hamile gibi hissetmiyorum hiç ya da hissetmek istemiyorumAdete kaç var kuzum
İyiyim canım sağol bugün biraz evde işlerle uğraştım yoruldum şimdi dinleniyorumSaol canım sen nasılsın
Erken gebelik testi alsanız cıkar belki varsaKuzum bilmiyorum ki valla kanama gibi de değil çok 2 nohut kadar bi leke kahverengi bilemedim acaba erken mi regl olcam dedim bat 10 Nisan göğüslerimde hassasiyet falan yok ama hamile gibi hissetmiyorum hiç ya da hissetmek istemiyorum
Valla hiç merak etmiyorum kuzu geçen sefer çok acele ettim hevesim kursağımda kaldıErken gebelik testi alsanız cıkar belki varsa
Tamam ben seni anlıyorumValla hiç merak etmiyorum kuzu geçen sefer çok acele ettim hevesim kursağımda kaldıvarsa da geç öğreniyim bu sefer ama yok bence
Benim 3 hamileliğimdede hiç belirtim olmadı ki en sonuncuda sadece uykum geliyordu arama zaten belirti olmayada bilirKuzum bilmiyorum ki valla kanama gibi de değil çok 2 nohut kadar bi leke kahverengi bilemedim acaba erken mi regl olcam dedim bat 10 Nisan göğüslerimde hassasiyet falan yok ama hamile gibi hissetmiyorum hiç ya da hissetmek istemiyorum
Geçen ay göğüslerim çok acıyordu kuzu o yüzden bakalım hayırlısı ne olacakBenim 3 hamileliğimdede hiç belirtim olmadı ki en sonuncuda sadece uykum geliyordu arama zaten belirti olmayada bilirdur bakalım bekleyelim hayırlısı
Benimde adet olmayacaksam göğüslerim neden şişti anlamadım 21 gün doğum kontrol hapı ile adet olacam bu şişkinşiği 3 hafta çek çok kötüGeçen ay göğüslerim çok acıyordu kuzu o yüzden bakalım hayırlısı ne olacak
Benim de dolgunluk var ama acı yokBenimde adet olmayacaksam göğüslerim neden şişti anlamadım 21 gün doğum kontrol hapı ile adet olacam bu şişkinşiği 3 hafta çek çok kötü
Ben atölyeme gittim bi hamileye söz vermiştim 80 adet magnet hediyelik teslim ettimKızlar napıyosunuz bakalım
Ayhh bende aynıyım tatlım kaldı kabak atacam fırına dinleniyorumYemek yaptım şimdi dinlenmece
Vaavvv süper o bebişler olunca sipariş verebilcekmiyiz pekiBen atölyeme gittim bi hamileye söz vermiştim 80 adet magnet hediyelik teslim ettimlazer kesim atölyem var magnetler hazırlıyorum