Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de en belirgin belirti kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetiydi bi kerede istifra etmiştim

Ben de en belirgin belirti kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetiydi bi kerede istifra etmiştim
Benim önceki gebeliklerimdede hassasiyet yoktu. Hiç idrarada sıkışmadım sadece ramazanda 2 kez çok acıktım hamileliğimi bilmiyordum bide çok uyudum oruçtan sanıyordum değilmiş valla salı büyük gün sizi teyze yapacaaaaammm

Ay inşallah canım güzel haberler ver ben şu korona yüzünden korunup korunamama konusunda çok kararsızım eşim erteleyelim diyor

Ay inşallah canım güzel haberler ver ben şu korona yüzünden korunup korunamama konusunda çok kararsızım eşim erteleyelim diyor
Erteleme özel çabada sarf etme eylülde kendiliğinden bitecek hastalık zaten. Korkmanıza gerek yok. Önlem alın yeter hemen yaptığın ay tutmuyorki zaten. Olursada olmazsada Allahtan

Erteleme özel çabada sarf etme eylülde kendiliğinden bitecek hastalık zaten. Korkmanıza gerek yok. Önlem alın yeter hemen yaptığın ay tutmuyorki zaten. Olursada olmazsada Allahtan
Ben de öyle diyorum ama eşim çok pimpirik seni nasıl hastaneye götüreyim bu hastalığın içinde her yer koronalı diyor

Dış gebelikte kaybınız oldu mu acaba tüp falan alındı mı yani

Aynen öyle bende tek tüple kalamayınca tüp bebek denedim onda da nasip olmadı.
Nasip canım ben sunu anladım ki tamamen kafanda bitirmekle alakalı bu. Ben iki kere kaldım neden şimdi kalamıyorum çünkü stres yapıyorum o zaman hiçbişeyden haberim yoktu şimdi her haltı biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…