Ben de en belirgin belirti kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetiydi bi kerede istifra etmiştimDaha önceki hamileliklerimde 5 gün kala öğrenmiştim ondan böyle düşündüm o zaman salı da olmazsam ondan sonrasına bakalım.Hiç belirtimde yok sadece aşırı sivilce bide sabah koku hassasiyeti yaşadım ilkkez. Bakalım hayırlısı
Yok yapmadim test yok canimİdrar testi yaptınız mı benim kimyasal gebelik kahverengi akıntı ile başlamıştı regl gecikmenin 5. Gününde
Benim önceki gebeliklerimdede hassasiyet yoktu. Hiç idrarada sıkışmadım sadece ramazanda 2 kez çok acıktım hamileliğimi bilmiyordum bide çok uyudum oruçtan sanıyordum değilmişBen de en belirgin belirti kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetiydi bi kerede istifra etmiştim
Ay inşallah canım güzel haberler ver ben şu korona yüzünden korunup korunamama konusunda çok kararsızım eşim erteleyelim diyorBenim önceki gebeliklerimdede hassasiyet yoktu. Hiç idrarada sıkışmadım sadece ramazanda 2 kez çok acıktım hamileliğimi bilmiyordum bide çok uyudum oruçtan sanıyordum değilmişvalla salı büyük gün sizi teyze yapacaaaaammm
1 2 gün bekle canım bakalım reglin başlıcak mıYok yapmadim test yok canim
Erteleme özel çabada sarf etme eylülde kendiliğinden bitecek hastalık zaten. Korkmanıza gerek yok. Önlem alın yeterAy inşallah canım güzel haberler ver ben şu korona yüzünden korunup korunamama konusunda çok kararsızım eşim erteleyelim diyor
Canım pembe silince ve afedersin tuvalet yapınca belli ediyo kendini varlığı akintim basladi1 2 gün bekle canım bakalım reglin başlıcak mı
Benim kahverengi akıntı gibiydi canım 2 gün sürdü sonra regl kanamadı gibi başladıCanım pembe silince ve afedersin tuvalet yapınca belli ediyo kendini varlığı akintim basladi
Ben de öyle diyorum ama eşim çok pimpirik seni nasıl hastaneye götüreyim bu hastalığın içinde her yer koronalı diyorErteleme özel çabada sarf etme eylülde kendiliğinden bitecek hastalık zaten. Korkmanıza gerek yok. Önlem alın yeterhemen yaptığın ay tutmuyorki zaten. Olursada olmazsada Allahtan
Sonra hamile mısın peki kuzumBenim kahverengi akıntı gibiydi canım 2 gün sürdü sonra regl kanamadı gibi başladı
Dış gebelikte kaybınız oldu mu acaba tüp falan alındı mı yaniBaşlığı görünce kendimi gördüm 2018 de ilk dış gebelik sonra da kimyasal gebelik yaşadım bidaha da hamile kalamadımhayırlısı olsun herseyin sizede sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim ❤
Yok iğneyle yok ettilerDış gebelikte kaybınız oldu mu acaba tüp falan alındı mı yani
Ne güzel. Ben çok direndim ama kurtaramadı doktor tüpümü.Yok iğneyle yok ettiler
Allah verdi mi tüp bahane canım ya iki tüpüm var ama hamile kalamadım bak ve film çekildim ikisi de açık yaniNe güzel. Ben çok direndim ama kurtaramadı doktor tüpümü.
Aynen öyle bende tek tüple kalamayınca tüp bebek denedim onda da nasip olmadı.Allah verdi mi tüp bahane canım ya iki tüpüm var ama hamile kalamadım bak ve film çekildim ikisi de açık yani
Nasip canım ben sunu anladım ki tamamen kafanda bitirmekle alakalı bu. Ben iki kere kaldım neden şimdi kalamıyorum çünkü stres yapıyorum o zaman hiçbişeyden haberim yoktu şimdi her haltı biliyorumAynen öyle bende tek tüple kalamayınca tüp bebek denedim onda da nasip olmadı.
Adet başlıyo olabilir canım bugün durum neminseo kuzum ya az önce peçeteye kahverengi leke geldi ateşimde 37.5 bi bilgin varmı? Adet mi olcam acaba