- 4 Aralık 2019
- 1.337
- 1.048
- 41
İdrar test yok evde bekleyim de olmazsam doktora telefonla ulaşıp sorucam belki adet söktürücü verirGünaydın canım bi test yapabilcek durumdamısın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrar test yok evde bekleyim de olmazsam doktora telefonla ulaşıp sorucam belki adet söktürücü verirGünaydın canım bi test yapabilcek durumdamısın?
Kimyasal gebelik mi? Eğer öyleyse normal regl döngüne göre hesaplayabilirsin 28 günse yine 28 gün olarak hesaba katman gerekirDüşük yaptıgınızda kanamanız kaç gün sürdü acaba? Kanama bitince 28 gün sonra mı regl olmam gerekiyor?
Ben günleri karıştırdım ama doktora mesaj yazmışım 26 sında kanamam var ağrım var diye 28 gün olmuş benim hala regl belirtisi yok geç olcak galibaKimyasal gebelik mi? Eğer öyleyse normal regl döngüne göre hesaplayabilirsin 28 günse yine 28 gün olarak hesaba katman gerekir
35-40 gune kadar uzayabiliyormus diye okumustumBen günleri karıştırdım ama doktora mesaj yazmışım 26 sında kanamam var ağrım var diye 28 gün olmuş benim hala regl belirtisi yok geç olcak galiba
Ben 40 gün oldu diye telaşlandım allahtan 28 gün olmuş sanırım dediğin gibi 40 güne anca olur35-40 gune kadar uzayabiliyormus diye okumustum
Anladım, cok tşk ediyorum. Düzene girmesi de zaman alıyor bazen sanırım.Kimyasal gebelik mi? Eğer öyleyse normal regl döngüne göre hesaplayabilirsin 28 günse yine 28 gün olarak hesaba katman gerekir
Evet canım kişiden kişiye göre farklılık gösterebilir ben de daha Kimyasaldan sonraki reglim yaşamadım bakalım normalde düzenidir bu sefer nasıl olacakAnladım, cok tşk ediyorum. Düzene girmesi de zaman alıyor bazen sanırım.
İnşallah düzene girer en kısa zamandaEvet canım kişiden kişiye göre farklılık gösterebilir ben de daha Kimyasaldan sonraki reglim yaşamadım bakalım normalde düzenidir bu sefer nasıl olacak
ben hicbir seyden tiksinmemistim istahim biraz acilmisti ama yuzumde sivilceler cikmisti kasigimda agri olmustu birazKızlar günaydın mutlu pazarlar danışmak istedim beklenen adet tarihim 24 mart. Günü asla şaşmaz. Test yaptım 2 kez negatif. Adet öncesi yüzümde başımın içinde sırtımda full sivilce oldu ve çikolata kokusu dahil herşeyden tiksiniyorum. Adet öncesi sizede oldumu
Adet zamanında mı hamile kaldığınızdamı? Yani sorma sebebim şu hamile değilim testlerim negatif çıktı.ben hicbir seyden tiksinmemistim istahim biraz acilmisti ama yuzumde sivilceler cikmisti kasigimda agri olmustu biraz
Test yapmak istermisiniz? O daha net sonuç verir.Mrb bugün yumurtlamadan sonra 19.gün reglimin 32.günü. 4 günlük gecikme. Az önce hafif kahverengi akintim olmaya başladı. Aşırı ağız kuruluğu geceleri oluyor. Sık idrara çıkma ve kaşık ağrıları. Sizce hamile miyim
hamile kaldigimda oyleydi ama kimyasalmis o da zatenAdet zamanında mı hamile kaldığınızdamı? Yani sorma sebebim şu hamile değilim testlerim negatif çıktı.
Yarını bekliyorum 5.gün olacak diye ve kapalı heryerTest yapmak istermisiniz? O daha net sonuç verir.
Geç döllenme ise idrarda çıkmaz canım adetin gecikmesini bekle perşembeye kadar gelmezse cuma kan testi ver benceKızlar günaydın mutlu pazarlar danışmak istedim beklenen adet tarihim 24 mart. Günü asla şaşmaz. Test yaptım 2 kez negatif. Adet öncesi yüzümde başımın içinde sırtımda full sivilce oldu ve çikolata kokusu dahil herşeyden tiksiniyorum. Adet öncesi sizede oldumu
Daha önceki hamileliklerimde 5 gün kala öğrenmiştim ondan böyle düşündüm o zaman salı da olmazsam ondan sonrasına bakalım. Hiç belirtimde yok sadece aşırı sivilce bide sabah koku hassasiyeti yaşadım ilkkez. Bakalım hayırlısıGeç döllenme ise idrarda çıkmaz canım adetin gecikmesini bekle perşembeye kadar gelmezse cuma kan testi ver bence
İdrar testi yaptınız mı benim kimyasal gebelik kahverengi akıntı ile başlamıştı regl gecikmenin 5. GünündeMrb bugün yumurtlamadan sonra 19.gün reglimin 32.günü. 4 günlük gecikme. Az önce hafif kahverengi akintim olmaya başladı. Aşırı ağız kuruluğu geceleri oluyor. Sık idrara çıkma ve kaşık ağrıları. Sizce hamile miyim