- 1 Şubat 2020
- 1.379
- 869
- 42
Şimdilik gelen giden yok ateş 37.2 gümüm yarın bamalımAdet başlıyo olabilir canım bugün durum ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdilik gelen giden yok ateş 37.2 gümüm yarın bamalımAdet başlıyo olabilir canım bugün durum ne
Kahverengi akıntı devam etmiyorsa belki yerleşme kanaması olabilir benim başladıktan sonra kesilmeden gelmeye devam etmişti yerleşme kanamasında devam etmiyorŞimdilik gelen giden yok ateş 37.2 gümüm yarın bamalım
İyi bekliyorsun ben olsam özel hastanenin aciline koşmuştum kan vermeyeŞimdilik gelen giden yok ateş 37.2 gümüm yarın bamalım
Ya 3 gün kala test yaptım çıkmadı ondan bekliyorum esasen yoksa bende çatlarımda olsa çıkardı diye düşünüyorumİyi bekliyorsun ben olsam özel hastanenin aciline koşmuştum kan vermeye
Yok sadece 1 parça silindi peçeteye başka yok gelmedi bişey şimdilikKahverengi akıntı devam etmiyorsa belki yerleşme kanaması olabilir benim başladıktan sonra kesilmeden gelmeye devam etmişti yerleşme kanamasında devam etmiyor
Aman koşmayın her yer koronaİyi bekliyorsun ben olsam özel hastanenin aciline koşmuştum kan vermeye
hemen oturduğum sitenin yanında hastane var özel hastaneler develete göre boş oluyorAman koşmayın her yer korona
İnşallah tutmuşturYok sadece 1 parça silindi peçeteye başka yok gelmedi bişey şimdilik
Canım artık özel hastanelerde pandemi (salgın) hastanesi ilan edildi ve korona şüphelisi gidip ücretsiz tedavi olabilecek özel hastanenin geri çevirip devlete gidin deme şansı yok. Benim eşim de özel de çalışıyor şu an sadece onların hastanesinde 10 şüpheli 5 i yoğunbakımda. Alerji ilacımı yazdırmak için Kulak burun boğaza gitmem gerekiyor ama eşim izin vermiyor hastaneden içeri adım atmama...hemen oturduğum sitenin yanında hastane var özel hastaneler develete göre boş oluyor
İnşallah ama sancılarım başladı sol bacaktan kasıktan belden rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin hepimizeİnşallah tutmuştur
Aminn inşallahİnşallah ama sancılarım başladı sol bacaktan kasıktan belden rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin hepimize
hemen sitenin yaninda deyip gecme bak benim evin hemen yakininda bi sitede cikmis belki duymussundur sendehemen oturduğum sitenin yanında hastane var özel hastaneler develete göre boş oluyor
Ay evet gesa parkta 3 kişihemen sitenin yaninda deyip gecme bak benim evin hemen yakininda bi sitede cikmis belki duymussundur sende
GünaydınnnGünaydın hanımlar
günaydınnnGünaydın hanımlar
Ben de kşmyasal gebelik yaşadım şuan tekrar ovülasyon başladımEvet arkadaşlar, hepimizin hikayesi farklı... Kimimiz defalarca kimyasal gebelik yaşadı, kimimiz hem kimyasal hem dış gebelik yaşadı, kimimiz sadece dış gebelik yaşadı... Burada umutlarımızı birleştirip birbirimize güç olalım. Böyle dönemlerde en önemli şey sizi anlayan insanları desteği. Güzel haberler alacağımız bir topic olsun diyerek ben başlatıyorum.
Yaşım 26 Şubat ayında ilk bebek denememizde regliden 1 gün önce hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra da kanamam başladı ve bunun aslında kimyasal bir gebelik olduğunu anladık. Tekrar bebek sahibi olmak için dua ve umutla devam etmeye karar verdim. İnşallah önümüzdeki zamanlarda güzel haberlerle dolar burası. Hikayelerimizi paylaşalım
ÜYE ADI VAKA BAT SONUÇminseo 1 KİMYASAL 10.04.2020 @Fatossenturk 2 DIŞ GEBELİK 1 DÜŞÜK @Ucanbilge 1 KİMYASAL tugcekb 1 KİMYASAL 24.03.2020 @Turkuazkizz 1 KİMYASAL @Meryemcez 1 DÜŞÜK 2 KİMYASAL Deryakckn 4 KİMYASAL @Mechulzaman 1 DIŞ GEBELİK Manukabal 2 DIŞ GEBELİK 1 KİMYASAL 24.03.2020 @Sur-es 2 DIŞ GEBELİK,1 KİMYASAL,2 KAYIP @pembeportakalizmir 1 KİMYASAL GEBELİK @iSsra 2 KİMYASAL 2 BOŞ 1 DIŞ GEBELİK @miyaww__ 1 KİMYASAL
Merhaba ilk gebeliğiniz miydi, ne zaman yaşadınız? Üzülmeyin her şeyde bi hayır vardır bunun regl olmak kadar doğal bişey olduğunu düşünüp denemeye devam edin inşallah sağlıklı bi gebelik yaşayacağız hepimizBen de kşmyasal gebelik yaşadım şuan tekrar ovülasyon başladım