Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hemen oturduğum sitenin yanında hastane var özel hastaneler develete göre boş oluyor
Canım artık özel hastanelerde pandemi (salgın) hastanesi ilan edildi ve korona şüphelisi gidip ücretsiz tedavi olabilecek özel hastanenin geri çevirip devlete gidin deme şansı yok. Benim eşim de özel de çalışıyor şu an sadece onların hastanesinde 10 şüpheli 5 i yoğunbakımda. Alerji ilacımı yazdırmak için Kulak burun boğaza gitmem gerekiyor ama eşim izin vermiyor hastaneden içeri adım atmama...

hemen oturduğum sitenin yanında hastane var özel hastaneler develete göre boş oluyor
hemen sitenin yaninda deyip gecme bak benim evin hemen yakininda bi sitede cikmis belki duymussundur sende

İzmir çok fena, adım başı korona. Devlet hastaneleri artık normal hastalara bakmıyor bile

Ben de kşmyasal gebelik yaşadım şuan tekrar ovülasyon başladım

Ben de kşmyasal gebelik yaşadım şuan tekrar ovülasyon başladım
Merhaba ilk gebeliğiniz miydi, ne zaman yaşadınız? Üzülmeyin her şeyde bi hayır vardır bunun regl olmak kadar doğal bişey olduğunu düşünüp denemeye devam edin inşallah sağlıklı bi gebelik yaşayacağız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…