Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düşük yaptıgınızda kanamanız kaç gün sürdü acaba? Kanama bitince 28 gün sonra mı regl olmam gerekiyor?

Düşük yaptıgınızda kanamanız kaç gün sürdü acaba? Kanama bitince 28 gün sonra mı regl olmam gerekiyor?
Kimyasal gebelik mi? Eğer öyleyse normal regl döngüne göre hesaplayabilirsin 28 günse yine 28 gün olarak hesaba katman gerekir

Kimyasal gebelik mi? Eğer öyleyse normal regl döngüne göre hesaplayabilirsin 28 günse yine 28 gün olarak hesaba katman gerekir
Ben günleri karıştırdım ama doktora mesaj yazmışım 26 sında kanamam var ağrım var diye 28 gün olmuş benim hala regl belirtisi yok geç olcak galiba

Ben günleri karıştırdım ama doktora mesaj yazmışım 26 sında kanamam var ağrım var diye 28 gün olmuş benim hala regl belirtisi yok geç olcak galiba
35-40 gune kadar uzayabiliyormus diye okumustum

Anladım, cok tşk ediyorum. Düzene girmesi de zaman alıyor bazen sanırım.
Evet canım kişiden kişiye göre farklılık gösterebilir ben de daha Kimyasaldan sonraki reglim yaşamadım bakalım normalde düzenidir bu sefer nasıl olacak

Kızlar günaydın mutlu pazarlar danışmak istedim beklenen adet tarihim 24 mart. Günü asla şaşmaz. Test yaptım 2 kez negatif. Adet öncesi yüzümde başımın içinde sırtımda full sivilce oldu ve çikolata kokusu dahil herşeyden tiksiniyorum. Adet öncesi sizede oldumu

ben hicbir seyden tiksinmemistim istahim biraz acilmisti ama yuzumde sivilceler cikmisti kasigimda agri olmustu biraz

Mrb bugün yumurtlamadan sonra 19.gün reglimin 32.günü. 4 günlük gecikme. Az önce hafif kahverengi akintim olmaya başladı. Aşırı ağız kuruluğu geceleri oluyor. Sık idrara çıkma ve kaşık ağrıları. Sizce hamile miyim

Test yapmak istermisiniz? O daha net sonuç verir.

Başlığı görünce kendimi gördüm 2018 de ilk dış gebelik sonra da kimyasal gebelik yaşadım bidaha da hamile kalamadım hayırlısı olsun herseyin sizede sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim

Geç döllenme ise idrarda çıkmaz canım adetin gecikmesini bekle perşembeye kadar gelmezse cuma kan testi ver bence

Geç döllenme ise idrarda çıkmaz canım adetin gecikmesini bekle perşembeye kadar gelmezse cuma kan testi ver bence
Daha önceki hamileliklerimde 5 gün kala öğrenmiştim ondan böyle düşündüm o zaman salı da olmazsam ondan sonrasına bakalım. Hiç belirtimde yok sadece aşırı sivilce bide sabah koku hassasiyeti yaşadım ilkkez. Bakalım hayırlısı

İdrar testi yaptınız mı benim kimyasal gebelik kahverengi akıntı ile başlamıştı regl gecikmenin 5. Gününde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…