- 10 Şubat 2020
- 646
- 242
- 32
MerhabaMerhaba ☺ ilk gebeliğiniz miydi, ne zaman yaşadınız? Üzülmeyin her şeyde bi hayır vardır bunun regl olmak kadar doğal bişey olduğunu düşünüp denemeye devam edin inşallah sağlıklı bi gebelik yaşayacağız hepimiz
Benim de adet tarihim 8 marttı 7 martta öğrendim 5 gün sonra kanama başladı canım üzülme, burada çok daha zor şeyler yaşayan arkadaşlarımız var kimyasal gebelik 10 kadından 7 sinin yaşadığı bi durum vücut sağlıksız gebeliği engelliyor, daha sağlıklısına hazırlıyor kendini. En azından hamile kalabildiğinizi gördük. Ovülasyon takibi yap bakalım önümüzdeki aylarda güzel haberlerini alacağımıza inanıyorumMerhaba
Evet ilk gebeliğimdi. Adetim 9 Mart’ta olması gerekiyordu olmadı. Kan verdim 8.19 10 martta ilk kanamam başladı. Değerlerim
8.19————- 10.30.2020
12.31————-11.03.2020
16.51———— 13.03.2020
21.08————-15.03.2020
9.17 —————17.03.2020 olarak geçti. Ve kanamam 10 gün sürdü kesildişimdi tekrar ovülasyon deneöeye başladıö. Bugün 5.inci günüm çok mutsuzum hala nasıl oşcak bilmiyorum
Merhaba,Günaydın 30 yaşındayım.
30 Nisan 2019 tarihinde dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı. Neredeyse 1 yıl olacak tekrar hamile kalamadım. Ve ilk gebelikti. Çocuğum yok.
Umarım canım. Sende benimşe beraber aynı zamanda hamiş kalmanı dilerim. Ivülasyona kanama bitince hemen başladım. Bugğn de 6.günüm testim de bu şekilde çıktı bak. Galiba yaklaşıyor dönemimBenim de adet tarihim 8 marttı 7 martta öğrendim 5 gün sonra kanama başladı canım üzülme, burada çok daha zor şeyler yaşayan arkadaşlarımız var kimyasal gebelik 10 kadından 7 sinin yaşadığı bi durum vücut sağlıksız gebeliği engelliyor, daha sağlıklısına hazırlıyor kendini. En azından hamile kalabildiğinizi gördük. Ovülasyon takibi yap bakalım önümüzdeki aylarda güzel haberlerini alacağımıza inanıyorum☺
Her gün aynı saatte yağın evet yaklaşmışUmarım canım. Sende benimşe beraber aynı zamanda hamiş kalmanı dilerim. Ivülasyona kanama bitince hemen başladım. Bugğn de 6.günüm testim de bu şekilde çıktı bak. Galiba yaklaşıyor dönemimEki Görüntüle 2608480
Canım her gün öğlen 12 de yapıyorum. 10 da sovı alımı kesiyorım.Her gün aynı saatte yağın evet yaklaşmış
Üzülmeyin brn 4.cü yü yaşadım geçen ay hala umudum var inşallah olacak haziranaMerhaba
Evet ilk gebeliğimdi. Adetim 9 Mart’ta olması gerekiyordu olmadı. Kan verdim 8.19 10 martta ilk kanamam başladı. Değerlerim
8.19————- 10.30.2020
12.31————-11.03.2020
16.51———— 13.03.2020
21.08————-15.03.2020
9.17 —————17.03.2020 olarak geçti. Ve kanamam 10 gün sürdü kesildişimdi tekrar ovülasyon deneöeye başladıö. Bugün 5.inci günüm çok mutsuzum hala nasıl oşcak bilmiyorum
Amin camımÜzülmeyin brn 4.cü yü yaşadım geçen ay hala umudum var inşallah olacak haziranaumudunu yitirme☺☺☺☺
İnşallah canım ben şu 1 ayın geçmesini bekleyeceğim korona biraz durulsun da korkuyorum. Ovülasyon testi kendim hiç yapmadım ama şuan ben Ovülasyon dönemimdeyim sen de o haftayı iyi değerlendirUmarım canım. Sende benimşe beraber aynı zamanda hamiş kalmanı dilerim. Ivülasyona kanama bitince hemen başladım. Bugğn de 6.günüm testim de bu şekilde çıktı bak. Galiba yaklaşıyor dönemimEki Görüntüle 2608480
Takvime göre o dönemdeyim. Ama teste göre daha varİnşallah canım ben şu 1 ayın geçmesini bekleyeceğim korona biraz durulsun da korkuyorum. Ovülasyon testi kendim hiç yapmadım ama şuan ben Ovülasyon dönemimdeyim sen de o haftayı iyi değerlendir
Evet canım benim de öyle görünüyor şuan sen bu haftayı iyi değerlendir eğer istiyorsan hamile kalmak 1 gün ara ile ilişki yaşamaya bak sperm vücutta 3 gün yaşayabiliyor tam gününü tutturamasan bile yumurtalıklarda sperm olacağı için döllenirTakvime göre o dönemdeyim. Ama teste göre daha varbir yamdan çalışıyorum bir yandan corona bir yandan test iyice koptum
Ben de tedirginim çok ortam beni daha çok geriyor galibaKizlar bugun normalde adet olmam gerekiyordu henuz olmadim ama test de yapmadim ilk ay oldugu icin gecikme yasanabiliyor. Hamileysem diye de korkuyorum psikolojik olarak hazir degilim daha sanirim
ben virusten dolayi degilde genel olarak hazir hissetmiyorum ayni seyleri tekrar yasamaktan korkuyorumBen de tedirginim çok ortam beni daha çok geriyor galiba
Haklısın o yanı da var ama ben artık bunları düşünmüyorum geride bıraktım çünkü yarın sokakta araba çarpıp ölme ihtimalimiz de var kötü ihtimalleri bir kenara bırakıp anı yaşamamız gerekiyor yoksa hayat işkence haline dönüyorben virusten dolayi degilde genel olarak hazir hissetmiyorum ayni seyleri tekrar yasamaktan korkuyorum
Benimde adet günüm bende olmadımKizlar bugun normalde adet olmam gerekiyordu henuz olmadim ama test de yapmadim ilk ay oldugu icin gecikme yasanabiliyor. Hamileysem diye de korkuyorum psikolojik olarak hazir degilim daha sanirim
KatılıyorumHaklısın o yanı da var ama ben artık bunları düşünmüyorum geride bıraktım çünkü yarın sokakta araba çarpıp ölme ihtimalimiz de var kötü ihtimalleri bir kenara bırakıp anı yaşamamız gerekiyor yoksa hayat işkence haline dönüyor
Sivilceler hormonların dengesizliği ile alakalı olabilir canım gecikme kaç gün oldu belki geç döllenmedir geç döllenme gecikmeden bi 10 15 gün sonra anca idrarda çıkıyoBenimde adet günüm bende olmadımYüzüm vücudum heryerim sivilce dolu çıban gibi test yaptım negatif. Adet olcakmışım gibi ama olmadım. Normalde 10 yıldır 25.gün adet olurum yok. Bende gecen ay 29 unda olduğum için bekliyorum şimdilik olsa test pozitif verirdi ilginç.