Aynen canım sabırsızlık vardı tabi biraz da meraktan keşke o kadar acele etmeseydim ama aklım başıma geldiSeninde adetin düzenli olduğu için farketmişşin gebeliğini. Benim gibi. Çoğu farketmiyormuş kimyasal geçirdiğini düzensizlikten dolayı. Allah aratmadan verir İnşAllah
Ben başkasıyla karıştırdım galibaBende sadece kanda pıhtılaşma olduğu için çocuk aspirini verdiler onun dışında troid hariç diğer değerlerim normaldi.
İşten çıkıyorum şimdi ben canım sen nasılsınKIZLAARRRR NASILSINIZ
Aaayhhh ben evde çatladım şu süreç hızlı geçse keşkeİşten çıkıyorum şimdi ben canım sen nasılsın
Maşallah ev kaç metrekareAaayhhh ben evde çatladım şu süreç hızlı geçse keşkesıkıntıdan evde 15 bin adım yürüyorum
Valla oturma odamdan dip odaya 40 adım atıyorumMaşallah ev kaç metrekare
Perde operasyonu geçiren bendim :)Ben başkasıyla karıştırdım galiba
Evet düşer inşallahhormonal sıkıntıların varsa listene mutlaka uy kuzum, homosistein büyük oranda etkiliyormuş gebe kalmayı
Ay insanın başı döner.Valla oturma odamdan dip odaya 40 adım atıyorum
İnşallah yaaaEvde oturmak çok sıkıcı temizlik ütü yemek sonra ne yapsam diye düşünüyorum kitap okuyorum tvde izleyecek hiçbirşey yok sokağa çıkma yasağı olmaz inşallah
Normal regl zamanındaki gibi hesaplanacak diye biliyorum ben çoğu kişinin zamanında geliyormuş ama bazılarının gecikme olabiliyormuş canımKizlar bişey sorucam günleri karıştırdım düşük olduktan sonra regli gününü kanamanın başladığı günden mi sayicaz 40gun olmuş sanırım benim hala belirti yok
Bu kadar gecikmemişti diğerlerinde anlamadımNormal regl zamanındaki gibi hesaplanacak diye biliyorum ben çoğu kişinin zamanında geliyormuş ama bazılarının gecikme olabiliyormuş canım
Günaydın canım biraz ötelemekte fayda var çocuk işlerini. Durum fazlasıyla ciddiKızlar bütün hastaneler salgın hastanesi ilan edildi ben korkmaya başladım hamile kalırsak nasıl hastaneye gideceğiz ya da Allah korusun bi müdahele gerekse nasıl ameliyat olunacak içim daraldı
Günaydın canım bi test yapabilcek durumdamısın?Kizlar bişey sorucam günleri karıştırdım düşük olduktan sonra regli gününü kanamanın başladığı günden mi sayicaz 40gun olmuş sanırım benim hala belirti yok