Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evliyim sadece eşim ve annesi var. Kendi annem vefat etti,babam var ama yok. Bende hiçbir zaman sosyal bir insan olmadım. Arkadaşlarım hep okulda ve işte kaldı. Dışarda görüştüğüm kimse yok. Bu ara çalışmıyorum evdeyim. Tüm gün tek başımayım.Kimseden kastınız arkadaş mı eş mi?
Gencecik insansınız olayları bu kadar dramatize etmeyin bence.hastaysanız doktora gidin.sizin hastalığınızdan ne olacak zaten basit basit şeyler.birisi olsa ne yapacak sanki? ben özellikle hastayken yanımda birini istemiyorum hatta.rahat edemiyorum, birileriyle uğraşmak istemiyorum.Kimsesi olmayanlar bu durumla nasıl baş ediyorsunuz? Bu ara hastalık geçiriyorum kendimi yapayalnız hissediyorum, hergün ağlıyorum. Gerçekten hiç iyi değilim.
Bu kadar dram yaratmayın bence kendi kendinize. Hastaysanız zaten yanınızda birisinin ne işi var, ben de iki hafta önce hastalandım farklı bir şehirdeyim eşim iş seyahatine gitti, ailem farklı şehirde onlar da hasta yatıyordu. Yaptım çorbamı gittim ilaç aldım muayene olup sonra vurdum kafayı yattım zaten hastayım kimseyi çekemem. Hem de bulaş sağlamadım.Evliyim sadece eşim ve annesi var. Kendi annem vefat etti,babam var ama yok. Bende hiçbir zaman sosyal bir insan olmadım. Arkadaşlarım hep okulda ve işte kaldı. Dışarda görüştüğüm kimse yok. Bu ara çalışmıyorum evdeyim. Tüm gün tek başımayım.
siz evliymişsiniz aileniz eşiniz zaten yalnız değilsiniz kiEvliyim sadece eşim ve annesi var. Kendi annem vefat etti,babam var ama yok. Bende hiçbir zaman sosyal bir insan olmadım. Arkadaşlarım hep okulda ve işte kaldı. Dışarda görüştüğüm kimse yok. Bu ara çalışmıyorum evdeyim. Tüm gün tek başımayım.
Kimsesizim diye konu açan evli insan.... çok kızıyorum böyle konulara.Ben de hastayken kimse olmasın isterim kimseyle uğraşmak istemem. Grip miyim açarım uygulamayı söylerim corbamı mis gibi. Kimse yoksa yok kendine yetebilmek önemli. Minnet etmekten iyidir. Canınızı sıkmayın
Kıyamam, bir dönem ben de aynı şeyleri yaşadım, seni çok iyi anlıyorum, bu günler mutlaka geçecek emin ol , geçmese benim geçmezdi o derece perişan olmuştum, ailem kimse de yoktu yanımda, annem babam da yok vefat ettiler ( babamla hiç görüşmedik zaten tanımıyorum bile kendisini) ve şimdi daha mutluyum , sabırla geçecek, bir destek arıyor insan hele de bu günlerde, sana kucak dolusu sarıldım ❤ iyi olacaksın lütfen üzülme, dualarım seninle olacak ...Kimsesi olmayanlar bu durumla nasıl baş ediyorsunuz? Bu ara hastalık geçiriyorum kendimi yapayalnız hissediyorum, hergün ağlıyorum. Gerçekten hiç iyi değilim.
Öyle deme ya , yaşamayan anlamaz Ferhans, gurbetteyim ve çok üzüldüm bu konuya, insan hastayken sıcak bir çorba biraz da ilgi bekliyorGencecik insansınız olayları bu kadar dramatize etmeyin bence.hastaysanız doktora gidin.sizin hastalığınızdan ne olacak zaten basit basit şeyler.birisi olsa ne yapacak sanki? ben özellikle hastayken yanımda birini istemiyorum hatta.rahat edemiyorum, birileriyle uğraşmak istemiyorum.
Çok teşekkür ederim sağolunKıyamam, bir dönem ben de aynı şeyleri yaşadım, seni çok iyi anlıyorum, bu günler mutlaka geçecek emin ol , geçmese benim geçmezdi o derece perişan olmuştum, ailem kimse de yoktu yanımda, annem babam da yok vefat ettiler ( babamla hiç görüşmedik zaten tanımıyorum bile kendisini) ve şimdi daha mutluyum , sabırla geçecek, bir destek arıyor insan hele de bu günlerde, sana kucak dolusu sarıldım ❤ iyi olacaksın lütfen üzülme, dualarım seninle olacak ...
Yaşadım zaten ben de ailemden ayrıyım.arkadaşlar çok ısrar ediyor hastaneye götürelim, geleyim yardım edeyim falan filan diye ama nedense hiç rahat edemiyorum ben.hasta halimi kimse görsün istemiyorum.Öyle deme ya , yaşamayan anlamaz Ferhans, gurbetteyim ve çok üzüldüm bu konuya, insan hastayken sıcak bir çorba biraz da ilgi bekliyor
Evliyken de yanliz hissedilebilir bence , kimse ailenin, anne babanın, kardeşlerin yerini doldurmuyor bazen , eş genelde iste oluyor, duygusal yalnızlık diye bisey var ...siz evliymişsiniz aileniz eşiniz zaten yalnız değilsiniz ki
Ay ne bileyim , herkesin çöktüğü, depresyona girdiği ve dibi gördüğü bir dönem vardır mutlaka , suanda hasta olsam hiç bu kadar dibe batmıyorum mesela çünkü psikolojim bir tık daha iyi durumda ama 2022 yılını asla unutamam, yerlerdeydim resmen eşim bile beni toparlayamıyordu, kimse iyi gelemiyordu, duygusal olarak çökmüştüm, Allah kimseyi derdiyle yapayalnız bırakmasın, çok zor ...Yaşadım zaten ben de ailemden ayrıyım.arkadaşlar çok ısrar ediyor hastaneye götürelim, geleyim yardım edeyim falan filan diye ama nedense hiç rahat edemiyorum ben.hasta halimi kimse görsün istemiyorum.
Ben yapayalniz hissettigim zamanlarda bol bol kendimi simartir, keyif yapardim. Iyi gelirdi.Kimsesi olmayanlar bu durumla nasıl baş ediyorsunuz? Bu ara hastalık geçiriyorum kendimi yapayalnız hissediyorum, hergün ağlıyorum. Gerçekten hiç iyi değilim.
Cnm seninki hastalıktan değil, duygusal yanlızlık, aynı durumdayız anne baba bende de yok , ben seni anladımEvliyim sadece eşim ve annesi var. Kendi annem vefat etti,babam var ama yok. Bende hiçbir zaman sosyal bir insan olmadım. Arkadaşlarım hep okulda ve işte kaldı. Dışarda görüştüğüm kimse yok. Bu ara çalışmıyorum evdeyim. Tüm gün tek başımayım.
Evet duygusal olarak yalnız hissediyorum,kaç yaşında olursa olsun insan annesini arıyormuş.Cnm seninki hastalıktan değil, duygusal yanlızlık, aynı durumdayız anne baba bende de yok , ben seni anladım
Ben de bu dönemlerde iyi hissediyorum ama ara ara anlattığın gibi dönemler oluyor nedense. Hayatın normali bu sanırım.sebebi yalnızlık değil ama.hayatımızda birşey değişik olmuyor ki.Ay ne bileyim , herkesin çöktüğü, depresyona girdiği ve dibi gördüğü bir dönem vardır mutlaka , suanda hasta olsam hiç bu kadar dibe batmıyorum mesela çünkü psikolojim bir tık daha iyi durumda ama 2022 yılını asla unutamam, yerlerdeydim resmen eşim bile beni toparlayamıyordu, kimse iyi gelemiyordu, duygusal olarak çökmüştüm, Allah kimseyi derdiyle yapayalnız bırakmasın, çok zor ...
Ahhh benim annem birtanemdi, ben de çok özlüyorum , bebek gibi severdim onun yanaklarınıEvet duygusal olarak yalnız hissediyorum,kaç yaşında olursa olsun insan annesini arıyormuş.