- 3 Ekim 2007
- 14.354
- 35.181
- 39
-
- Konu Sahibi Matmazel661
Hani bir de imam tarafından eş olarak seçildiğine ya da kendisi bir imamı eş seçtiğine göre iyi kötü hayat tarzı bellidir. Ne olabilir ki yani her gece sabahlara kadar eller havada kopmuyordur herhalde. Bahsettiği sosyal hayat a101, bim ya da avm gezmekse bunlar da bir süreliğine idare edilir. Ayda iki kere eşinle şehre gidersin, gezip tozup ihtiyaçlarını karşılarsın.Aynen öyle. Konu sahibi bu konuda drama Queen lik yapıyor
Aklimdaki soru,plaza kadiniydin da imamla niye evlendin diyesi geliyor insaninYani madem çok farklı yetistiniz, yiyip içip gezip harcamak eğlenmek tek derdinizdi niye imamla evlendiniz? Hani öyle bir anlatiyorsunuz ki St.Joseph mezunu genç bir kızken Bebek sahilinden kaçırılıp zorla evlenmişsiniz gibi... Ayrıca evlenmeden önce büyükşehirde hangi gelirle o kadar yiyip içip eğlenip harcıyordunuz? Bekarken harcadığınız gelir kaynağı nereye gitti? Niye şimdi birden eşinizin imam maaşına kaldınız? Tam anlamadım
Kendi hayatıma lüks dememişimdir aslaYa ben de bunu anlamadım. İmamla evlendiysen hayatın da ona göredir. Ben imamla evlenir miyim? Ya da imam benle evlenmez ki zaten adkskskd olay baştan sona manasız.
Güzelleme mi demişlerKoy guzellemesine takilanlar olmus.Tabiki herkes koyde yasayamaz.Bizim koy uludagin dibinde.Kiisin aksamlari cikarsin Uludaga partilersin(kac kere ciktin gece dersen hic jfjfjfj)
Konu burda elindekiyle mutlu olabilme yetenegi.
Konu sahibi cok lux hayatim vardi koye geldim diyor.Neydi o lux hayat merak ettim.Sehrin gobegindeyim,dibimde metro,avmler valla kosarak eve geliyorm oglen.Bi kahve olmus 30 tlKac gun partilersin sehirde?Avm gezmek falan zevkli ama alamayinca daha mutsuz oluyorsn.Hersy ucmus,mutsuz olmamak icin avmye gitmiyorz resmn.Sehirde 9 bin maasin 5 i kiraya gider,kalan 4 le yeme icme faturalar.Avmye gir cik yaparsiniz en fazla
Yani lüks var lüks var soruyoruz lüksün neydi diye cevap da vermiyor.Güzelleme mi demişlergörmedim ben. Ben lüks yaşam muhabbetinde takılı kaldım. Yani lüms yaşıyorum demem için aylık en az 250-300bin gelirim olmalı. O da yok zaten
Verilecek bir cevabı yok çünkü.Yani lüks var lüks var soruyoruz lüksün neydi diye cevap da vermiyor.
Aynen, köy guzellemesi demişler ama madem köyde yaşıyor iki sebza ek, iki tavuk besle, olduğun yeri guzellestir dedik.Verilecek bir cevabı yok çünkü.
Burda amaç köy güzellemesi yapmak değildi, en azından olduğu yeri şartları bir parça pozitif görmesini sağlamaktı.
İmamın karısı matmazel olursa böyle olur.
Bi tekne gördüm bugün, ondanım olursa lüks yaşıyorum derimGüzelleme mi demişlergörmedim ben. Ben lüks yaşam muhabbetinde takılı kaldım. Yani lüms yaşıyorum demem için aylık en az 250-300bin gelirim olmalı. O da yok zaten
Hea ben deBi tekne gördüm bugün, ondanım olursa lüks yaşıyorum derim
Konudan bağımsız olarak ben imamların özel hayatında nasıl insanlar olduğunu çok merak ederimAfedersiniz ama tek çarem ölmek gibi geliyor falan çok ergence geldi tavriniz . Eminim köy hayatı iyi değildir ama adamın imam olduğu belliymiş mecbur tayini çıkana kadar bekleyeceksiniz . Bu arada gittiği beş vakit namaz yarım saat desen iki buçuk saat çalışıyor olsun niye eve gelip bir işin ucundan tutmuyor imam bey ?
Ahahha bilmem işleri güzel bence beş vakit gidiyorsun yarım saat sonra eve dön köyde herkes saygı duyar zatenKonudan bağımsız olarak ben imamların özel hayatında nasıl insanlar olduğunu çok merak ederimçok saçma ama konu sahibi gelip anlatsa keşke
35 yaşındaymış bir deAfedersiniz ama tek çarem ölmek gibi geliyor falan çok ergence geldi tavriniz . Eminim köy hayatı iyi değildir ama adamın imam olduğu belliymiş mecbur tayini çıkana kadar bekleyeceksiniz . Bu arada gittiği beş vakit namaz yarım saat desen iki buçuk saat çalışıyor olsun niye eve gelip bir işin ucundan tutmuyor imam bey ?
Yani şimdi bir iki hafta kalmak başka zorunlu belki bir iki sene başka .Asgari ücretle İstanbulda 10 dakikada ölürsünüz. Köyde devam edin,bahçe işiyle uğraşın,hayvan besleyin tavuk falan çok iş çıkarmaz size. Tam da bahsettiğiniz gibi bir köyde kaldım geçen hafta,nefes aldığımı hissettim. Siz de sanki çok mu metropol insanısınız da köyde sıkıldınız anlayamadım
Özel hayat derken çok özel hayattan bahsediyorum ahahahahahahAhahha bilmem işleri güzel bence beş vakit gidiyorsun yarım saat sonra eve dön köyde herkes saygı duyar zatenözel hayatında çok farklı olduğunu sanmam ya bak hiç bir işe yardımcı olmayan erkek işte