kimse beni anlamıyor

Sakin olun oncelikle,market bile olmayan yerde ayni gun nasil bitiiriyorsunuz maasi?Faturalar falan mi?Aglamalar lohusaliktandir yuksek ihtimal gececek,yoksa bulundugunuz yer yuzunden neden aglayasinjz?Kor kuyular dA isiksiz kalmadiniz sonucta.Arkadas,es dost pandemiden beri cogumuz gormuyoruz

Tamam hic hos bir durum degil ama, abartmiyor musunuz? Ölmeyi usteyecek ne var?? En buyuk sehrin göbeğinde bile yaşasa bebegi var diye ya da daha kotusu maddi durumu yok diye vs eve tikilmak zorunda kalan bisuru insan var. Tepkiniz cok abartili. Sıkıntınızin kaynagi baska bir sey olabilir, kafanizi dagitacak baska yollar bulmayi deneyin bence. Cunku eşiniz napsin ki? Istanbulda asgari ucretle gecinilir mi? Siz de biliyorsunuz ki imkansiz. Hem nasil köyde her sey istanbuldan pahali olabilir? Mantikli dusunemiyorsunuz bence su an

Seçme şansımız yok market pazar gibi herşeyi ilçedeki bakkaldan alıyoruz bakkalda 2 tane olunca öyle uygun fiyat koymuyo mesela bi ilaç lazım oldu 300 tl yol parası verdik bi ilaç için bi doktor lazım oldu kızım için ilçede hastane yok baika bi ilçeye gidiyoruz git gel hem masraf hem uzak

Oradan ayrılamıyorsanız güzelleştirmeye çabalauın çocuğu alın çıkın boş yolda bile gezseniz sizin için farklı bir ortam okur ilçeye yada şehir merkezine çok mu uzak?

Evet bende kendimi teselli etmeye çalışıyorum çalıştığım gün elektirik kesiliyo ve uzun süre gelmiyo elektirik gidince su gidiyo , eşim bide gece terörü var geceleri bağırıyo çocuğum korkuyo ağlıyo , mesela markete gitmek için yol parası 300 tl veriyoruz merkeze bi gitsek 800 filan gidiyo çocuğa eşya bez en basitinden domates 13 tl seçme şansımız yok 2 tane bakkal var gidince herşeyi bakkaldan alıyoruz bi oduna bile 10 milyar vericez elektirikle herşeyimiz aylık 700 800 gelio bide istanbulda çok rahata alışmıştım aşırı zor geliyo bana burası

Oradan ayrılamıyorsanız güzelleştirmeye çabalauın çocuğu alın çıkın boş yolda bile gezseniz sizin için farklı bir ortam okur ilçeye yada şehir merkezine çok mu uzak?
İlçeye 1 saat ama ilçede bakkal eczane sağlık ocağı var çok gelişmemiş merkez güzel oda 3 saat gidiş geliş bide yemek yesek 1 milyar gidiyo

Alın çocuğunuzu kucağınıza köyde oturup goygoy yapan veya bir araya gelip hepberaber kışlık hazırlığı yapan kadınların arasına karışıp gidin
3 tane yaşlı teyze var onlarında işi gücü var pek göremiyorum bazen korkuyorum hasta olsa hastaneye yetişebilirmiyiz öyle olurmu böyle olurmu düşün düşün duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…